HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Dovoljno je procitati naselja na transovima i mislim da je i zadnjoj budali jasno da je Zrinjski klub br.1 ne samo u Mostaru nego i puno sire(izuzetak skandinavske zemlje
)
" onclick="window.open(this.href);return false;
A jeko velez

A jeko velez

Zrinjski je zivot i vise od toga ! ! !
Smrčenjaci, Raštani, Rodoč !HŠKZRINJSKI je napisao/la:Dovoljno je procitati naselja na transovima i mislim da je i zadnjoj budali jasno da je Zrinjski klub br.1 ne samo u Mostaru nego i puno sire(izuzetak skandinavske zemlje)
A jeko velez

MADE IN SREDNJA BOSNA ! Ha ja bola.
Who dares, wins !
HŠKZRINJSKI je napisao/la:Dovoljno je procitati naselja na transovima i mislim da je i zadnjoj budali jasno da je Zrinjski klub br.1 ne samo u Mostaru nego i puno sire(izuzetak skandinavske zemlje)
A jeko velez
Jakih naselja nemoze ih na mapi nac

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
@netobola evo ti pa poslusaj sta pjevaju ovi momci koji dolaze sa istocne strane od 30 sekunde pa nadalje
panjevina,balinovac,bijeli brijeg,bakijina luka,avenija,strelcevina,santiceva,centar2,vatikan..sve stara bosanska naselja
Pozdrav raji koja je ostala s mozgom nedje 89-90 godine,imate svoj klub volite ga,pazite ga,navijajte za njega a okanite se Zrinjskog.
Ovamo je Ultra style ono sto vi nikad necete biti,samo gledajte klipove i divite se.Pozdrav Sarmi i njegovima barbikama

panjevina,balinovac,bijeli brijeg,bakijina luka,avenija,strelcevina,santiceva,centar2,vatikan..sve stara bosanska naselja

Pozdrav raji koja je ostala s mozgom nedje 89-90 godine,imate svoj klub volite ga,pazite ga,navijajte za njega a okanite se Zrinjskog.
Ovamo je Ultra style ono sto vi nikad necete biti,samo gledajte klipove i divite se.Pozdrav Sarmi i njegovima barbikama

Majko moja koga on sluša...
Idi bola baci se sa Starog mosta ako znaš uopće doći do njega.
Za razliku od nas, koji znamo svaki ćošak ovog grada kojeg ti ko fol nazivaš svojim.
I, kad si već kod Ultra Stylea... pa normalno, ne voliš ti Zrinjski nego se voliš furati i onda ponekad mamu nam 'vaku izvrijeđaš i to je to. Zrinjski je tu u zadnjem planu. Kao i svi vi, '' plemići''
.

Idi bola baci se sa Starog mosta ako znaš uopće doći do njega.

I, kad si već kod Ultra Stylea... pa normalno, ne voliš ti Zrinjski nego se voliš furati i onda ponekad mamu nam 'vaku izvrijeđaš i to je to. Zrinjski je tu u zadnjem planu. Kao i svi vi, '' plemići''

Who dares, wins !
divi podvelešca i postaNeToBoLa je napisao/la:Nabijamo komplekse !

HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
-
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110710080" onclick="window.open(this.href);return false;HŠKZRINJSKI je napisao/la:HŠK Zrinjski je institucija za pomenuti klub iz Vrapcica.
Ne znam na osnovu cega tvrdnje ili uopce pokusaj izjednacavanja tog kluba iz Vrapcica sa klubom koji je najstariji na ovim prostorima,klub koji iz dana u dan raste dok ovaj drugi iz dana u dan pada(ustvari vec je na dnu).
Molicu lijepo da na temi HŠK Zrinjski iz Mostara ne pisete i ne prljate temu sa klubom koji ne moze cipela cistit' Plemicima.
Hvala lijepo i daleko vam kuca bila

-
- Kontakt:
Prvo ne slusam ove debile,uopce ne znam ni ko su samo znam da dolaze "otamo" i ne interesiraju me jedne sekunde bas kao ni tvoj velez,nego sam naletio na ovo pa ti pustio da vidis sta misle ljudi koji se s tobom druze.NeToBoLa je napisao/la:Majko moja koga on sluša...![]()
![]()
![]()
Idi bola baci se sa Starog mosta ako znaš uopće doći do njega.Za razliku od nas, koji znamo svaki ćošak ovog grada kojeg ti ko fol nazivaš svojim.
I, kad si već kod Ultra Stylea... pa normalno, ne voliš ti Zrinjski nego se voliš furati i onda ponekad mamu nam 'vaku izvrijeđaš i to je to. Zrinjski je tu u zadnjem planu. Kao i svi vi, '' plemići''.
Sto se tice starog mosta,skakao s njega kad si ti vrlo vjerojatno prelazio taj most drzeci mamu ili tatu za ruku jer si se bojao preci sam.
Ultra style ?! Za tebe naucna fantastika za mene realnost i java.
I za kraj,ja ne znam da sam psovao tebi ili nekom tvom majku , a Zrinjski je na prvom mjestu,ostalo je nebitno.
Tu smatram navijace veleza i opcenito klub kao klub i koliko vidim ti dolazis na temu Zrinje a ne ja na temu veleza.
Pozdrav od prijeratnog skakaca , a da oprostis to je.ba.va.nje majke ces od mene i mog kluba dozivjeti na terenu i navijacki na tribini a ovako neces.
Zivio
Edit.vidim mr.casual(cuj casual

Sto sad to ne radite kad ste ostali sami??? Sada da bi odigrali eu tekmu morate ici na noge francuzima i vozat se 10 dana po busevima i doci im na noge u nakve kampove u kojima su ovi na pripremama.Profesionalno nema sta.
Cao zivio
Evo ja ću sad bubnuti neku pjesmu i reći ću ti od koje sekunde trebaš slušati a ono ne slušam to i nikad nisam čuo za to...HŠKZRINJSKI je napisao/la:Prvo ne slusam ove debile,uopce ne znam ni ko su samo znam da dolaze "otamo" i ne interesiraju me jedne sekunde bas kao ni tvoj velez,nego sam naletio na ovo pa ti pustio da vidis sta misle ljudi koji se s tobom druze.NeToBoLa je napisao/la:Majko moja koga on sluša...![]()
![]()
![]()
Idi bola baci se sa Starog mosta ako znaš uopće doći do njega.Za razliku od nas, koji znamo svaki ćošak ovog grada kojeg ti ko fol nazivaš svojim.
I, kad si već kod Ultra Stylea... pa normalno, ne voliš ti Zrinjski nego se voliš furati i onda ponekad mamu nam 'vaku izvrijeđaš i to je to. Zrinjski je tu u zadnjem planu. Kao i svi vi, '' plemići''.
Sto se tice starog mosta,skakao s njega kad si ti vrlo vjerojatno prelazio taj most drzeci mamu ili tatu za ruku jer si se bojao preci sam.
Ultra style ?! Za tebe naucna fantastika za mene realnost i java.
I za kraj,ja ne znam da sam psovao tebi ili nekom tvom majku , a Zrinjski je na prvom mjestu,ostalo je nebitno.
Tu smatram navijace veleza i opcenito klub kao klub i koliko vidim ti dolazis na temu Zrinje a ne ja na temu veleza.
Pozdrav od prijeratnog skakaca , a da oprostis to je.ba.va.nje majke ces od mene i mog kluba dozivjeti na terenu i navijacki na tribini a ovako neces.
Zivio

Ti bola nemaš 18 godina a kamoli da si prije rata nešto radio.

Who dares, wins !
-
- Kontakt:
@netobola
kralju sjasi molim te ko Boga.
Pozdrav ti jos jednom sa lijepom zamolbom da ne moris i ne drzis predavanja ovdje.Imas temu svog kluba i tamo baljezgaj.
kralju sjasi molim te ko Boga.
Pozdrav ti jos jednom sa lijepom zamolbom da ne moris i ne drzis predavanja ovdje.Imas temu svog kluba i tamo baljezgaj.
- Titova-Juga
- Kontakt:
ŠB.TRN je napisao/la:Ma nek oni to ovdje dokazuju,to je najbitnije.Vecu podrsku ima Lokomotiva nego Velez.Div iz predgrađa je mlad klub,i on svoje navijače tek mora dobiti.Navijači starog veleza vise ne postoje,stari velez je igrao pod BB i molio bih da to postujete.Koga nema bez njega se mora!!!![]()
![]()
Za stari velez je navijalo pola Hercegovine a sad za ovaj ne navija ni pola Mostara,al jesu cijeli Vrapćići!!!
Ne sanjaj zivota ti..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Ma nek oni to ovdje dokazuju,to je najbitnije.Vecu podrsku ima Lokomotiva nego Velez.Div iz predgrađa je mlad klub,i on svoje navijače tek mora dobiti.Navijači starog veleza vise ne postoje,stari velez je igrao pod BB i molio bih da to postujete.Koga nema bez njega se mora!!!![]()
![]()
Za stari velez je navijalo pola Hercegovine a sad za ovaj ne navija ni pola Mostara,al jesu cijeli Vrapćići!!!
Ne sanjaj zivota ti..
dovoljan je jedan haustor i da opet ima vise navijaca od sirokog
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Uvijek isto ,ovaj veci,ovaj manji,ovaj onaki onaj ovaki a bogme su nam oba gradska kluba u kur... malo se osvrnite gdje živimo,kanite se tih prepucavanja niti ce itko ikoga uvjerit da je Zrinjski bolji od Veleza a ni obratno,samo se vrtite u krug,dok se vi ovdje "raspravljate" gradski "oci" sve manje love daju klubovima , zupaniju koja ja najjaca u BiH necu ni da spomninjem,toliko mogucnosti a tako malo profesionalizma u oba kluba .
Malo raspravljajte o tome sto HT Mostar iz Hercegovine(mostara) financiraju Sarajevski film festival sa 250 000 eura i NK Siroki Brijeg sa 100 000 eura godinje a mizernih 50 000 eura daju Zrinjskom.
Istocni dio okrenut je sarajevu i sarajevske firme ulaze u grad bez ikakvih ulaganja u sport dok zapadni dio grada "muze" siroki i njegovi "politicki" lobiji!
Kanite se jedni drugi,rjesimo se lopova koji nisu iz nasega Mostara!
Malo raspravljajte o tome sto HT Mostar iz Hercegovine(mostara) financiraju Sarajevski film festival sa 250 000 eura i NK Siroki Brijeg sa 100 000 eura godinje a mizernih 50 000 eura daju Zrinjskom.
Istocni dio okrenut je sarajevu i sarajevske firme ulaze u grad bez ikakvih ulaganja u sport dok zapadni dio grada "muze" siroki i njegovi "politicki" lobiji!
Kanite se jedni drugi,rjesimo se lopova koji nisu iz nasega Mostara!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Idealna taktika za trenutni Zrinjski,sve ostalo su improvizacije,kakav duro dzidic i ostale p.m!

Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
-
- Kontakt:
Mali Miličević mora igrati mali je kapacitet, isto kao Šunjić i Markić kao srednji braniči.
Trenutno nema mjesta u ekipi za Aničića i Džidića to je naš najveći problem. Naš trener pokušava da ih ugura u početni sastav pod svaku cijenu što će nas stajati rezultata ali će i trenera stajati klupe ako nastavi forsirati ovaj dvojac. Zamjenski štoperi i samo tu mogu igrati a dok su Šunjić i Markić u Zrinjskom ne smiju imati mjesta kao starteri.
Svi vidimo da nam trebaju dva igrača player i golgeter ali uprava ništa ne radi na tome planu dok nam trener postavlja igru sa šest sedam defanzivaca. Ne promjeni li stručni stožer ovaj pristup igri biti ćemo sredina tabele dok samo malo treba da se borimo za sami vrh.
Trenutno nema mjesta u ekipi za Aničića i Džidića to je naš najveći problem. Naš trener pokušava da ih ugura u početni sastav pod svaku cijenu što će nas stajati rezultata ali će i trenera stajati klupe ako nastavi forsirati ovaj dvojac. Zamjenski štoperi i samo tu mogu igrati a dok su Šunjić i Markić u Zrinjskom ne smiju imati mjesta kao starteri.
Svi vidimo da nam trebaju dva igrača player i golgeter ali uprava ništa ne radi na tome planu dok nam trener postavlja igru sa šest sedam defanzivaca. Ne promjeni li stručni stožer ovaj pristup igri biti ćemo sredina tabele dok samo malo treba da se borimo za sami vrh.
mostarskiplemic je napisao/la:Idealna taktika za trenutni Zrinjski,sve ostalo su improvizacije,kakav duro dzidic i ostale p.m!
što se kačiš širokog i sponzorstva?! zašto ne pišeš o tome zašto je hercegovina osiguranje propala i u trenutku neisplate plaća radnicima i šteta osiguranicima dala zrinjskom u dvi polusezone preko 500 tis KM? zašto je perić (pom.trener zrinjskog) u upravnom odboru bio tog hercegovina osiguranja? zato jer je zrinjski klub dragana čovića a perić njegov badžanak. a dok je na čelu HT-a bio stipe prlić zrinjskom nije htio dati više jer je u smrtnom sukobu sa čovićem i eto ti opravdanja, a miji nije smio reći ne jer bi ga crna zemlja gutala, a SFF je dao jer je tako rekao Slavo Kukić... zašto vam je ante vidačak opeljušao sve sponzore? čovjek ima 20 firmi a nijedna nije sponzor zrinskog?!
ipak ostaje zadro?! markić je pametan i zahvalan igrač, mislim da bi mogao sa kvalitetnim radom postići lijepu karijeru. nije loša momčad, dapače...
- mostarac1420
- Kontakt:
ajde vehlezovci sta svrsavate na zrinjski,brisite na temu svog propalog tima iz predgradja mostara zvanog vrapcici,
znam da vam je zrinja trn u oku
zrinja treba jednog napadaca i kvalitetnog veznog tipa zizovic i u europi smo
znam da vam je zrinja trn u oku
zrinja treba jednog napadaca i kvalitetnog veznog tipa zizovic i u europi smo
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
kakav je ovaj Maxi Chevrot? jel ista pokazao
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.