hordas'87 je napisao/la:pandza i mujakic dolaze
blago nama
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hordas'87 je napisao/la:pandza i mujakic dolaze
Ma jarane zato sam i napomenuo da belaje po forumima prave pojedinci i jedne i druge grupe navijaca i da je krajnje vrijeme da spas za svoje mozgove potraze kod strucnjaka jer razmisljanje i mrznja jednih prema drugima je van pameti,a stari sto se tice prolaza dalje protiv Serifa ili Orebra pravo dati kazem ja nisam od onih sto se unaprijed raduju i sa sigurnoscu prognoziraju rezultate.Za ovo kolo neznam ali da bi se nesto vise postiglo u Evropi mislim da klubovi moraju imati u ekipi pet-sest igraca koje su u stanju platiti godisnje barem petsto-sesto hiljada a objektivno u ovoj nasoj BiH tesko je to danas ostvariti obzirom na sve okolnosti u njoj.Pozdrav jarane i sve najbolje u cetvrtak iskreno.collector je napisao/la:@dino lj prijatelju citam dosta tvojih komentara vidim da si stariji simpatizer komsijskog kluba i korektan i kulturan clan, ali molim te de mi ovo objasni... indijanci sa vase strane(ne kazem da ih nema ni na nasoj strani) dolaze ovdje da nama govore kolike su nam sanse protiv relativno losijeg protivnika, kao mi nekih 20, 30 % sansi imamo eto radi razloga spreme, ono mislim nigdje veze, dok se kod vas naveliko najavljuje 4. pretkolo vec, ne bukvalno al eto razbijate ekipu koja ja prosle sezone Dinamo iz Zagreba izbacila i LP... mislim volim kad svi povuku rucnu i kad realno govore, ali pojedinci na ovom forumu i pojedini komentari sa u najmanju ruku smijesni...
Halo "navijac",pa bolan protiv Orebra da ocekujem poraz,eh pa jbga....Sto kaze samosarajevo mi ocekujemo pobijedu i protiv ROme,a ne protiv Orebra...haahah,samo hrabro i proci cemo ih.Alen Škoro je napisao/la:Vidite li vi u kakvom je stanju nas klub? Kakvih 90 % sansi za prolaz, ovaj gore kaze 100 %![]()
![]()
![]()
U kom sportu vi pratite Sarajevo, mozda AK Sarajevo?
Treba biti REALAN, igracki smo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Nemamo tu vise Baneta,ali ni Ledeta + Pehlic povrijedjen.
Sta ocekujem? Ocekujem naravno da ce moje Sarajevo proci,ali ce biti jako,jako,jako,jako,jako tesko...
Mi dovodimo BESPLATNE igrace, molim te cuj Haskic,SmigalovicBuducnost ispala u 100.ligi svijeta.
![]()
I oni iz SASK Napretka, SASK Napredak![]()
![]()
1.Liga Federacije, prodaju tekme non stop + uvijek se bore za opstanak,ali opstanu upravo od prodaje i kupovina.Kakvi su tu talenti?
![]()
![]()
![]()
Vidjecemo sta ce iz svega biti,ali zalosno je kakve igrace smatrate "pojacanjima".Jedino dobro od svega jeste to sto su makar Vucina i Piksi ostali(od kriticnih),eto doci ce i Skoro aBd,ali tek u avgustu nekad...Mi ocekujemo prolaz?![]()
Dobro,treba se nadati,ali treba i realan biti.Pojedinci govore kako ce zeljo opet ticape primiti i sl, a pravo stanje ne gledaju.Taj isti zeljo nazalost ima vece sanse od nas da prodje, tako da Vas samo molim da budete OBJEKTIVNI.
collector je napisao/la:@dino lj prijatelju citam dosta tvojih komentara vidim da si stariji simpatizer komsijskog kluba i korektan i kulturan clan, ali molim te de mi ovo objasni... indijanci sa vase strane(ne kazem da ih nema ni na nasoj strani) dolaze ovdje da nama govore kolike su nam sanse protiv relativno losijeg protivnika, kao mi nekih 20, 30 % sansi imamo eto radi razloga spreme, ono mislim nigdje veze, dok se kod vas naveliko najavljuje 4. pretkolo vec, ne bukvalno al eto razbijate ekipu koja ja prosle sezone Dinamo iz Zagreba izbacila i LP... mislim volim kad svi povuku rucnu i kad realno govore, ali pojedinci na ovom forumu i pojedini komentari sa u najmanju ruku smijesni...
jel to sanid mujakic iz travnika ?hordas'87 je napisao/la:pandza i mujakic dolaze
samosarajvo je napisao/la:Realno, ti veze nemas. Blage ti veze nemas pasa moj.Sta treba, da ne ocekujem prolaz ? Prolaz bi ocekivao i protiv Rome i Atl. Madrida a ne nekog pisljivog Orebra. Hej OREBRA!Alen Škoro je napisao/la:Vidite li vi u kakvom je stanju nas klub? Kakvih 90 % sansi za prolaz, ovaj gore kaze 100 %![]()
![]()
![]()
Treba biti REALAN, igracki smo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Nemamo tu vise Baneta,ali ni Ledeta + Pehlic povrijedjen.
Sta ocekujem? Ocekujem naravno da ce moje Sarajevo proci,ali ce biti jako,jako,jako,jako,jako tesko...
Mi dovodimo BESPLATNE igrace, molim te cuj Haskic,SmigalovicBuducnost ispala u 100.ligi svijeta.
![]()
![]()
1.Liga Federacije, prodaju tekme non stop + uvijek se bore za opstanak,ali opstanu upravo od prodaje i kupovina.Kakvi su tu talenti?
![]()
![]()
![]()
Vidjecemo sta ce iz svega biti,ali zalosno je kakve igrace smatrate "pojacanjima".Jedino dobro od svega jeste to sto su makar Vucina i Piksi ostali(od kriticnih),eto doci ce i Skoro aBd,ali tek u avgustu nekad...Mi ocekujemo prolaz?![]()
Dobro,treba se nadati,ali treba i realan biti.Pojedinci govore kako ce zeljo opet ticape primiti i sl, a pravo stanje ne gledaju.Taj isti zeljo nazalost ima vece sanse od nas da prodje, tako da Vas samo molim da budete OBJEKTIVNI.
Sam si sebe demantovao u postu, prvo pises kako ocekujes da ce Sarajevo proci ali tesko a onda poslje pises: "Mi ocekujemo prolaz?Dobro treba se nadati ali i biti realan"
Igracki jesmo slabiji za tu dvojicu sto si nabrojao ali smo jaci i za odlazak Ihtijarevica i Avdica(Haskic ne moze biti losiji od njega nikako),jaci smo za Pliseka,za Maksumica(sta god mislio o njemu igracina je za vecinu igrace ove lige).
I jos nesto, ne mogu da vjerujem ali bas NE MOGU VJEROVATI kakvo ljudi(konkretno ti u ovom slucaju) imaju misljenje o igracima iz nizih liga i slabijih ekipa. Znas li ti odakle je sad trenutno najbolji igrac Sarajeva ali i stoper lige,Sedin Torlak,dosao ?? NE ZNAS
Znas li odakle je Susic dosao ?? NE ZNAS, jer da znas nebi pisao takve gluposti.
I Haskic i Smigalovic su mladi, obojica pruzali odlicne partije u Buducnosti. Haskic zabio 9 golova(duplo vise od Avdica) u takvoj Buducnosti gdje mu nije imao ko lopte dodati. Imaju potencijal da bude nesto od njih a hoce li vidjet cemo.Smijem se kladiti da nisi u vise od 2 utakmice pogledao tu dvojicu.Ja sam ih gledao tri putai opet ne govorim kakvi su, dobri su dok se ne dokazu suprotno.
Ti ih osudjujes jer su dosli iz Buducnosti ili SASKA, ne bitno, to je TUZNO.
I jos nestoda ne zaboravim
Bolje dovodit igrace koji su "besplatni", tj ne moras placat obestecenje za njih, a ne traze veliku platu a uz to i mladi i mogu za par godina biti najbolji u ligi. Bolje i to nego dovodit igrace sa 5-6 milja km platom a ne moci ih placati i onda nakon po godine opet razno razne afere "Treba se pokrivat kolko je jorgan dug." I de mi nadji klub u BiH koji dovodi igrace a da za njih placa obestecenje. Sad je Zeljo uzeo nekih para i dovode malo bolje igrace(ni oni ne placaju obestecenja) i to ti je to. Svi se u ligi krpe kolko mogu a sad bi ti da mi dovodimo neke zvjezde.Ne moze to lave moj tako

ajde **** i ti i tvoje kvote na danasnji dan kretencino glupa.ibrakadabra je napisao/la:1307 Željezničar - Sheriff čet 20:30 1,90 3,30 3,55 1,21 1,71 1,24 3,30
1289 Orebro - Sarajevo čet 19:00 1,50 3,60 6,00 1,06 2,25 1,20 2,30
OPET MI OVA BOLDIRANA NE IDE U GLAVU! ZASTO JE ZALOSNO ODAKLE SU DOSLI ?? Kad mi das pravi odgovor na ovo pitanje mozemo dalje.Alen Škoro je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Realno, ti veze nemas. Blage ti veze nemas pasa moj.Sta treba, da ne ocekujem prolaz ? Prolaz bi ocekivao i protiv Rome i Atl. Madrida a ne nekog pisljivog Orebra. Hej OREBRA!Alen Škoro je napisao/la:Vidite li vi u kakvom je stanju nas klub? Kakvih 90 % sansi za prolaz, ovaj gore kaze 100 %![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sam si sebe demantovao u postu, prvo pises kako ocekujes da ce Sarajevo proci ali tesko a onda poslje pises: "Mi ocekujemo prolaz?Dobro treba se nadati ali i biti realan"
Igracki jesmo slabiji za tu dvojicu sto si nabrojao ali smo jaci i za odlazak Ihtijarevica i Avdica(Haskic ne moze biti losiji od njega nikako),jaci smo za Pliseka,za Maksumica(sta god mislio o njemu igracina je za vecinu igrace ove lige).
I jos nesto, ne mogu da vjerujem ali bas NE MOGU VJEROVATI kakvo ljudi(konkretno ti u ovom slucaju) imaju misljenje o igracima iz nizih liga i slabijih ekipa. Znas li ti odakle je sad trenutno najbolji igrac Sarajeva ali i stoper lige,Sedin Torlak,dosao ?? NE ZNAS
Znas li odakle je Susic dosao ?? NE ZNAS, jer da znas nebi pisao takve gluposti.
I Haskic i Smigalovic su mladi, obojica pruzali odlicne partije u Buducnosti. Haskic zabio 9 golova(duplo vise od Avdica) u takvoj Buducnosti gdje mu nije imao ko lopte dodati. Imaju potencijal da bude nesto od njih a hoce li vidjet cemo.Smijem se kladiti da nisi u vise od 2 utakmice pogledao tu dvojicu.Ja sam ih gledao tri putai opet ne govorim kakvi su, dobri su dok se ne dokazu suprotno.
Ti ih osudjujes jer su dosli iz Buducnosti ili SASKA, ne bitno, to je TUZNO.
I jos nestoda ne zaboravim
Bolje dovodit igrace koji su "besplatni", tj ne moras placat obestecenje za njih, a ne traze veliku platu a uz to i mladi i mogu za par godina biti najbolji u ligi. Bolje i to nego dovodit igrace sa 5-6 milja km platom a ne moci ih placati i onda nakon po godine opet razno razne afere "Treba se pokrivat kolko je jorgan dug." I de mi nadji klub u BiH koji dovodi igrace a da za njih placa obestecenje. Sad je Zeljo uzeo nekih para i dovode malo bolje igrace(ni oni ne placaju obestecenja) i to ti je to. Svi se u ligi krpe kolko mogu a sad bi ti da mi dovodimo neke zvjezde.Ne moze to lave moj tako
Nek ti imas pojma![]()
Maksumic tebi igrac ???![]()
On je bio samo jednu sezonu dobar i to je bilo prije nekih 5-6 god otrpilike.Sve kasnije katastrofa.I koliko je tekmi odigrao za Panduri ili gdje je vec igrao u Rumuniji?![]()
Slazem se za mlade igrace i filozofiju, eto imaju vremena da se pokazu, ali zalosno je odakle su Haskic i Smigalovic dosliOni su golgeteri,a klub im ispao iz lige.Volio bi da grijesim,a vrijeme ce pokazati svoje.
A za SASK Napredak sam ti u prethodnom postu objasnio i ti igraci iz istoimenog kluba su Redzepagicevi igraci.
I provalio si se za odlazak Ihtijarevica, cuj na dobitkuJesi li ti svjestan da mi jos nismo dopunili kako treba tu njegovu poziciju?
Cuj omalovazavam igrace iz nizih liga, ja sam itekako svjestan,cak vjerovatno vise i od tebe kakvih talenata ima po BiH, ma dovoljan ti je Kanton Sarajevo da razgledas i "samo" da imas "malo bolji" scouting.
Vidjecemo protiv Orebra situaciju,ja cu kao i uvijek svim srcem biti uz Sarajevo, ali nemoj da te iznenadi i da ne prodjemo.![]()
@ tarpi do bagro te navodne znake kod tog "navijac" dodaj kod svog nicka. Nesto bi ovako to trebalo izgledati "tarpi do bagro".Ako realno i objektivno gledas situaciju odmah nisi navijac?
ako ne moze on moze VUcina sigurno...a maksa razbijactarikhordas je napisao/la:I ja se slazem ovo za IHtijarevica. NIsta nije znao sem smirit loptu. Malo nevalja sto nam je onda jos otiso i Hamzgacic i nismo donedavno imali nikakvog kreativca ali uvjeren sam da maksa kada udje u formu moze biti pravi kreativac
da u ekipi sad imamo torlaka i dupovca na stoperima a semjon za rezervu, da imamo dzakmica u sredini,da imamo marciana kao zadnjeg veznog onda bi maksumic grijao klupu ili nebi uopste bio u FKS. Posto na njegovoj poziciji imamo samo Vucinu a na mjestu stopera nemamo adekvatnu zamjenu Maksa ce dobro doci.Alen Škoro je napisao/la:Normalno da je zalosno odakle dovodis NAPADACA, dovodis ga iz ekipe koja je ISPALA u 100.ligi svijeta.
Nisam ja nista rekao da ne valja sto su Irfanovi i sl, meni je jako drago ako je to sto bi se reklo "pravi covjek na pravom mjestu",ali ima on jos mnogo toga da uradi da bi se dokaz'o.
Cim je tebi Maksa igracina, ja s tobom nemam vise sta pricati... Ziv ti meni bio
Samo za nasu ljubav najvecu
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 40 gostiju.