Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Iako mi je draži adidas,ali meni su super ovi dresovi u francuske repke jest da su nike,al baš po mom ukusu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nekadašnji fudbaler madridskog Reala i Manchester Uniteda David Beckham pun je riječi hvale za trenera Josea Mourinha.
"Real ima jednog od najboljih trenera na svijetu. Mourinho je genije i to je dokazao sa svim timovima koje je trenirao“, kazao je Englez i dodao:
"Real gradi moćan tim sa sjajnim igračima i mislim da mogu da osvoje sva takmičenja u kojima učestvuju. Oni su tim koji utjeruje strah u rivale i uopšte ne sumnjam da će osvojiti trofeje“, dodao je Beckham.

"Real ima jednog od najboljih trenera na svijetu. Mourinho je genije i to je dokazao sa svim timovima koje je trenirao“, kazao je Englez i dodao:
"Real gradi moćan tim sa sjajnim igračima i mislim da mogu da osvoje sva takmičenja u kojima učestvuju. Oni su tim koji utjeruje strah u rivale i uopšte ne sumnjam da će osvojiti trofeje“, dodao je Beckham.
[youtube][/youtube]Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jesul' ovdje Rajzigera ikad otpetljali iz mreze?
Raul mata calla al Camp Nouššššš
Razumijem ja kad on nešto slično uradi julio cesaru , ali casillasu
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:
Momci koji putuju u LA
Kod: Označi sve
- Porteros: Casillas, Adán, Tomás Mejías y Jesús.
- Defensas: Arbeloa, Ramos, Albiol, Pepe, Varane, Carvalho, Marcelo, Coentrão, Casado y Nacho.
- Centrocampistas: Xabi Alonso, Khedira, Sahin, Callejón, Granero, Özil y Kaká.
- Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé y Joselu.Re: Real Madrid C.F.
Uglavnom na golmanskoj poziciji sve domacini..anonymousHD je napisao/la:Momci koji putuju u LA![]()
Kod: Označi sve
- Porteros: Casillas, Adán, Tomás Mejías y Jesús. - Defensas: Arbeloa, Ramos, Albiol, Pepe, Varane, Carvalho, Marcelo, Coentrão, Casado y Nacho. - Centrocampistas: Xabi Alonso, Khedira, Sahin, Callejón, Granero, Özil y Kaká. - Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé y Joselu.
Timu ce se pridruzit: Gago,Angel,Gonzalo,Morata,Alex i Carvajal nakon sto zavrse sa repkom-Copa/SP u20
Pa sta mislis kada bi stavljali svaki put na svaku sportsku temu obljetnicu Jasenovca, Blajburga i holokausta nad Zidovima? Na ovakav nacin odavati pocast zrvtama... e svasta, al aj, nije na meni.

AS pise da Lass ne ide u LA zbog osobnih razloga te da Mourinho racuna na njega u narednoj sezoni.

AS pise da Lass ne ide u LA zbog osobnih razloga te da Mourinho racuna na njega u narednoj sezoni.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Još kad bi AS objavljivao samo 50% tačnih vijesti , to bi bilo sjajnoPortillo je napisao/la:AS pise da Lass ne ide u LA zbog osobnih razloga te da Mourinho racuna na njega u narednoj sezoni.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Lass je odlican i nije mi jasno sta sad rade. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
ma nista se jos uvijek ne zna.Moguce je cak i da Lass ipak ostane sto bi ja zaista volio,mislim da momak apsolutno zasluzuje da igra za Real.Sto se tice Gaga,momak sa velikim potencijalom ali sa cestim povredama,njega vec trebamo prodati 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I ti se izjasnjavas kao neki fan Reala.. Gago koji je x puta vise dao Realu nego Lass,Khedira i Xabi zajedno..ek0 je napisao/la:Bitno je da Gago ostaje.
Pa osvajao je Real naslove dok je i Pavon igrao pa to opet ne znači da je dobar bio, zar ne?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Gago je uz Momu tad bio kljucni igrac..Toxicity je napisao/la:Pa osvajao je Real naslove dok je i Pavon igrao pa to opet ne znači da je dobar bio, zar ne?
Jeste vi ćoravi ili šta već , pa momak ne zna više ni loptu da šutne.
Šta ga treba ostaviti da kupi pare sjedeći , a jedan Raul je prodat.
Šta ga treba ostaviti da kupi pare sjedeći , a jedan Raul je prodat.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:
Uz Diarru je bio ključni igrač pre par sezona, ali zadnje dve sezone je obična ****, nema pojma o životu.. Od njega više nema koristi, samo smeta... 
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Koliko je odigrao utakmica u zadnje 2 sezone ? Nije mu se pruzila ni prilika da ostane jedan od kljucnih igraca nego su dovedeni Xabi Lass i GraneroanonymousHD je napisao/la:Uz Diarru je bio ključni igrač pre par sezona, ali zadnje dve sezone je obična ****, nema pojma o životu.. Od njega više nema koristi, samo smeta...
Real je otputovao u Los Anđeles, gde će započeti pripreme, a među 25 pozvanih igrača nije bilo mesta za Lasanu Dijaru, Pedra Leona, Rojstona Drentea i Serhija Kanalesa.
Otpisani igrači nisu ispunili očekivanje minule sezone, a posebno je razočarao najpoznatiji medju njima, francuski reprezentativac Dijara, kojeg je Murinjo trenirao još dok je vodio ekipu Čelsija.
Početak priprema Reala propustiće povredjeni turski internacionalac Hamit Altintop, kao i Argentinci Gonsalo Iguain i Fernando Gago, koji brane boje državnog tima na Kupu Amerike.
-b92.net
Otpisani igrači nisu ispunili očekivanje minule sezone, a posebno je razočarao najpoznatiji medju njima, francuski reprezentativac Dijara, kojeg je Murinjo trenirao još dok je vodio ekipu Čelsija.
Početak priprema Reala propustiće povredjeni turski internacionalac Hamit Altintop, kao i Argentinci Gonsalo Iguain i Fernando Gago, koji brane boje državnog tima na Kupu Amerike.
-b92.net
- anonymousHD
- Kontakt:
oMElloo je napisao/la: Koliko je odigrao utakmica u zadnje 2 sezone ? Nije mu se pruzila ni prilika da ostane jedan od kljucnih igraca nego su dovedeni Xabi Lass i Granero
Dobije on šansu, ali čim uđe na teren odmah se povredi. Balerina postao. Strašan talenta, veoma drag igrač, ali njegovo u Real Madridu je gotovo...
- anonymousHD
- Kontakt:
Gago sinoć bio jedan od najboljih, 100%. Higuain profulao jedno 5, 100% šansi, lik ni prazan gol ne bi mogao pogoditi.. Di Maria bio dobar, ali samo padao, možda ima padavicu.
Aguero strašan sinoć bio, bilo bi dobro da on dođe !
slike iz aviona .

Aguero strašan sinoć bio, bilo bi dobro da on dođe !
slike iz aviona .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.