Na Koševu će se karte moći kupiti tek kad se kapije stadiona otvore, dakle ne prije 6 PM

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
TeaM87 je napisao/la:Necemo svi stati samo na istok, jug i zapad
evo i da je slucaj kako ti kazes, tj samo istok,jug i zapad ( to ti je nekih 28.000 mjesta) mislis da bi vas doslo toliko ??The Maniacs '87 je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:Necemo svi stati samo na istok, jug i zapad
Jarane malo si se zeznuo nema karti za Zapad ! Ima samo Jug Sjever Istok jer zapad ne ispunjava Uefine kriterijume ( nema naslonjaca na stolicama!! )
milion puta prezvakana pricaThe Maniacs '87 je napisao/la:Alo pitar suti majketi vi nikad kosevo niste napunili !!!
Napunili vam mi protiv Newcastle-a i napuni vam se kad igra reprezentacija zato ssssss!
Bezbeli da hoćeRagazziDelSud je napisao/la:Hoce li biti ponovo korteo ,da zajedno krenemo ka Hadisonu?
Dobro si vala,bas me briga sta drugi misle koliko ce nas biti nase je da odemo i da navijamo a to koje napunio Kosevo a ko ne postoje snimci i izvestaji koji se nemogu osporiti.Ja mislim da mi nemozemo bas kupiti sve ulaznice jer bez obzira sto njihovih navijaca nece biti po propisu moramo ograditi jedan dio,najbitnije je da jug i istok budi puni.themaniaks je napisao/la:milion puta prezvakana pricaThe Maniacs '87 je napisao/la:Alo pitar suti majketi vi nikad kosevo niste napunili !!!
Napunili vam mi protiv Newcastle-a i napuni vam se kad igra reprezentacija zato ssssss!
U 7 sati!tm87gigo je napisao/la:Da li mi neko moze reci informaciju u koliko je najavljen odlazak na pofalice, na mjesto pogibije Dzilde, radim do pola5 pa bi volio da znam da li mogu da stignem, hvala unaprijed
Ok hvala puno znaci da mogu stici.Bianconeri1988 je napisao/la:U 7 sati!tm87gigo je napisao/la:Da li mi neko moze reci informaciju u koliko je najavljen odlazak na pofalice, na mjesto pogibije Dzilde, radim do pola5 pa bi volio da znam da li mogu da stignem, hvala unaprijed
Trener men' se cini mladjih kadeta.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Danas je igro Mulalić za veterane , šta je sa njim znali ko ?
Trenira osmogodišnjakeTeaM87 je napisao/la:Trener men' se cini mladjih kadeta.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Danas je igro Mulalić za veterane , šta je sa njim znali ko ?
Stole iz Bora je napisao/la:Eldin Adilović, napadač Želje o bratu Adiju: Sam pao - sam se ubio!
http://www.****/index.php?id=17455" onclick="window.open(this.href);return false;