Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Fabregas nije na meti RealaMukiol je napisao/la:Real je meni najdrazi klub na svijetu stvarno zavolio sam real onda kad su igraleone zvijeze zidan, figo, raul, carlos, beckam i voljet cu ga dozivotno...najdrazi realov igrac ikada mi je Zinedin Zidan![]()
Link?omerbavarac je napisao/la:Liverpool prihvatio 35 mil za Alonsa
omerbavarac je napisao/la:Liverpool prihvatio 35 mil za Alonsa
nevrijedi ni Ronaldo onoliko koliko su ga platili,a ljudi imaju pravo da traze koliko hoce a na vama je da prihvatite ili ne.niccolo je napisao/la:ma gdje ce za onog majmuna dati 35 miliona, ne vrijedi on ni upola koliko liverpool trazi.
ma jarane ne vrijedi nijedan koliko ih cijene ali 35 miliona za alonsa je stvarno pretjerivanje, pa on veze nema, mutav igrac jos lijen.adnan_nanda je napisao/la:nevrijedi ni Ronaldo onoliko koliko su ga platili,a ljudi imaju pravo da traze koliko hoce a na vama je da prihvatite ili ne.niccolo je napisao/la:ma gdje ce za onog majmuna dati 35 miliona, ne vrijedi on ni upola koliko liverpool trazi.
ma kako nevrijedi...uzmes li u obzir da ce se Ronaldo otplatiti prodajom dresova skontat ces da vrijedi...a nesto sto je najbolje uvijek je i najskuplje...adnan_nanda je napisao/la:nevrijedi ni Ronaldo onoliko koliko su ga platili,a ljudi imaju pravo da traze koliko hoce a na vama je da prihvatite ili ne.niccolo je napisao/la:ma gdje ce za onog majmuna dati 35 miliona, ne vrijedi on ni upola koliko liverpool trazi.
nisam rekao da se negovo dovodjenje realu nece isplatiti,ali brate previse je a i naravno da je preskupo ovo za alonsa.TAR1K_RM je napisao/la:ma kako nevrijedi...uzmes li u obzir da ce se Ronaldo otplatiti prodajom dresova skontat ces da vrijedi...a nesto sto je najbolje uvijek je i najskuplje...adnan_nanda je napisao/la:nevrijedi ni Ronaldo onoliko koliko su ga platili,a ljudi imaju pravo da traze koliko hoce a na vama je da prihvatite ili ne.niccolo je napisao/la:ma gdje ce za onog majmuna dati 35 miliona, ne vrijedi on ni upola koliko liverpool trazi.![]()
Citao sam nesto o nerucanljivim ljudima na internetu,pridruzi im se imaju forum i sve ostaloOTNYS_YNWA je napisao/la:JEL 1 NIJE , JEL 2 NIJE , JEL 3 NIJE , JEL 4 - JESTE - CETRI KOMADA CETRI KOMADA TO JE NASA NAAAADA , CETRI KOMADA CETRI KOMADA TO JE NASA NAAAAADA Dacemo vam Alonsa ako nam date Ronalda , Kaku , Benzemu i 35 m. futni
nadam se da ce ostati on i Robenn,a sto se ostalih Nizzozemaca tice slobodno mogu oticiOtac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 72646.aspx
Sneijder ponovo izjavio da zeli ostati u Realu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.