Evo ja ću sad bubnuti neku pjesmu i reći ću ti od koje sekunde trebaš slušati a ono ne slušam to i nikad nisam čuo za to...HŠKZRINJSKI je napisao/la:Prvo ne slusam ove debile,uopce ne znam ni ko su samo znam da dolaze "otamo" i ne interesiraju me jedne sekunde bas kao ni tvoj velez,nego sam naletio na ovo pa ti pustio da vidis sta misle ljudi koji se s tobom druze.NeToBoLa je napisao/la:Majko moja koga on sluša...![]()
![]()
![]()
Idi bola baci se sa Starog mosta ako znaš uopće doći do njega.Za razliku od nas, koji znamo svaki ćošak ovog grada kojeg ti ko fol nazivaš svojim.
I, kad si već kod Ultra Stylea... pa normalno, ne voliš ti Zrinjski nego se voliš furati i onda ponekad mamu nam 'vaku izvrijeđaš i to je to. Zrinjski je tu u zadnjem planu. Kao i svi vi, '' plemići''.
Sto se tice starog mosta,skakao s njega kad si ti vrlo vjerojatno prelazio taj most drzeci mamu ili tatu za ruku jer si se bojao preci sam.
Ultra style ?! Za tebe naucna fantastika za mene realnost i java.
I za kraj,ja ne znam da sam psovao tebi ili nekom tvom majku , a Zrinjski je na prvom mjestu,ostalo je nebitno.
Tu smatram navijace veleza i opcenito klub kao klub i koliko vidim ti dolazis na temu Zrinje a ne ja na temu veleza.
Pozdrav od prijeratnog skakaca , a da oprostis to je.ba.va.nje majke ces od mene i mog kluba dozivjeti na terenu i navijacki na tribini a ovako neces.
Zivio
Ti bola nemaš 18 godina a kamoli da si prije rata nešto radio.