SarajlijaTM je napisao/la:R.I.P. Đilda
Don't forget Srebrenica !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nek je vjecni rahmet pobijenim Srebrenicama i neka njihove ubice ko god i gdje god bili stigne zasluzena kazna... Prokleti bili ubice nevina 8372 ljudska bica...prokleti bili i nalogodavci i izvrsioci genocida u Srebrenici.
pile87 je napisao/la:Rahmet ti dusi, Gazijo!!!Seyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
11.07.1992-11.07.2011 - Dževad Begić Đilda
TUGA...
Nikad ne zaboravi SREBRENICU ! 11.7.1995. - 11.7.2011.
Osim - drugo ime za Želju !
jel zna neko gdje dođe spomen ploča ĐILDINA. hvala
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani!
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
Na danasnji dan prije 19 godina sam izgubio amidzu na Pofalicima na istom mjestu gdje je nas Dzilda poginuo.Neka im je laka zemlja Bosanska 
- AzuR SlasH
- Kontakt:
OTIŠO SI ĐILDA OSTALA JE TUGA VJEČNO ĆE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA
11.07.1992 - 11.07.2011
NEVER FORGET SREBRENICA
11.07.1995 - 11.07.2011
11.07.1992 - 11.07.2011
NEVER FORGET SREBRENICA
11.07.1995 - 11.07.2011
Na Pofalicima,od stanice tramvajske prema gradu jedno 200 m.IMa kao neki parkic,zelenilo okolo.Pored zdrade,na kojoj ima veili reklamni pano, i pise VIoleta na vrhu zgrade.Sad ne znam tacno sta je u zgradi,da i firma ili nesto.esad.DBR je napisao/la:jel zna neko gdje dođe spomen ploča ĐILDINA. hvala
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
barbarez je napisao/la:Na Pofalicima,od stanice tramvajske prema gradu jedno 200 m.IMa kao neki parkic,zelenilo okolo.Pored zdrade,na kojoj ima veili reklamni pano, i pise VIoleta na vrhu zgrade.Sad ne znam tacno sta je u zgradi,da i firma ili nesto.esad.DBR je napisao/la:jel zna neko gdje dođe spomen ploča ĐILDINA. hvala
HVALA druže
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani!
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
- Megamon
- Kontakt:
Znaci u blizini Prirodno matematickog fakultetabarbarez je napisao/la:Na Pofalicima,od stanice tramvajske prema gradu jedno 200 m.IMa kao neki parkic,zelenilo okolo.Pored zdrade,na kojoj ima veili reklamni pano, i pise VIoleta na vrhu zgrade.Sad ne znam tacno sta je u zgradi,da i firma ili nesto.esad.DBR je napisao/la:jel zna neko gdje dođe spomen ploča ĐILDINA. hvala
R.I.P Đilda
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
danas u 19 sati ce manijaci posjetiti mjesto pogibije naseg dzilde, pa da li mi neko moze potvrditi tu informaciju
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Zaboraviti nećemo, oprostiti ne možemo.
NEVER FORGET SREBRENICA - 11.7.1995.
NEVER FORGET SREBRENICA - 11.7.1995.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
NEVER FORGET SREBRENICA
11.07.1995 - 11.07.2011
11.07.1995 - 11.07.2011
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- slavko njegus
- Kontakt:
Nemoj se ti nama brinuti za to.... Mi cemo tu cijelu stranu lijepo ukrasiti velikim transom ili velikom zastavom BiH... Bice efektno, nama lijepo a i tebi na ponos....Jer ipak je ovo veliki grad.SrdjanBL je napisao/la:Nemojte misliti da nesto provociram, nego meni kao covjeku koji to gleda sa strane izgleda jako smijesno, dobili ljudi za pola stadiona dozvolu za igranje![]()
![]()
![]()
, ko da je neku udijeli milostinju....
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvinite ali meni se to tako cini, kada dodju ovi Moldavci kontace u koju smo mi zabit dosli.... Moldavci.....![]()
![]()
![]()
Prijenos Željezničar-Sheriff na BHT 1.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Najvjerovatnije hayatŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Desni klik na sliku i open image in new tab!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
slavko njegus je napisao/la:Nemoj se ti nama brinuti za to.... Mi cemo tu cijelu stranu lijepo ukrasiti velikim transom ili velikom zastavom BiH... Bice efektno, nama lijepo a i tebi na ponos....Jer ipak je ovo veliki grad.SrdjanBL je napisao/la:Nemojte misliti da nesto provociram, nego meni kao covjeku koji to gleda sa strane izgleda jako smijesno, dobili ljudi za pola stadiona dozvolu za igranje![]()
![]()
![]()
, ko da je neku udijeli milostinju....
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvinite ali meni se to tako cini, kada dodju ovi Moldavci kontace u koju smo mi zabit dosli.... Moldavci.....![]()
![]()
![]()
Fakat te ne kontam?? Sherif dolazi ne dolazi Newcastle ponovo pa da se natrpa Kosevo do kraja.. Znaci ove ekipe iz Moldavije ne mogu napunit Kosevo nazalost ali je tako.. Nek nas bude 15 hiljada ja cu biti zadovoljan..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gdje si to čuo, vidio ili pročitao?Škripar 2 je napisao/la:
Prijenos Željezničar-Sheriff na BHT 1.
Ž '21!
Sheriff - Zeljo na TV1 najvjerovatnije.Bianconeri1988 je napisao/la:Gdje si to čuo, vidio ili pročitao?Škripar 2 je napisao/la:
Prijenos Željezničar-Sheriff na BHT 1.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
spomen ploca je u parkicu ispred pmf
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Rule_hz i 28 gostiju.