NK Krivaja - Zavidovići
Re: NK Krivaja - Zavidovići
Sad citam malo vec stare informacije.Moram Vam reci da nema nade za krivaju ni NK ni RK dok te klubove vodi ko vodi.Ko je pisao gornje textove zaboravio je na jednog Bartolovica koji se nasjedio na krivajinoj klupi sve dok nije otisao u zagreb pa u hajduk za njega se nije znalo zahvaljujuci "strucnjacima".
Koliko je samo mladih talenata prodefilovalo kroz krivaju a bogami i zepce ali ne mogu doci do izrazaja od tatinih sinova.Tomasu svaka cast, ali ima i boljih strucnjaka samo ih treba dovesti i imati korektan odnos.Za nesto vise treba pojacanja, ali ne skart iz zenice koji odavno zasluzuje penziju.Bolje onda da nasa djeca makar trce jer imat cemo zdravu djecu.
Zepce je druga prica.Baco je zovkin covjek i moze sve usrati a da ga niko ne smijeni.Cacka je forsiro stvarno ne znam zasto jer da vjetar puhne odnio bi ga sa stadiona, ali **** on je baci Beton.Uprava im je ako ne gora onda ista kao i krivajina.
Koliko je samo mladih talenata prodefilovalo kroz krivaju a bogami i zepce ali ne mogu doci do izrazaja od tatinih sinova.Tomasu svaka cast, ali ima i boljih strucnjaka samo ih treba dovesti i imati korektan odnos.Za nesto vise treba pojacanja, ali ne skart iz zenice koji odavno zasluzuje penziju.Bolje onda da nasa djeca makar trce jer imat cemo zdravu djecu.
Zepce je druga prica.Baco je zovkin covjek i moze sve usrati a da ga niko ne smijeni.Cacka je forsiro stvarno ne znam zasto jer da vjetar puhne odnio bi ga sa stadiona, ali **** on je baci Beton.Uprava im je ako ne gora onda ista kao i krivajina.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
nemoj mi na Cacka, on je za Messia izmislio nogometMecici je napisao/la:Sad citam malo vec stare informacije.Moram Vam reci da nema nade za krivaju ni NK ni RK dok te klubove vodi ko vodi.Ko je pisao gornje textove zaboravio je na jednog Bartolovica koji se nasjedio na krivajinoj klupi sve dok nije otisao u zagreb pa u hajduk za njega se nije znalo zahvaljujuci "strucnjacima".

on sto jest jest dobar je igrac, al ne moze se nosit sa seniorima zbog tjelesne gradje .. a Baco je takav da je zadnje sezone kad smo ispali iz 1.Federacije i gubili kod kuce on drzao Masica, mladog reprezentativca na klupi, a igrali igraci kojima je on menadzer, zato i jesmo propali, logicno da ce gurat svoje, al tu nitko ne vidi sukob interesa, u ovoj drzavi to ne postoji .. i vjeruj da je nasa uprava gora od vase, vi bas jos imate seniorski tim
- neutralan__
- Kontakt:
Jel kod vas igra Ernad Muharemovic?Ako ne gdje sad trenutno igra?
Trebao je prije nekoliko godina potpisati za Buducnost,pa mu nisu dali ispisnicu iz Krivaje,a skoro je isao na probu u Njemacku i nije mogao dobiti papire.
Ako neko moze da mi odgovori bio bi mu zahvalan,moze i na pp.
Trebao je prije nekoliko godina potpisati za Buducnost,pa mu nisu dali ispisnicu iz Krivaje,a skoro je isao na probu u Njemacku i nije mogao dobiti papire.
Ako neko moze da mi odgovori bio bi mu zahvalan,moze i na pp.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
@NK/RK Krivaja
Dali znas odgovor na moje pitanje ? Ti bi ovo trebao znati,jer si blizak klubu,pa ako znas zamolio bi te mi odgovoris,moze i na pp.Hvala.
Dali znas odgovor na moje pitanje ? Ti bi ovo trebao znati,jer si blizak klubu,pa ako znas zamolio bi te mi odgovoris,moze i na pp.Hvala.
Znam janeutralan__ je napisao/la:@NK/RK Krivaja

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- neutralan__
- Kontakt:
Hvala.krivajaš je napisao/la:Znam janeutralan__ je napisao/la:@NK/RK Krivaja
Dali znas odgovor na moje pitanje ? Ti bi ovo trebao znati,jer si blizak klubu,pa ako znas zamolio bi te mi odgovoris,moze i na pp.Hvala.Trenutno mislim da je negdje vanka ali da ne igra, jer je od tog perioda dosta stagnirao i nije se mogao pronaći, čas je igrao u špicu, čas veznog, čas beka, tako da onda kad je mogao nije, i sad ništa od njega koliko ja znam!

Imat cu cast da ove sezone igram protiv novog KUKURUZLIGASA NK.Krivaja Zavidovici 

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Dabogda mi završili na zadnjem mjestu, kad nam klub vodi učitelj koji misli da je pofatao svu pamet svijeta.
- neutralan__
- Kontakt:
Šta se dešava u klubu,kakvo je stanje ?
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Nikakvo, ravno 0. Da bog da ispali i iz ove zadnje lige. Derbi protiv "Vis" iz Kosove. Tuga, jad i čemer. Direktor kluba umjesto da omogući nekoliko igrača da odu igrati za repku ne preda na vrijeme podatke i to namjerno. I to mladi igrači, i normalno da odoše u Čelik i ost. klubove. I to ista ona pionirska selekcija koja je bila najjača ove godine, ali i zadnjih 5 godina. 

Poderat ce vas sutra VIS KOSOVANK/RK Krivaja je napisao/la:Nikakvo, ravno 0. Da bog da ispali i iz ove zadnje lige. Derbi protiv "Vis" iz Kosove. Tuga, jad i čemer. Direktor kluba umjesto da omogući nekoliko igrača da odu igrati za repku ne preda na vrijeme podatke i to namjerno. I to mladi igrači, i normalno da odoše u Čelik i ost. klubove. I to ista ona pionirska selekcija koja je bila najjača ove godine, ali i zadnjih 5 godina.

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Robijas007
- Kontakt:
igrat ces i protiv Borca Tetovo,vdimo se nekadkelner je napisao/la:Imat cu cast da ove sezone igram protiv novog KUKURUZLIGASA NK.Krivaja Zavidovici

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
A cuo sam da su ponovo oformili neku ekipu,ajd drago mi je,samo neka se igra...Obrati paznju na igraca sa brojem 6,nesto poput Sami Kouffura u najboljim danimaRobijas007 je napisao/la:igrat ces i protiv Borca Tetovo,vdimo se nekadkelner je napisao/la:Imat cu cast da ove sezone igram protiv novog KUKURUZLIGASA NK.Krivaja Zavidovici![]()

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
I kako završi utakmica sa Kosovom?
3-2 ZA Krivaju,al bruka i sramota da se onako igra na prijateljskim utakmicama,3 igraca povrijedjena,2 gola postignuta iz ofsajda kojeg bi i Hemuli bez lupe vidio...NK/RK Krivaja je napisao/la:I kako završi utakmica sa Kosovom?
Da je makar prvenstvo pa da se tako navlaci ajd neka,al ovako,zalosno

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ali zašto onda ovo?
Esad Masic
Danas su nogometaši NK"VIS"Kosova odigrali prijateljsku šestu pripremnu utakmicu u Zavidoviću kod NK"KRIVAJA" REZULTAT 3:2 za domaće u veoma fer i korektnoj utakmici treneri oba tima isprobali su sve igrače. Čestitke igračima i jedne i druge ekipe na prikazanom na terenu.
Eh sad
Esad Masic
Danas su nogometaši NK"VIS"Kosova odigrali prijateljsku šestu pripremnu utakmicu u Zavidoviću kod NK"KRIVAJA" REZULTAT 3:2 za domaće u veoma fer i korektnoj utakmici treneri oba tima isprobali su sve igrače. Čestitke igračima i jedne i druge ekipe na prikazanom na terenu.
Eh sad

Uvlaci se k'o i uvjek...Pa ne mos bolje znati od mene jarane,evo jos nmgu hodati od vasih seljaka gore!Sto nisi dosao na utakmicu,pa onda zakljucivao,a ne pomocu fb statusa naseg PRESIDENTEA,nigdje veze bgm!NK/RK Krivaja je napisao/la:Ali zašto onda ovo?
Esad Masic
Eh sad
Logicno da nije mogao napisati ovo sto ti ja govorim,jer zeli da ostanu dobri odnosi sa upravom Krivaje.Otidjes malo do Tipure,pa ga pitas kako su igrali Horoz i kompanija

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Nažalost nisam mogao doći na utakmicu, zbog obaveza mada sam htio doći. Horoz je uvijek takav bio, takav tip igrača (čovjeka). Nisam ja ništa zaključio nego sam samo naveo to da predjesdnik il direktor (šta je već) to napiše a nije tako ali eto. Hebi ga slušaj, Krivaja odavno nije gdje treba da bude, u Krivaji odavno ne igraju oni koji trebaju već npr. prije utakmice odu u Monaco na koncert Ace Pejovića i sl. Kakav klub takvi i igrači 

Ma raspad sistema,Seki vam je najboljiNK/RK Krivaja je napisao/la:Nažalost nisam mogao doći na utakmicu, zbog obaveza mada sam htio doći. Horoz je uvijek takav bio, takav tip igrača (čovjeka). Nisam ja ništa zaključio nego sam samo naveo to da predjesdnik il direktor (šta je već) to napiše a nije tako ali eto. Hebi ga slušaj, Krivaja odavno nije gdje treba da bude, u Krivaji odavno ne igraju oni koji trebaju već npr. prije utakmice odu u Monaco na koncert Ace Pejovića i sl. Kakav klub takvi i igrači

kako završi utakmica NK Krivaja - OFK Zenica?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.