Bertošu i Roskama u Lijanovića da radeŠB.TRN je napisao/la:E hvalim te Bože,al sta se do sada čekalo.Sad raskinuti s Baćkom i Marićem,Mikulica staviti za drugog vratara,Renatu dati posao u Fealu,Juri u Mepasu,Bertošu otjerati i to je to.Tko je god doveo Baćka za vratara ne dati mu da uđe u ZH.Mjenjati i pomocnike,
Nadam se da ce Karačić biti slobodan kao Baka i da mu uprava nece govoriti tko treba igrati.
Inače Karačić je iz Širokog,iz Crnča,tako da nece biti problema oko prilagodbe!!!

ŠB.TRN je napisao/la:E hvalim te Bože,al sta se do sada čekalo.Sad raskinuti s Baćkom i Marićem,Mikulica staviti za drugog vratara,Renatu dati posao u Fealu,Juri u Mepasu,Bertošu otjerati i to je to.Tko je god doveo Baćka za vratara ne dati mu da uđe u ZH.Mjenjati i pomocnike,
Nadam se da ce Karačić biti slobodan kao Baka i da mu uprava nece govoriti tko treba igrati.
Inače Karačić je iz Širokog,iz Crnča,tako da nece biti problema oko prilagodbe!!!

Škripar 2 je napisao/la:Da su Karačića i Brlobrka doveli ranije sad bi bili u 2. pretkolu.

kod Karačića nitko ne slaže momčad inače on ode ća..ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!!
Gdje ti nađe da se general ispričao ???
Daj Bože,jos da ima tu moc da moze otjerati igrača kojeg hoce!!!Kevin je napisao/la:kod Karačića nitko ne slaže momčad inače on ode ća..ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!!

Jedino Baki se nije nitko miješao,koliko ja znam!!!
 Jedino Baki se nije nitko miješao,koliko ja znam!!!ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš glupostiŠB.TRN je napisao/la:Daj Bože,jos da ima tu moc da moze otjerati igrača kojeg hoce!!!Kevin je napisao/la:kod Karačića nitko ne slaže momčad inače on ode ća..ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!!

ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti[/quote]ljutinar je napisao/la:Daj Bože,jos da ima tu moc da moze otjerati igrača kojeg hoce!!!ŠB.TRN je napisao/la:kod Karačića nitko ne slaže momčad inače on ode ća..ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!!

krivi su tvoji mama i tata!!!
Biraj rijeci kad mi se obracas, da nebi trcao i plakao u isti tren, pametnjakovicuNemoj čitati maloumniče jedan.Ako sam spomenuo nekog tvog igrača(brata,rođaka,susjeda,prijatelja) u negativnom kontekstu,ja ti tu nista ne mogu.Moj savjet ti je da odes negdje na kavu ili malo u Borak ohladiti glavu!!!
I nisam nista pogriješio kad sam napisao da se jedino Baki nisu miješali u sastavljanje momcadi,sad sto tvoj mali mozak to ne moze shvatiti??

smirite se..ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj čitati maloumniče jedan.Ako sam spomenuo nekog tvog igrača(brata,rođaka,susjeda,prijatelja) u negativnom kontekstu,ja ti tu nista ne mogu.Moj savjet ti je da odes negdje na kavu ili malo u Borak ohladiti glavu!!!ljutinar je napisao/la: ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti
I nisam nista pogriješio kad sam napisao da se jedino Baki nisu miješali u sastavljanje momcadi,sad sto tvoj mali mozak to ne moze shvatiti??

Pa sta me tare vise,napisao sam da se jedino Baki nisu mješali al on na to ima nesto dodati.Imas pravo reci sta god hoces al da ima bilo kakve veze s mojim postom.Vec sam rekao ako ti vrijeđam nekog igrača tebi dragog imas pp. pa mi se obracaj,do tada ne želim se s tobom svađati,jednostavno si glup!!!Kevin je napisao/la:smirite se..ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj čitati maloumniče jedan.Ako sam spomenuo nekog tvog igrača(brata,rođaka,susjeda,prijatelja) u negativnom kontekstu,ja ti tu nista ne mogu.Moj savjet ti je da odes negdje na kavu ili malo u Borak ohladiti glavu!!!ljutinar je napisao/la: ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti

nema potrebe da se vrijeđate...pogotovo spominjanje rodbine..
hahahahahahaha,imas pravo MIrkec bi mu bar objasnio:"Moj Mepas,moj stadion,moja pumpa ,ono sve moje"Barney Stinson je napisao/la:Kaže Karačić da će danas razgovarati sa Ćutukom.. Nemoj ako Boga znas, to ti je isto kao da pričas sa ludim Ivom ili Mirkecom..

Barney Stinson je napisao/la:Kaže Karačić da će danas razgovarati sa Ćutukom.. Nemoj ako Boga znas, to ti je isto kao da pričas sa ludim Ivom ili Mirkecom..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.