morao sam ugasiti TV kad su se ono dvoje javili on d fejs of d plejs..

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma tu su Nielsen i P.edersen, prvi je vrijedan spomena, drugi je nekad bio potencijal. Vidim spominješ Plessa, i meni on odmah padne na um kad se spomene Danski tenis, ali Pless ne igra već par godina, ostao mi je u sjećanju kada je savladao Nalbandiana, kada je Nalbi bio u životnoj formi.Devil je napisao/la:Sada sledi megdan sa Dancima,iskreno nisam upoznat sa njihovim sastavom,verovatnu su tu Pless,Nielsen,**** ostale ne znam,ali mogu reci da je sreca pogledala BIH reprezentaciju jer je dala u drugi deo zreba gde nisu Britanci sa Murrayom koji je neku nesrecu dobio 6:0,6:0,6:0..
da mu nije malo mlada, ona 16 on 29mdss je napisao/la:AZRA HADZIC 11-26-1994 (16 years old) 721 mjesto na WTA listi rodena u australiji ali roditelji su iz bosne danas bila na DAVIS CUPU prijatelji su sa AMEROM DELICEM i kaze da bi mogla vrlo brzo zaigrati za BIH trenutno igra za AUSTRALIJU buduca zvijezda svijetskog tenisa
to je u SAD normalnofanatic je napisao/la:da mu nije malo mlada, ona 16 on 29mdss je napisao/la:AZRA HADZIC 11-26-1994 (16 years old) 721 mjesto na WTA listi rodena u australiji ali roditelji su iz bosne danas bila na DAVIS CUPU prijatelji su sa AMEROM DELICEM i kaze da bi mogla vrlo brzo zaigrati za BIH trenutno igra za AUSTRALIJU buduca zvijezda svijetskog tenisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.