RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jul 2011, 00:45

kimbo je napisao/la:Kakav Bucan sve su to proaznici i isluzeni igraci , tragaci srece a nista fantasticno nema kod njega .. od toga se ne moze tim graditi na duze staze ....

Ma jes brate, al ne moze ni na jednom E.Coricu koji uostalom nije zaigro lopte mjesecima pa smo ga doveli iz samo njima poznatih razloga :S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 jul 2011, 06:38

Da, bio bi povratnik, pa eto ako hoćete i islužen je igrač, ali u ovakvoj ligi sigurno bi vam dobro došao. Ako ništa da vam krpi rupe. Za neki veći uspjeh treba imati i jaku klupu. NAravno uz uslov da je u kakvoj takvoj formi. Momak može igrati i kao krilo, i kao bek, a i u vrhu napada ako zatreba solidno će se snaći. Plus, srčan je, odnosno trčaće dok ne zabali, što kažu. Nije nikakav glumac koji će se šetati terenom i glumit neku zvjezdu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 jul 2011, 11:55

Danas sa Vogošćanima

Danas će u Fojnici „Rođeni“, ponovo imati kontrolnu utakmicu. Protivnik je ekipa UNISA iz Vogošće, novog člana Prve lige Federacije BiH. Ova utakmica poslužit će stručnom štabu da pruži priliku mlađim igračima, kao i onima koji su na probi, da pokažu imaju li potencijala za Velež. Utakmica počinje u 18.00 sati

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jul 2011, 12:53

Pozdrav. Jučer sam razgovarao s jednim veležovcem i započeli smo temu oko stadiona. Govori mi da će se najvjerovatnije proširivati tribina iznad gola u kojoj su svlačionice, i da će se na istoj postaviti semafor, sličan kakav je na partizanovom stadionu, onaj postojeći će se ukloniti. Dalje, veli da je sjedio u jednom od mostarskih kafića, gdje je potrefio Tanu, hasu pekušića, i dr. iz uprave, gdje je malo čuo njihovu priču, ali i ono najvažnije, kada je Tana njima rekao, da se kune djecom da će Velež 100% izaći ove sezone u Evropu, e sad jel ovo pouzdano, ne znam, ali ovo su informacije iz Mostara...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 jul 2011, 14:16

AlemC85 je napisao/la:Pozdrav. Jučer sam razgovarao s jednim veležovcem i započeli smo temu oko stadiona. Govori mi da će se najvjerovatnije proširivati tribina iznad gola u kojoj su svlačionice, i da će se na istoj postaviti semafor, sličan kakav je na partizanovom stadionu, onaj postojeći će se ukloniti. Dalje, veli da je sjedio u jednom od mostarskih kafića, gdje je potrefio Tanu, hasu pekušića, i dr. iz uprave, gdje je malo čuo njihovu priču, ali i ono najvažnije, kada je Tana njima rekao, da se kune djecom da će Velež 100% izaći ove sezone u Evropu, e sad jel ovo pouzdano, ne znam, ali ovo su informacije iz Mostara...
Najdraze bi mi bilo da Sarajevo,Zeljo,Velez i Celik/Sloboda izadju u Europu ali realno od toga nema nista. Vi ako zasluzite da budete u Europi i bicete ali to sto se neko kleo djecom je glupost. Moje misljenje je da ove sezone tesko da cete izaci ali nastavite li ovako, uz drugog trenera, mogli biste za 2 sezone.
Sretno

BEZZA
Kontakt:

Post Postao/la BEZZA » 10 jul 2011, 16:12

Vidjecemo danas kako ce se pokazati mladi igraci, sigurno imaju potencijal za prvi tim.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 10 jul 2011, 20:46

I u drugoj pripremnoj utakmici u Fojnici, fudbaleri Veleža igrali su danas 1:1 protiv Unisa iz Vogošće, novog čllana Prve lige Federacije BiH, a gol za „rođene“ dao je Mišić.

Velež je počeo susret u sastavu: Oštraković, Škaljić, Ivetić, Cerić, Kazazić, Kodro, Demić, Hasanović, Duraković, Brković, Ćorić.
U drugom poluvremenu, šef stručnog štaba Mirza Varešanović u igru je uveo nove igrače, a zbog lakših povreda danas nisu igrali Velagić, Stokić, Rovčanin i Lakičević.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jul 2011, 22:10

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110710080" onclick="window.open(this.href);return false;

mozda vas bude zanimalo
NO PYRO NO PARTY

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 jul 2011, 22:16

Buu je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110710080

mozda vas bude zanimalo
Kako nas ne bi zanimao jedan od najsvjetlijih trenutaka u historiji kluba.
Who dares, wins !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 10 jul 2011, 22:17

nisko je napisao/la:I u drugoj pripremnoj utakmici u Fojnici, fudbaleri Veleža igrali su danas 1:1 protiv Unisa iz Vogošće, novog čllana Prve lige Federacije BiH, a gol za „rođene“ dao je Mišić.

Velež je počeo susret u sastavu: Oštraković, Škaljić, Ivetić, Cerić, Kazazić, Kodro, Demić, Hasanović, Duraković, Brković, Ćorić.
U drugom poluvremenu, šef stručnog štaba Mirza Varešanović u igru je uveo nove igrače, a zbog lakših povreda danas nisu igrali Velagić, Stokić, Rovčanin i Lakičević.

Šta je sa Zoljem, jedan od boljih na Grbavici u Ligi :?:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 jul 2011, 23:20

Meni se ovo ne svidja nikako, nema veze sto su igrali mladji i oni sto nemaju iskustva, njihovo je da se pokazu odlicno i da najvise se nametnu kako bi bili u sastavu.. nevjerujem da su na nivou vogoscana iskreno

Sto se tice ekipe, dovesti Varesanovica meni i nije toliki uspjeh ali sigurno da ovaj rezultat nije odraz toga, pet dana za uigravanje ekipe po njegovoj taktici sigurno da nije dovoljno.. HOCEMO POBJEDU 6.8 PROTIV CELIKA!! Igracima puna podrska.. RA81!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 10 jul 2011, 23:21

Buu je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110710080

mozda vas bude zanimalo
Na šta je sada spao ponos moga grada..... :cry:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jul 2011, 01:06

shaman7 je napisao/la:Meni se ovo ne svidja nikako, nema veze sto su igrali mladji i oni sto nemaju iskustva, njihovo je da se pokazu odlicno i da najvise se nametnu kako bi bili u sastavu.. nevjerujem da su na nivou vogoscana iskreno

Sto se tice ekipe, dovesti Varesanovica meni i nije toliki uspjeh ali sigurno da ovaj rezultat nije odraz toga, pet dana za uigravanje ekipe po njegovoj taktici sigurno da nije dovoljno.. HOCEMO POBJEDU 6.8 PROTIV CELIKA!! Igracima puna podrska.. RA81!
Mirza je tek poceo raditi sa ekipom i kao sto si rekao to nie dovoljno da se postigne neki rezultat. Mirza je mozda danas pokusavao nek svoje zamisli, pa rezultat je ovakav. Treba pustiti covjeka da radi svoj posao. Rekao sam da cemo prave provjere imati u utakmicama sa francuzima i da cemo tada znati na cemu smo pred pocetak sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 jul 2011, 01:10

Bolje ovo nego da razvaljuju na pripremama u ovoj fazi. Bilo bi naopako da sada imaju formu za razvaljivanje to bi samo znacilo da su fizicke pripreme odradjenje naopako. A fizicke pripreme i ove su radjenje po receptu Mitrovica. Zato lakapo sa zakljucima , treba pricekati pocetak prvenstva !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 jul 2011, 01:15

Neku raji ovdje ja stvarno nemogu razumiti nikako.
Boni pripreme su - pustite ljude da treniraju, pustite trenere da slažu ekipu, pustite ih bola na miru.
Dalje, mi NEĆEMO znati na cemu smo protiv Francuskih klubova jer ćemo vjerovatno zijaniti svaku sa 3-5 razlike. Vi zaboravljate da je Francuska liga među 5 najjačih u Evropi i da ni jedan klub u BiH nije spreman za mečeve protiv njih.

Znači, nemožete suditi ništa sada jer se slaže ekipa i nemožete suditi iz utakmica s Francuzima jer su Francuzi puno bolji. Treba biti malo realan i zahvalan jer je ovo najbolji rad Veleža od 91e godine.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 12 jul 2011, 10:00

ja jutros muhajem malo da trcim haj oticu u sjeverni ja tamo da se presvucem kad elezovic trci u opremi Veleža sad oce li bit ista ostaje da vidimo :P mozda bezze trci al ne vjerujem :p

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 jul 2011, 10:23

brato brato je napisao/la:ja jutros muhajem malo da trcim haj oticu u sjeverni ja tamo da se presvucem kad elezovic trci u opremi Veleža sad oce li bit ista ostaje da vidimo :P mozda bezze trci al ne vjerujem :p
Bilo bi lijepo kad bi se elezovic vratio, ali mislim da bi oni njega vec doveli da su htijeli, ali vidit cemo. A znas li mozda jeli bio Adis ili Adnan ?

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 12 jul 2011, 10:36

Igram i ja lopte u Veležovoj trenerci pa ne znači da ću igrati za Velež. :lol:

Šalim se. :)
Who dares, wins !

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 12 jul 2011, 11:32

NeToBoLa je napisao/la:Igram i ja lopte u Veležovoj trenerci pa ne znači da ću igrati za Velež. :lol:

Šalim se. :)
Dvije slike i rodni list i sutra da si se javio u upravu :D :D
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 jul 2011, 14:44

Ako je riječ o crnom Elezu, onda sam apsolutno za :!:

Baš nam i fali onakav jedan trkač i znalac s loptom :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.