Mediji puno utjecu na tebe, previse manipulisu, pazi se toga. Ja svakodnevno citam AS, Marcu i ostala Spanska sranja i po njima ispada da Real dovodi Neymara, Aguera, M'Villu, Nasrija, Cesca, Pastorea, Teveza i jos mnostvo drugih igraca. E sad, najgore je sto ima ljudi koji ima vjeruju pa svako malo dodje lik koji kaze "kako smo glupi, samo kupujemo itd." a od tih kupovina nista. Eto, neki dan se pojavi spekulacija da ce Jozo uzet kapitensku Ikeru a ti si to odmah uzeo zdravo za gotovo uprkos cinjenici da za to nema nikakvih osnova (a i sam Iker je to potvrdio). Dalje, ne znam uopce kako si dosao do zakljucka da bi neko mogao maketi Di Mariju iz prve postave, osim ako to umjesto Mourinha ne ucini sutra Campbell iz Kosta Rike jednim klizecim? Ista stvar i sa Marcelom, Marcelo ce igrati sve do onog momenta kada Coentrao pokaze da je bolji (a ko zna hoce li uopce to pokazati).ek0 je napisao/la:Ne bude li mjesta u prvoj postavi za Marcela i Di Mariu reci cu zbogom Svetom klubu sve dok na izlaznim vratima ili u grobu ne vidim Pereza i Mourinha. Ovo sto se radi igracima zadnjih godina je sramota. Koliko jadan moras biti pa sutnuti Higuaina, momka koji se tek vratio nakon teske povrede ili Benzemu koji se trudio kao niko i na se uzdigao iznad i pokazao da je odlican napadac. Koliko jadan moras biti pa staviti na transfer listu Leona i Canalesa, igrace koji nisu zajedno skupili ni pola sata na terenu. Dobivali su priliku toliko da mozda dobar postotak navijaca i "navijaca" Reala ne zna ni kako izgledaju. Ne treba ni spominjati da su sva cetvorica pobrojanih ne mladi, nego izuzetno mladi igraci. Istina, ovo su vecinom nagadjanja novinara (bar sto se tice Pipite i Benza), ali ja sam uvjeren da Perezu nebi bio nikakav problem da ih sutne. O Lassu da i ne pricam, covjek koji se prosle sezone mozda i najvise trudio sada ocekuje pedalu jer nema mjesta pored balvana Khedire i Alonsa koji je brat bratu vecinu sezone "sfuserio", ali to se ne govori jer je on Xabi Alonso.
Dalje, Pedro Leon je dobio priliku i zajebo je svaku mogucu. Dios mio, Capello Wallcotta nije poveo na SP samo zbog neke bezvezne utakmice sa Tunguzijom jer nije postovao takticke zamisli trenera, sta ocekujes od Leona koji se tuce sa suigracima, koji nema pojma sta je Real Madrid i kojemu je disciplina strana rijec, da ostane? Canales? On je sam sebe zajebo sto nije ostao u Racingu ili u januaru trazio kakvu posudbu, zna i budala da nema mjesta za njega pored svih igraca koje imamo u timu, a dobijao je priliku. Sto se tice Benza i Higuaina, druze dramatizujes, nijedan ni drugi nece otici i koja god se vrijest spomene u svezi sa njihovim odlascima je laz, ajde ukljuci malo klikere pa prokontaj sta ce biti ako prodamo jednog od njih? Ostajemo na jednom napadacu!
Sto se Lassa tice, tu se slazem, nema sta, Khedira jest malo inteligentniji od njega, ali je ipak Lass bolji i mislim da ce biti nepravedno prodan (ne putuje sa ostatkom tima u LA). Xabi? Dobro si, samo je bezveze drugi kapiten Spanije, redovni clan i starter iste koji igra samo na ime.