Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Tribalian
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 00:34

@ Juznjak,ko mu dodje ovaj Montoeli Clement Sonopo (17),kazu da je vrhunski talenat,jedan od najvecih na svetu,igra za seleciju drzave Lesoto,on treba da potpise za Atletiko?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jul 2011, 00:51

juznjak> je napisao/la:Sta se deres :D

El padre del Kun: "Va a jugar en el Atlético, tiene contrato por dos años"

Kaze Aguerov babo da ce ovaj igrati u Atleticu :roll: navijaci i nisu previse odusevljeni ovom izjavom 8-)
Da me svi cuju :mrgreen: Cuj nisu odusevljeni,pa to bi bilo kao da mi nismo sretni sto Mata ostaje,niđe veze :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jul 2011, 16:38

Tribalian je napisao/la:@ Juznjak,ko mu dodje ovaj Montoeli Clement Sonopo (17),kazu da je vrhunski talenat,jedan od najvecih na svetu,igra za seleciju drzave Lesoto,on treba da potpise za Atletiko?
Najvjerovatnije ce potpisati(ako vec nije) prvo ce igrati za rezerve Atletica .

Btw prvi put cujem za ovo drzavu ili sta je vec :oops:

Adi@ Aguero je izjavljivao svasta tako da ...sto se mene tice neka ga jer u ovom trenutku je ponajbolji napadac na svijetu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 jul 2011, 19:28

juznjak> je napisao/la:Adi@ Aguero je izjavljivao svasta tako da ...sto se mene tice neka ga jer u ovom trenutku je ponajbolji napadac na svijetu .
To bi mu , vjerujem , bila i najbolja opcija u ovom trenutku...
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jul 2011, 23:16

Mah nigdje nece biti postovan kao u Atleticu ,ako ode zajebat ce se kao i Torres(zeljan sam trofeja razlog) pa Atleti osvoji 2 trofeja eno Torres lagano stagnira i samo je unazadio karijeru kada je otisao iz patetica. Dakle novac od De Gee jos nije potrosen ni za jedno zvucno ime a spominjalo se dosta njih (Arda i Borja izmedju ostalih) izgleda da je Arda produzio ugovor sa Galatom dok je Roig izjavio da ne misli prodavati Borju ,tako da vjerovatno od tih transfera nema nista .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 jul 2011, 23:19

Novo pojacanje Atletica kako citam po medijima bi mogao biti igrac Sportinga iz Lisabona, Daniel Carrico (ni manje ni vise - Portugalac :D), za njega se Atletico interesuje vec duze vrijeme, vidjecemo hoce li sta biti od ovoga.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 jul 2011, 23:22

Kun bi bio velika naivcina ako misli da bi bio negdje drugo postovan i prihvacen kao što je u Atleticu.
Mislim, da nema potrebe još nigdje ici jer je mlad i može prodati dobro i za 5-6 godina....ovako je prva zvijezda u jakom španskom klubu sa tradicijom koji ce naredne godine biti još jaci i svaki prelazak u neki drugi klub bi bio "sa konja na magarca" (jedino transfer u Barcu ili Real bi bio neki napredak u karijeri ,sve ostalo nazadak).
Mislim i da je i odlicno placen u Atleticu, jedan od najplacenijih igraca...pa nije valjda sve u parama u glavama tih igraca :?

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 jul 2011, 23:37

Mandrak je napisao/la:Kun bi bio velika naivcina ako misli da bi bio negdje drugo postovan i prihvacen kao što je u Atleticu.
Mislim, da nema potrebe još nigdje ici jer je mlad i može prodati dobro i za 5-6 godina....ovako je prva zvijezda u jakom španskom klubu sa tradicijom koji ce naredne godine biti još jaci i svaki prelazak u neki drugi klub bi bio "sa konja na magarca" (jedino transfer u Barcu ili Real bi bio neki napredak u karijeri ,sve ostalo nazadak).
Mislim i da je i odlicno placen u Atleticu, jedan od najplacenijih igraca...pa nije valjda sve u parama u glavama tih igraca :?

A gdje nece biti??? Recimo da od eu Juve zaradzivao bi sigurno 2 puta vise + sto bi klepio dobrih mliona za potpis i itd.. Znaci dzabe sto je neko milioner kad moze biti jos veci milioner :D . Druga stvar treba se pripazit ovih izjava mladih igraca tipa "uvijek Athletico, Barsa, ovo ono" djeca ko djeca ba :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 jul 2011, 13:20

@ Juznjak legendo nije ni cudo sto nisi cuo za Lesoto,to ti je brate mala drzava sa sve 4 strane opasana Juznoafrickom republikom. Nego ubelezi u tefter jos jednu novu drzavu,u slucaju nekog pojacanja odatle :mrgreen: a to ti je Juzni Sudan,danas dobio nezavisnost. :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jul 2011, 13:38

Heh nije ni cudo :lol: :roll:

"El Atleti no necesita fichar porteros"
slika

Buduci Casillas kaze da Atletico ne treba dovoditi nikakve golmane 8-)

Ako Cesc predje u Barcu ,Atleti ce pokusati dovesti Thiaga Alcantaru , bar tako Marca pise .Po meni lik ce za koju godinu bit bolji od Xavia i Fabregasa 8-) mada i trenutno ne zaostaje nista u odnosu na njih ,pogotovo tu mislim na Fabregasa .

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 09 jul 2011, 18:00

Thiago je produzio ugovor sa barcom do 2015,a otkupna klauza je 90 mil.Tako i ako dodje fabregas (a nadam se da nece)thiago ce ostati u klubu
Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jul 2011, 00:39

Bolje bi za njega bilo da napusti Barcu i ode negdje gdje ce moci pokazati kakav je igrac,ovako u Barci tesko ce dobiti priliku ,pogotovo ako dodje Fabregas . Spominje se nakakva posudbau Atletico ,sto se mene tice volio bi da dodje na posudbu ali da Atletico ima pravo da na kraju otkupi ugovor... opet tesko ce Barca pristati na to . Vidim nakon Piattia jos jedan igrac koji je bio ''blizu '' Calderona otisao u drugi klub,radi se o Lameli koji je potpisao za Romu . Fkt ne znaju poslovati ,Roma ga je dovela za 12 mil eura dok su nama trazili 18 mil eura :roll:
[youtube][/youtube]

Grmljavina 8-)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jul 2011, 00:59

Moguce je da Thiago završi na kraju u Atleticu (pod uslovom da dođe Fabregas - to su ta sranja u fudbalu kad buducnost jednog takvog talenta ovisi o drugim transferima)...ako ništa bar na dvije godine.
Evo i neki text o tome sa barca.bih

http://www.****.com/transferi/atl%C ... nja-thiaga" onclick="window.open(this.href);return false;

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 jul 2011, 09:31

Zoran Bambi Tošić mogao bi već ovog leta ponovo da promeni klupske boje. Madridski Atletiko bio je zainteresovan za njegove usluge još dok je kao pozajmljeni igrač Mančester junajteda nastupao za Keln.

Tada su Moskovljani bili konkretniji, ali Madriđane je Tošić dodatno uverio u svoje kvalitete odličnim partijama u moskovskom klubu.

Pominje se cena od 10 miliona evra, ali Tošićev menadžer Zoran Pavlović poručuje da će ''jorgandžije'' morati da izađu sa znatno većom cifrom ukoliko zaista žele srpskog reprezentativca u svojim redovima.

''Tošić veoma dobro igra u CSKA, trener Slucki ga ceni. Međutim, kad je CSKA u pitanju, visina obeštećenja je obično paprena'' smatra Pavlović.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 jul 2011, 13:23

Mandrak je napisao/la:Moguce je da Thiago završi na kraju u Atleticu (pod uslovom da dođe Fabregas - to su ta sranja u fudbalu kad buducnost jednog takvog talenta ovisi o drugim transferima)...ako ništa bar na dvije godine.
Evo i neki text o tome sa barca.bih

http://www.****.com/transferi/atl%C ... nja-thiaga" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne vjerujem da bi Pep pustio takvog talenta. Jedino možda da ga pošalju na posudbu :)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jul 2011, 14:37

Miranda se danas se prikljucio timu 8-) potpisao jos u januaru .
"Estoy muy feliz de llegar al Atleti" vrlo sam sretan sto sam dosao u Patetico .
slika
Jedno po meni dobro rijesenje Atletica ,lik je mlad 26 god ,visok 185 cm igra zanjeg veznog (bas gdje najvise skripi u timu) i jedini je igrac Sao Paola koji se nalazi u idealnom timu brazilske Seria A,dosao je kao slobodan igrac tako da Atleti nije morao placati obestecenje . Skupio je i 6 nastupa za Brazilsku repku .

Triba@ kakav je taj Tosic ? u spanskim medijima nema te vijesti :?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jul 2011, 16:37

juznjak> je napisao/la:Miranda se danas se prikljucio timu 8-) potpisao jos u januaru .
"Estoy muy feliz de llegar al Atleti" vrlo sam sretan sto sam dosao u Patetico .
slika
Jedno po meni dobro rijesenje Atletica ,lik je mlad 26 god ,visok 185 cm igra zanjeg veznog (bas gdje najvise skripi u timu) i jedini je igrac Sao Paola koji se nalazi u idealnom timu brazilske Seria A,dosao je kao slobodan igrac tako da Atleti nije morao placati obestecenje . Skupio je i 6 nastupa za Brazilsku repku .

Moze igrat i stopera po potrebi..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jul 2011, 18:24

juznjak> je napisao/la:Miranda se danas se prikljucio timu 8-) potpisao jos u januaru .
slika

Evo ja cu ti reci. :)
Pristojan igrac,ne za world class klubove,ali za osrednje tipa CSKA veoma dobar,mislim da bi u Atletico mogao da se uklopi kao neki back-up.Ima odlican sut,veoma precizan te sasvim pristojnu tehniku i brzinu za jedno krilo.Najbolje se snalazi na desnom krilu,ali mu nije strano i da igra na drugoj strani,jer je on karijeru poceo kao levi bek pa premesten na levo krilo po dolasku u Partizan.Problem za njegov razvoj je bio rani put u United te neigranje u istom i zbog toga je stagnirao,ali prelazak u CSKA je bio njegov pravi potez i igrao je odlicno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 jul 2011, 21:50

Sta ovo, Patetico zainteresovan za Jefferena :D
Don't hate what you don't understand.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jul 2011, 22:15

Devil je napisao/la:
slika

Evo ja cu ti reci. :)
Pristojan igrac,ne za world class klubove,ali za osrednje tipa CSKA veoma dobar,mislim da bi u Atletico mogao da se uklopi kao neki back-up.Ima odlican sut,veoma precizan te sasvim pristojnu tehniku i brzinu za jedno krilo.Najbolje se snalazi na desnom krilu,ali mu nije strano i da igra na drugoj strani,jer je on karijeru poceo kao levi bek pa premesten na levo krilo po dolasku u Partizan.Problem za njegov razvoj je bio rani put u United te neigranje u istom i zbog toga je stagnirao,ali prelazak u CSKA je bio njegov pravi potez i igrao je odlicno.
Ako nije za world class klubove sta ce nam :mrgreen: salim se ,ako je vec tako dobar u jednom timu kao sto je CSKA onda vjerujem da bi u Atleticu bio jos bolji . Dobro je to da se najbolje snalazi na desnom krilu obzirom da tu imamo samo Juanfrana od kvalitetnijih igraca . Samo cudi me da nisam naisao na tu vijest na nekom od spanskih medija .
xaviesta je napisao/la:Sta ovo, Patetico zainteresovan za Jefferena :D
Tako je ,znaci od ove sezone Jeffrena i Thiaga gledamo u dresu patetica slika

Prva pripremna tekma ove sezone protiv petoligasa 8-)

ARCÁNGEL 1
ATLÉTICO 19

Igraci koji su nastupili .

Atlético de Madrid: Joel; Valera, Regalón, Manquillo, Filipe Luis; Juanfran, Raúl García, Koke, Reyes; Collado y Pedro. También jugaron Iago (ps), Antonio López, Gabi, Fran Merida, Assuncao, Silvio, Diego Costa, Pulido, César, Noguera y Saul.

Strijelci .
Goles: 0-1: M.2 Reyes; 0-2: M.13 Pedro; 1-2: M.14 Rafita; 1-3: M.16 Pedro; 1-4: M.19 Filipe Luis; 1-5: M.23 Collado; 1-6: M.24 Koke; 1-7: M.27 Pedro; 1-8: M.31 Collado; 1-9: M.32 Filipe Luis; 1-10: M.34 Reyes; 1-11: M.37 Collado; 1-12: M.38 Pedro; 1-13: M.47 Fran Mérida; 1-14: M.50 Gabi; 1-15: M.58 Diego Costa; 1-16: M.62 Saúl; 1-17: M.66 Saúl; 1-18: M.72 Diego Costa; 1-19: M.80 Diego Costa.

Treba pohvaliti igrace iz Cantere Pedro Martína y José Antonio Collada, koji cu zabili 4 odnosno 3 gola .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.