FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hordas'87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hordas'87 » 10 jul 2011, 18:41

strasno se dize kao da je viagru uzeo dize se

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 jul 2011, 19:05

realno mi prolazimo 100 % kako su ovo pesimisticne progoze od 90 % samo za nas hehe :PPP.....a ovi iz selje njihove su sanse realno 50 % da se nece obrukat ko protv makabija hehhe...;))))
Samo Sarajevo

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 10 jul 2011, 19:41

ajde ba ne prepirite se ko mala djeca ste :(

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 10 jul 2011, 19:54

realno ovaj orebro je taraba. samo ih je bog spasio što nije veći rezultat u korist elfsborga. odbrana im je jako loša :!:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 jul 2011, 20:03

pacovi_tu_ima je napisao/la:realno ovaj orebro je taraba. samo ih je bog spasio što nije veći rezultat u korist elfsborga. odbrana im je jako loša :!:
igraju preko krila sto nama ne ide u korist jer su nam krila ofanzivna a i bekovi talasika...steta sto ne idu kroz sredinu da ih trio vucina,torlak i dupovac zaustave
odbrana im je talasika , tu nam je prilika,
tehnicki smo jaci samo da mognemo izdrzat 90 minuta

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jul 2011, 20:07

Tehnicki smo bolji od njih odbrana isto nista najbolji igraj paulinjo njega nek zatvore i 50% posla su uradili ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ZLi

Post Postao/la ZLi » 10 jul 2011, 20:07

samosarajvo je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:realno ovaj orebro je taraba. samo ih je bog spasio što nije veći rezultat u korist elfsborga. odbrana im je jako loša :!:
igraju preko krila sto nama ne ide u korist jer su nam krila ofanzivna a i bekovi talasika...steta sto ne idu kroz sredinu da ih trio vucina,torlak i dupovac zaustave
Kralju zato cemo ih kontrama poderati,pustit ih malo da se naloze i onda preko Obuce i Harisa iz kontre jedan zaliva i dosta za revans...Abd prolazimo i onda malo vise srece u treecem pretkolu...
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 10 jul 2011, 20:07

samosarajvo je napisao/la:

ma sa plišekom terminatorom ako ne mogu izdrzati 90 minuta treba ih protjerat.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 10 jul 2011, 20:28

Jeli ko zna kof dale kladiona

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 10 jul 2011, 22:02

Male su vam šanse protiv Orebra. Imate problema u timu, koliko znam 5 igrača se žali na povrede aduktora i pitanje je koliko će biti spremni za Orebro. Fizički ste totalno nespremni, a ljudi u pogonu. Nekažem da ne bih volio da napravite rezultat, samo neznam kako možete podcjenjivati Orebro. Šerif je favorit, tu nema priče, ali mi se nadamo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 jul 2011, 22:12

Rade Paprica 9 je napisao/la:Male su vam šanse protiv Orebra. Imate problema u timu, koliko znam 5 igrača se žali na povrede aduktora i pitanje je koliko će biti spremni za Orebro. Fizički ste totalno nespremni, a ljudi u pogonu. Nekažem da ne bih volio da napravite rezultat, samo neznam kako možete podcjenjivati Orebro. Šerif je favorit, tu nema priče, ali mi se nadamo.
male su nam sanse ako ti tako kazes ali su opet te sanse vece nego vasa nada kako ti kazes a sta se nadate vi ja nezzzz
Samo Sarajevo

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 10 jul 2011, 22:19

Bogami glavu mi s' ramena ako ih tamo ne dobijete barem O:3 :D
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 10 jul 2011, 22:21

Rade Paprica 9 je napisao/la:Male su vam šanse protiv Orebra. Imate problema u timu, koliko znam 5 igrača se žali na povrede aduktora i pitanje je koliko će biti spremni za Orebro. Fizički ste totalno nespremni, a ljudi u pogonu. Nekažem da ne bih volio da napravite rezultat, samo neznam kako možete podcjenjivati Orebro. Šerif je favorit, tu nema priče, ali mi se nadamo.
Štrumfe,ipak smo mi nosioci u ovom pretkolu, za razliku od vas.....trebali bi i vi nekoga u evropskim utakmicama pobijediti ,a ne kao proteklih godina da nas brukate :lol: :lol: :lol:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 10 jul 2011, 22:42

KARL HAJNC je napisao/la:
Štrumfe,ipak smo mi nosioci u ovom pretkolu, za razliku od vas.....trebali bi i vi nekoga u evropskim utakmicama pobijediti ,a ne kao proteklih godina da nas brukate :lol: :lol: :lol:
Momak fudbal se ne igra samo nekoliko posljednjih godina i losih rezultata kao i dobrih je bilo sa obadvije strane.Najbolje rezultate u Evropi od BH-a klubova zna se koje postigao ali to stvarno nije bitno pa nema potrebe da ti i tebi slicni navijaci sa obadvije strane smarate vise po ovim temama sa vasim imbecilnim prepucavanjima.Svim normalnim navijacima Sarajeva zelim da prodjete ove Svedjane i da zajedno odemo u trece pretkolo,a onim navijacima iz hordi i manijaka koji zele i raduju se porazima drugih jedini lijek i spas za njihov mozak je psihijatrija.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 10 jul 2011, 23:10

@dino lj prijatelju citam dosta tvojih komentara vidim da si stariji simpatizer komsijskog kluba i korektan i kulturan clan, ali molim te de mi ovo objasni... indijanci sa vase strane(ne kazem da ih nema ni na nasoj strani) dolaze ovdje da nama govore kolike su nam sanse protiv relativno losijeg protivnika, kao mi nekih 20, 30 % sansi imamo eto radi razloga spreme, ono mislim nigdje veze, dok se kod vas naveliko najavljuje 4. pretkolo vec, ne bukvalno al eto razbijate ekipu koja ja prosle sezone Dinamo iz Zagreba izbacila i LP... mislim volim kad svi povuku rucnu i kad realno govore, ali pojedinci na ovom forumu i pojedini komentari sa u najmanju ruku smijesni...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jul 2011, 23:18

Pozz komsije ,sretno protiv Orebra i da prođete ....samo relax pa sta bude. :D

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 jul 2011, 23:32

nime_tm87 je napisao/la:Pozz komsije ,sretno protiv Orebra i da prođete ....samo relax pa sta bude. :D
Pametnom igrom Sarajevo sigurno moze proci.Ako jos vidimo u kakvoj je formi Orebro,mislim da se sanse Sarajeva za prolaz poprilicno realne.Ako su mogli Helsinborg proci,mogu i ove sigurno.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 jul 2011, 00:55

Najvaznije je da oba tima prodju , sarajevo i moj zeljo , mada mislim da vi necete imati toliko problema sa njima.

Svejedno sretno
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 11 jul 2011, 01:04

Vidite li vi u kakvom je stanju nas klub? Kakvih 90 % sansi za prolaz, ovaj gore kaze 100 % :o :o :o
U kom sportu vi pratite Sarajevo, mozda AK Sarajevo?
Treba biti REALAN, igracki smo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Nemamo tu vise Baneta,ali ni Ledeta + Pehlic povrijedjen.
Sta ocekujem? Ocekujem naravno da ce moje Sarajevo proci,ali ce biti jako,jako,jako,jako,jako tesko...
Mi dovodimo BESPLATNE igrace, molim te cuj Haskic,Smigalovic :o Buducnost ispala u 100.ligi svijeta. :(
I oni iz SASK Napretka, SASK Napredak :o :o :o 1.Liga Federacije, prodaju tekme non stop + uvijek se bore za opstanak,ali opstanu upravo od prodaje i kupovina.Kakvi su tu talenti? :( :( :(
Vidjecemo sta ce iz svega biti,ali zalosno je kakve igrace smatrate "pojacanjima".Jedino dobro od svega jeste to sto su makar Vucina i Piksi ostali(od kriticnih),eto doci ce i Skoro aBd,ali tek u avgustu nekad...Mi ocekujemo prolaz? :(
Dobro,treba se nadati,ali treba i realan biti.Pojedinci govore kako ce zeljo opet ticape primiti i sl, a pravo stanje ne gledaju.Taj isti zeljo nazalost ima vece sanse od nas da prodje, tako da Vas samo molim da budete OBJEKTIVNI.
NON MOLLARE MAI

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 jul 2011, 01:50

Alen Škoro je napisao/la:Vidite li vi u kakvom je stanju nas klub? Kakvih 90 % sansi za prolaz, ovaj gore kaze 100 % :o :o :o
U kom sportu vi pratite Sarajevo, mozda AK Sarajevo?
Treba biti REALAN, igracki smo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Nemamo tu vise Baneta,ali ni Ledeta + Pehlic povrijedjen.
Sta ocekujem? Ocekujem naravno da ce moje Sarajevo proci,ali ce biti jako,jako,jako,jako,jako tesko...
Mi dovodimo BESPLATNE igrace, molim te cuj Haskic,Smigalovic :o Buducnost ispala u 100.ligi svijeta. :(
I oni iz SASK Napretka, SASK Napredak :o :o :o 1.Liga Federacije, prodaju tekme non stop + uvijek se bore za opstanak,ali opstanu upravo od prodaje i kupovina.Kakvi su tu talenti? :( :( :(
Vidjecemo sta ce iz svega biti,ali zalosno je kakve igrace smatrate "pojacanjima".Jedino dobro od svega jeste to sto su makar Vucina i Piksi ostali(od kriticnih),eto doci ce i Skoro aBd,ali tek u avgustu nekad...Mi ocekujemo prolaz? :(
Dobro,treba se nadati,ali treba i realan biti.Pojedinci govore kako ce zeljo opet ticape primiti i sl, a pravo stanje ne gledaju.Taj isti zeljo nazalost ima vece sanse od nas da prodje, tako da Vas samo molim da budete OBJEKTIVNI.
Realno, ti veze nemas. Blage ti veze nemas pasa moj.Sta treba, da ne ocekujem prolaz ? Prolaz bi ocekivao i protiv Rome i Atl. Madrida a ne nekog pisljivog Orebra. Hej OREBRA!
Sam si sebe demantovao u postu, prvo pises kako ocekujes da ce Sarajevo proci ali tesko a onda poslje pises: "Mi ocekujemo prolaz? :( Dobro treba se nadati ali i biti realan"
Igracki jesmo slabiji za tu dvojicu sto si nabrojao ali smo jaci i za odlazak Ihtijarevica i Avdica(Haskic ne moze biti losiji od njega nikako),jaci smo za Pliseka,za Maksumica(sta god mislio o njemu igracina je za vecinu igrace ove lige).

I jos nesto, ne mogu da vjerujem ali bas NE MOGU VJEROVATI kakvo ljudi(konkretno ti u ovom slucaju) imaju misljenje o igracima iz nizih liga i slabijih ekipa. Znas li ti odakle je sad trenutno najbolji igrac Sarajeva ali i stoper lige,Sedin Torlak,dosao ?? NE ZNAS
Znas li odakle je Susic dosao ?? NE ZNAS, jer da znas nebi pisao takve gluposti.
I Haskic i Smigalovic su mladi, obojica pruzali odlicne partije u Buducnosti. Haskic zabio 9 golova(duplo vise od Avdica) u takvoj Buducnosti gdje mu nije imao ko lopte dodati. Imaju potencijal da bude nesto od njih a hoce li vidjet cemo.Smijem se kladiti da nisi u vise od 2 utakmice pogledao tu dvojicu.Ja sam ih gledao tri puta :mrgreen: i opet ne govorim kakvi su, dobri su dok se ne dokazu suprotno. :mrgreen: Ti ih osudjujes jer su dosli iz Buducnosti ili SASKA, ne bitno, to je TUZNO.

I jos nesto :mrgreen: da ne zaboravim
Bolje dovodit igrace koji su "besplatni", tj ne moras placat obestecenje za njih, a ne traze veliku platu a uz to i mladi i mogu za par godina biti najbolji u ligi. Bolje i to nego dovodit igrace sa 5-6 milja km platom a ne moci ih placati i onda nakon po godine opet razno razne afere "Treba se pokrivat kolko je jorgan dug." I de mi nadji klub u BiH koji dovodi igrace a da za njih placa obestecenje. Sad je Zeljo uzeo nekih para i dovode malo bolje igrace(ni oni ne placaju obestecenja) i to ti je to. Svi se u ligi krpe kolko mogu a sad bi ti da mi dovodimo neke zvjezde.Ne moze to lave moj tako

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, macahz, Proximic i 36 gostiju.