FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2009, 00:20

Haj ba ne dipr... :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 jul 2009, 00:26

Harrison je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: a za Bilala svi mi znamo kako on igra, tako da nema razloga da igra u jednoj pripremnoj, iako bi ja licno volio da ga gledam, ali nema veze
Bilal vam je uvrijedjen, a ne povrijedjen, drzite ga u zatocenistvu pa jadnik mora simulirati povrede. Koji ste vi nacisti...uzas!
E daj mi vi recite nesto o zatocenistvu, gdje ste ba Frankovci

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 jul 2009, 00:28

Ja se slazem s upravom bayerna sto nedaju ribery-ja za manju cijenu. Ustvari,oni su ga stvorili,i sad da ga daju za male pare? Glupost. Ako ga kupe real ili barcelona po onoj cijeni dobro je,ima se para,biti ce i pojacanja. Ako ostane,opet dobro. kvalitetan je igrac,mora davati 100% na terenu,donositi ce prevagu,pobjede,uspjeh. Prodavati cete njegove dreseove,zaradjivati na njima. Kako god da se okrene,niste u gubitku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 jul 2009, 00:39

The Game je napisao/la:E daj mi vi recite nesto o zatocenistvu, gdje ste ba Frankovci
Coek moli, kumi, apelira, ma sve zivo radi samo da ode od vas, vi se pofursatili i drzite ga svezanog u kavezu, furate neke svoje niske interese I hocete da vam igra dobro, igrace al u k...u! Drzati igraca u klubu protiv njegove volje moze samo neko sa kvocijentom intelegencije 0, tako ga mozete samo sje.bati i da vam opet na kraju ode za obestecenje 0 kad mu istekne ugovor. Time ste samo njemu odmogli, a vi ni marke niste uzeli za njega. Zato pustite covjeka nek ide gdje hoce i gdje misli da mu je dobro, a on najbolje zna gdje mu je najbolje! 8-)
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 jul 2009, 00:42

The Game je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: a za Bilala svi mi znamo kako on igra, tako da nema razloga da igra u jednoj pripremnoj, iako bi ja licno volio da ga gledam, ali nema veze
Bilal vam je uvrijedjen, a ne povrijedjen, drzite ga u zatocenistvu pa jadnik mora simulirati povrede. Koji ste vi nacisti...uzas!
E daj mi vi recite nesto o zatocenistvu, gdje ste ba Frankovci
pa i Ribery je Frankovac(Frank Bilal Ribery) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2009, 00:55

quote="Harrison"]
The Game je napisao/la:E daj mi vi recite nesto o zatocenistvu, gdje ste ba Frankovci
Coek moli, kumi, apelira, ma sve zivo radi samo da ode od vas, vi se pofursatili i drzite ga svezanog u kavezu, furate neke svoje niske interese I hocete da vam igra dobro, igrace al u k...u! Drzati igraca u klubu protiv njegove volje moze samo neko sa kvocijentom intelegencije 0, tako ga mozete samo sje.bati i da vam opet na kraju ode za obestecenje 0 kad mu istekne ugovor. Time ste samo njemu odmogli, a vi ni marke niste uzeli za njega. Zato pustite covjeka nek ide gdje hoce i gdje misli da mu je dobro, a on najbolje zna gdje mu je najbolje! 8-)[/quote]
80 miliona i vas je :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 12 jul 2009, 10:46

Harrison je napisao/la:
Coek moli, kumi, apelira, ma sve zivo radi samo da ode od vas, vi se pofursatili i drzite ga svezanog u kavezu, furate neke svoje niske interese I hocete da vam igra dobro, igrace al u k...u! Drzati igraca u klubu protiv njegove volje moze samo neko sa kvocijentom intelegencije 0, tako ga mozete samo sje.bati i da vam opet na kraju ode za obestecenje 0 kad mu istekne ugovor. Time ste samo njemu odmogli, a vi ni marke niste uzeli za njega. Zato pustite covjeka nek ide gdje hoce i gdje misli da mu je dobro, a on najbolje zna gdje mu je najbolje! 8-)
druze, ti ocigledno citas samo ono sto tebi odgovara i pokusavas nekoga provocirati... jesi procitao njegov zadnji komnetar za TZ magazin... sta je Ribery izjavio??? AKO ZELIS, mozes lagano naci taj intervju... ali znam, strah te da ce promijeniti tvoja ubjedjenja...
Da sumiram izjavu: Ribery je rekao da ako bude isao iz Bayerna, da jedino zeli preci u Real M., a nije rekao da pod svaku cijenu zeli otici... i rekao je da su spanski mediji pogresno protumacili izjavu "Real Madrid or nothing", i da ce naravno davati maksimum u dresu Bayerna... jedva docekali spanski cigani da izokrenu...

Hajmo sad hop-hop...

Lijep pozdrav ;)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 12 jul 2009, 10:58

80 miliona i vas je :mrgreen:
nemaju više love, a nemaju od koga da uzmu kredit :D čekaju da kinezi nakupuju Ronaldovih i Kakinih dresova pa će onda pokušat dogodine :mrgreen:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 12 jul 2009, 12:51

pasha_the_one je napisao/la:druze, ti ocigledno citas samo ono sto tebi odgovara i pokusavas nekoga provocirati... jesi procitao njegov zadnji komnetar za TZ magazin... sta je Ribery izjavio??? AKO ZELIS, mozes lagano naci taj intervju... ali znam, strah te da ce promijeniti tvoja ubjedjenja...
Da sumiram izjavu: Ribery je rekao da ako bude isao iz Bayerna, da jedino zeli preci u Real M., a nije rekao da pod svaku cijenu zeli otici... i rekao je da su spanski mediji pogresno protumacili izjavu "Real Madrid or nothing", i da ce naravno davati maksimum u dresu Bayerna... jedva docekali spanski cigani da izokrenu...
da upravo je tako bilo svaka cast oni samo zele sta njiam odgovara !!!
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 12 jul 2009, 13:45

Mislim da je 80 milijuna malo za riberya,jer apsolutno nema nikakve sumnje da je bilal bolji od ronalda,stoga bi njegova cijena bila 100 milijuna eura pa ko voli nek izvoli,ronalda se smatra boljim zbog protekle sezone i zbog njegovog veceg eksponiranja javnosti ali u ovom trenutku bilal je bolji
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 jul 2009, 17:21

bavaraccccc je napisao/la:Mislim da je 80 milijuna malo za riberya,jer apsolutno nema nikakve sumnje da je bilal bolji od ronalda,stoga bi njegova cijena bila 100 milijuna eura pa ko voli nek izvoli,ronalda se smatra boljim zbog protekle sezone i zbog njegovog veceg eksponiranja javnosti ali u ovom trenutku bilal je bolji
jbg po tvom ispade da je Ribery najbolji igrac svjeta,pa 100mil.eura ne kosta ni Messi...shvatam da si navijac Bayerna ali drug malo objektivnosti ne bi bilo lose ;)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 12 jul 2009, 17:31

drazi mi je ribery od ronalda duplo, ali reci da je bolji od ronalda je smijesno,

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 jul 2009, 17:43

eno citam sad da bi Bayern naredne godine mogao izgubiti desetine miliona zbog Ribery-ja i nekakvog Websterovog pravila, fkt bi bilo glupo da ga sad ne prodaju iako nam je ubjedljivo nabolji igrac, al bolje ga sad utopit za 50tak miliona i uzet jos dva,tri kvalitetna igraca nego ostavit ga jos jednu godinu ovakvog nezadovoljnog a jos i zijanit pare od njegovog odlaska.
Volim te Zeljo!!!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 12 jul 2009, 17:52

nisu normalni sta su odbili od reala za njega

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 jul 2009, 17:53

zlatandr je napisao/la:eno citam sad da bi Bayern naredne godine mogao izgubiti desetine miliona zbog Ribery-ja i nekakvog Websterovog pravila, fkt bi bilo glupo da ga sad ne prodaju iako nam je ubjedljivo nabolji igrac, al bolje ga sad utopit za 50tak miliona i uzet jos dva,tri kvalitetna igraca nego ostavit ga jos jednu godinu ovakvog nezadovoljnog a jos i zijanit pare od njegovog odlaska.
ko vam je kriv...o tome ste trebali prije razmisljati... :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jul 2009, 18:26

Taj Webster slucaj se odnosi na FIFA clan 17. U njemu stoji sljedece, da neki igrac koji igra u jednom klubu dvije ili tri godine moze napustiti klub, a obestecenje ce iznositi onoliko koliko godisnje zaradjuje sam igrac. Ovo zvuci dobro sto se tice Real Madrida, ali Bayern ima mogucnosti gdje se Ribery ne smije usuditi da ovo pravilo pokrene. Kao prvo DFB i Njemacka vlada ne podrzavaju ovo pravilo, i Bayern moze tuziti Ribery-a u Njemackoj da krisi svoj ugovor itd. i sve dok te procedure traju Ribery ne smije igrati za njegov novi klub, dalje mogu ga utziti CAS-u (Internacionalni Sportski Sud). U ovo realno se ne treba uzdati jer ima par slucajeva gdje igraci iz Bundeslige ne smiju to pokrenuti, evo npr. van der Vaart je htio 2007. godine da predje u Valenciu, i imao je pravo povuci clan 17, no nije, razlozi su gore navedeni, isto tako Dzeko je imao pravo to povuci sljedece godine, i dobijes extra igraca za 500.000 eura, no nije vec ce potpisati novi ugovor sa Wolfsburgom gdje moze napustiti klub ukoliko obestecenje bude vece od 20 miliona eura. Dalje Demba Ba je isto mogao iskoristiti taj clan 17, da predje u Stuttgart, no nije. Dalje sto ga Ronaldo nije iskoristio i preso u Real Madrid za 10 miliona eura koliko mu iznosila plata u ManU, nego je Real Madrid platio 94 miliona eura, dalje prijmer je Kaka, pa i Benzema. Nadam se da sam Vam pojasnio o cemu se radi i da se previse ne uzdajete u taj clan 17.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 jul 2009, 18:29

amerosm je napisao/la:Taj Webster slucaj se odnosi na FIFA clan 17. U njemu stoji sljedece, da neki igrac koji igra u jednom klubu dvije ili tri godine moze napustiti klub, a obestecenje ce iznositi onoliko koliko godisnje zaradjuje sam igrac. Ovo zvuci dobro sto se tice Real Madrida, ali Bayern ima mogucnosti gdje se Ribery ne smije usuditi da ovo pravilo pokrene. Kao prvo DFB i Njemacka vlada ne podrzavaju ovo pravilo, i Bayern moze tuziti Ribery-a u Njemackoj da krisi svoj ugovor itd. i sve dok te procedure traju Ribery ne smije igrati za njegov novi klub, dalje mogu ga utziti CAS-u (Internacionalni Sportski Sud). U ovo realno se ne treba uzdati jer ima par slucajeva gdje igraci iz Bundeslige ne smiju to pokrenuti, evo npr. van der Vaart je htio 2007. godine da predje u Valenciu, i imao je pravo povuci clan 17, no nije, razlozi su gore navedeni, isto tako Dzeko je imao pravo to povuci sljedece godine, i dobijes extra igraca za 500.000 eura, no nije vec ce potpisati novi ugovor sa Wolfsburgom gdje moze napustiti klub ukoliko obestecenje bude vece od 20 miliona eura. Dalje Demba Ba je isto mogao iskoristiti taj clan 17, da predje u Stuttgart, no nije. Dalje sto ga Ronaldo nije iskoristio i preso u Real Madrid za 10 miliona eura koliko mu iznosila plata u ManU, nego je Real Madrid platio 94 miliona eura, dalje prijmer je Kaka, pa i Benzema. Nadam se da sam Vam pojasnio o cemu se radi i da se previse ne uzdajete u taj clan 17.
ne razumijem koji ce ku**** to pravilo ako nicemu ne vazi i niko ne smije se uzdati u njeg :!:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jul 2009, 18:35

JameS je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Taj Webster slucaj se odnosi na FIFA clan 17. U njemu stoji sljedece, da neki igrac koji igra u jednom klubu dvije ili tri godine moze napustiti klub, a obestecenje ce iznositi onoliko koliko godisnje zaradjuje sam igrac. Ovo zvuci dobro sto se tice Real Madrida, ali Bayern ima mogucnosti gdje se Ribery ne smije usuditi da ovo pravilo pokrene. Kao prvo DFB i Njemacka vlada ne podrzavaju ovo pravilo, i Bayern moze tuziti Ribery-a u Njemackoj da krisi svoj ugovor itd. i sve dok te procedure traju Ribery ne smije igrati za njegov novi klub, dalje mogu ga utziti CAS-u (Internacionalni Sportski Sud). U ovo realno se ne treba uzdati jer ima par slucajeva gdje igraci iz Bundeslige ne smiju to pokrenuti, evo npr. van der Vaart je htio 2007. godine da predje u Valenciu, i imao je pravo povuci clan 17, no nije, razlozi su gore navedeni, isto tako Dzeko je imao pravo to povuci sljedece godine, i dobijes extra igraca za 500.000 eura, no nije vec ce potpisati novi ugovor sa Wolfsburgom gdje moze napustiti klub ukoliko obestecenje bude vece od 20 miliona eura. Dalje Demba Ba je isto mogao iskoristiti taj clan 17, da predje u Stuttgart, no nije. Dalje sto ga Ronaldo nije iskoristio i preso u Real Madrid za 10 miliona eura koliko mu iznosila plata u ManU, nego je Real Madrid platio 94 miliona eura, dalje prijmer je Kaka, pa i Benzema. Nadam se da sam Vam pojasnio o cemu se radi i da se previse ne uzdajete u taj clan 17.
ne razumijem koji ce ku**** to pravilo ako nicemu ne vazi i niko ne smije se uzdati u njeg :!:
Ma mozes ti njega iskoristiti, ali onda taj klub koji gubi igraca pocne tuzbe koje mogu trajati i do dvije godine i taj igrac za to vrijeme ne smije igrati za taj klub. E pa sada ti zamisli bili Ronaldo, Kaka, Ribery olahko izgubili dvije godine svoje karijere u najboljim godinama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jul 2009, 18:45

bavaraccccc je napisao/la:Mislim da je 80 milijuna malo za riberya,jer apsolutno nema nikakve sumnje da je bilal bolji od ronalda,stoga bi njegova cijena bila 100 milijuna eura pa ko voli nek izvoli,ronalda se smatra boljim zbog protekle sezone i zbog njegovog veceg eksponiranja javnosti ali u ovom trenutku bilal je bolji
Za te pare pet Dzeki :roll: pa ti malo skontaj o takvim glupostima
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amer-bosna
Kontakt:

Post Postao/la amer-bosna » 12 jul 2009, 19:16

ma bajern ga nesmije prodat zbog toga sto onda ne bi imali ni jednog kvalitetnog igraca a preseraju s tim 80 mil vrijedi on mnogo ali ne bas vise od kake!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.