Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vazi !Bianconeri1988 je napisao/la:Ja i ti po sok da neće biti preko 12 hiljada
I mene isto zanima znali iko hoce li biti na Tv-uŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
Bosnier je napisao/la:Svi na kosevo, nemoj da je neko ostao da gleda na tv tekmu !
Najvjerovatnije hayatŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
Mnogo si mi opterećen Željom i Amarom. Jel ti ženu zakačio ? Tako se ponašašdeset je napisao/la:Nermoj ga bogati toliko gurati.debelo je on platioBLU SKY je napisao/la: Steta za Kvesica sto nece moci igrati Europske utakmice, danas pricam sa jednim likom iz HR i momak mi kaze da je među boljim bekovima u HNLi sto je najbitnije mlad ima prostora da jos napreduje kaze da je Hajduk bio zainteresovan za Kvesica al izgleda brko bio brzi
Ma nema tv svi na kosevo!bayernovac je napisao/la:I mene isto zanima znali iko hoce li biti na Tv-uŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
bayernovac je napisao/la:I mene isto zanima znali iko hoce li biti na Tv-uŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
Možda neki nisu u BihThe Maniacs '87 je napisao/la:bayernovac je napisao/la:I mene isto zanima znali iko hoce li biti na Tv-uŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
Ma kakav prenos ! Ko gospodin 5KM i na utakmicu! U koliko je korteo i odakle krece?
Nije do žene, do malog jebanovan je napisao/la:Mnogo si mi opterećen Željom i Amarom. Jel ti ženu zakačio ? Tako se ponašašdeset je napisao/la:Nermoj ga bogati toliko gurati.debelo je on platioBLU SKY je napisao/la: Steta za Kvesica sto nece moci igrati Europske utakmice, danas pricam sa jednim likom iz HR i momak mi kaze da je među boljim bekovima u HNLi sto je najbitnije mlad ima prostora da jos napreduje kaze da je Hajduk bio zainteresovan za Kvesica al izgleda brko bio brzi
deset je napisao/la:Argument mi je najveće oružje.Pogledajte statistiku igrača koje su vam doveli.Moje su želje da i Željo i svi naši klubovi što dalje doguraju,ali kad vidim šta menadžeri rade (a moj sin je nekad bio njihova žrtva ),onda se bojim da će i dalje naš fudbal zauzimati posljednje mjesto u svjetskoj ligi.Puno toga znam o fudbalu,a ovo što nam korupcija vlada klubovima, ja mislim nema nigdje u svijetu.Pred nama je pa se nekad čujemo.Sretno!
zatvoren je zapad, tako da nema sanseragazzidelsud1987 je napisao/la:Možda opet napucamo 38k ko protiv newcastla
O majku mu ba zar dva sarajevska kluba ne mogu skupiti pare i da postave normalne stolice na zapad, da se ne brukamo pred svijetom....amer_zeljoo je napisao/la:zatvoren je zapad, tako da nema sanseragazzidelsud1987 je napisao/la:Možda opet napucamo 38k ko protiv newcastla15 milja u vrh glave
Znamo sve drug hvala ti na brizi , nemoj da se crnjacis rijesicemo i to abd . Jos jednom ti hvala !SrdjanBL je napisao/la:O majku mu ba zar dva sarajevska kluba ne mogu skupiti pare i da postave normalne stolice na zapad, da se ne brukamo pred svijetom....amer_zeljoo je napisao/la:zatvoren je zapad, tako da nema sanseragazzidelsud1987 je napisao/la:Možda opet napucamo 38k ko protiv newcastla15 milja u vrh glave
![]()
![]()
![]()