Jos se dvoumim pola sata bil keca spuco na Helsingborghare_king je napisao/la:Lahti-Vikingint 1
AIK-Halmstad 1
Helsingborg-Djurgarden 0-2
JJK-Rovaniemi h1
ulog 5,00 dobitak 45,33
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- legenda reala
- Kontakt:
Zamalo Jaruga ,ali ja sam uvjeren da si ti na Live prati poluvrijeme 2Citizen-X je napisao/la: BTW WTF 4.00 KV na turkinje U20 u kosarci protiv srbijanki... odigr'o sam ga pa sta bude... nisu ni one reprezentacija Kamčatke u PM.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
mah goni ih u PM.legenda reala je napisao/la:Zamalo Jaruga ,ali ja sam uvjeren da si ti na Live prati poluvrijeme 2Citizen-X je napisao/la: BTW WTF 4.00 KV na turkinje U20 u kosarci protiv srbijanki... odigr'o sam ga pa sta bude... nisu ni one reprezentacija Kamčatke u PM.
mor'o da vadim pare na kvoti 1,25.... djutanke.
znam da nije svaki dan bajram - al' moRe l' Kostarika skrsit Argentinu? Moze li joj pomoci X2?
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Citizen x probaj igrati Argentinu na golove 3+ ili 4+
Argentina-Kostarika tocan rezultat 1-0(kvota 7) 2-0(kvota 6)...Probat na po 1 euro 
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Citizen-X
- Kontakt:
zatvorice se Kostarika imam osjecaj - u prosle 2 tekme je palo samo 2 gola.... ne znam....Lepinja je napisao/la:Citizen x probaj igrati Argentinu na golove 3+ ili 4+
sta kaze baba-vanga harry potter
**** Valur me obori za jedan golLepinja je napisao/la:Lepinja je napisao/la:Mississauga - Brampton GG
Valur - Stjarnan 3+
- Citizen-X
- Kontakt:
sta cemo igrat ljudi na argentini?
golovi?
prelazi?
hendikepi?
kartoni?
ja bi da se mene pita krhn'o opet na X2
argentina nista nije pokazala ni na mundijalu a pogotovo na kopa americi
puna ludih svojeglavih wannabe zvijezda i zvjezdica i smatram da tu i u takvom sastavu nema hajra....
golovi?
prelazi?
hendikepi?
kartoni?
ja bi da se mene pita krhn'o opet na X2
argentina nista nije pokazala ni na mundijalu a pogotovo na kopa americi
puna ludih svojeglavih wannabe zvijezda i zvjezdica i smatram da tu i u takvom sastavu nema hajra....
Makabi-Borac; po meni, poklon hendikep. Borac ostao bez Maletića, Čorića i Nikolića. U svakoj liniji "ponajbolji igrač" im je otišao. Novi trener koji je otjeran iz Dugopolja, hrvatskog drugoligaša. Pored svega, velike vrućine i ogromna vlažnost zraka u Izraelu govore da će igrači Borca sigurno imati veliki problem sa aklimatizacijom.
Makabi ostao bez par igrača, loše pripreme, par poraza ali to ne znači apsolutno ništa. Prolaz u naredno kolo znači siguran play of EL. Oni ciljaju na plasman u grupnu fazu LŠ.
1,55 kvota. Vjerovatno će pasti do sutra. Bilo kako bilo, vrijedi odigrati.
Mogren-Litex; Mogren je prodao dva najbolja igrača, Grbića Olimpijakosu i Četkovića Jageloniji. Pored njih nedostaju prvi golman Janjušević, veznjaci(starteri) Tatar i Jovanović, Djokaj(prema priči najbolji igrač odbrane). Pored ovih, još ima fale tri napadača
Vujović, Zec i Bakić kao i krilo Pržica.
Utakmica se ne igra u Budvi nego u Podgorici.
Ono što ide u korist Mogrenu jeste odlazak najboljeg igrača LItexa Doke u Istanbul BB; Doveli su 5 novih igrača. Plan je plasman u grupnu fazu LŠ ili EL;
Biće baš vruće u Podgovorici al to baš i ne vidim kao neku prednost desetkovanom Mogrenu.
1,60 kvota. U nekoj varijanti probati sa hendikepom.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo su fol ziceri
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo jedne zanimljive opklade
Valletta - Ekranas, Ekranas je u zadnjih 15 utakmica a strani odigrao 10 under-a ; Valleta ima 12 undera u zadnjih 17 mečeva. Od zadnjih 14 domaćih utakmica imaju 9 undera. U suštini je ovo dvojka, kao, al me brine super ponuda
Ovi naši su varalice, biće to zajebano, bez golijade. Valletta se brani ko Teočak a Ekranas ide na siguricu. Ako može pobjeda dobro jeste, ako ne, nema veze, ima domaća utakmica.
Under 2,5
-----------------------------------------------------------------------------------------
Inače, treba se pripaziti regularnog klađenja na par Dinamo ZG - Neftči; Dinamo se tradicionalno pati sa tim "levatima" (Šerif, Pjunik, Kazar). Usput, u Neftčiju igra Emil Mpenza, imaju nekakve makedonske reprezentativce u ekipi(Mitrevski, Georgijevski). Imaju brazilaca. Napadač im je posuđeni igrač Rubina iz Kazana(Nasimo). Glavni sponzor im je državna naftna kompanija
Predsjednik kluba im je obećao 1,5 milion USD ako se plasiraju u grupnu fazu
Niska kvota, premalo za rizika. Moje mišljenje
Isto tako se treba pripaziti para Skonto Riga - Wisla, preniska je kvota a poljaci u u zadnje vrijeme vrlo loši u Europi. MIslim da je Wisla prije par sezona ispala od Levadie, estonskog šampiona.
Ista priča važi za Bangor- Helsinki. Helsinki igra bez tri standardna odbrambena igrača(Rafinha, Hakanpää, Ojala). Uz to, kvota je smiješna. Realno.
Nekad je glupo ići na regularno klađenje gdje su preniske kvote a favoriti nisu "ekipe" nego su samo malo manje loši u odnosu na protivnika
Eto, nadam se da sam pomogao.
Živjeli
Makabi ostao bez par igrača, loše pripreme, par poraza ali to ne znači apsolutno ništa. Prolaz u naredno kolo znači siguran play of EL. Oni ciljaju na plasman u grupnu fazu LŠ.
Mogren-Litex; Mogren je prodao dva najbolja igrača, Grbića Olimpijakosu i Četkovića Jageloniji. Pored njih nedostaju prvi golman Janjušević, veznjaci(starteri) Tatar i Jovanović, Djokaj(prema priči najbolji igrač odbrane). Pored ovih, još ima fale tri napadača
Ono što ide u korist Mogrenu jeste odlazak najboljeg igrača LItexa Doke u Istanbul BB; Doveli su 5 novih igrača. Plan je plasman u grupnu fazu LŠ ili EL;
Biće baš vruće u Podgovorici al to baš i ne vidim kao neku prednost desetkovanom Mogrenu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo su fol ziceri
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo jedne zanimljive opklade
Valletta - Ekranas, Ekranas je u zadnjih 15 utakmica a strani odigrao 10 under-a ; Valleta ima 12 undera u zadnjih 17 mečeva. Od zadnjih 14 domaćih utakmica imaju 9 undera. U suštini je ovo dvojka, kao, al me brine super ponuda
Under 2,5
-----------------------------------------------------------------------------------------
Inače, treba se pripaziti regularnog klađenja na par Dinamo ZG - Neftči; Dinamo se tradicionalno pati sa tim "levatima" (Šerif, Pjunik, Kazar). Usput, u Neftčiju igra Emil Mpenza, imaju nekakve makedonske reprezentativce u ekipi(Mitrevski, Georgijevski). Imaju brazilaca. Napadač im je posuđeni igrač Rubina iz Kazana(Nasimo). Glavni sponzor im je državna naftna kompanija
Isto tako se treba pripaziti para Skonto Riga - Wisla, preniska je kvota a poljaci u u zadnje vrijeme vrlo loši u Europi. MIslim da je Wisla prije par sezona ispala od Levadie, estonskog šampiona.
Ista priča važi za Bangor- Helsinki. Helsinki igra bez tri standardna odbrambena igrača(Rafinha, Hakanpää, Ojala). Uz to, kvota je smiješna. Realno.
Nekad je glupo ići na regularno klađenje gdje su preniske kvote a favoriti nisu "ekipe" nego su samo malo manje loši u odnosu na protivnika
Živjeli
- Citizen-X
- Kontakt:
zivio i ti 
Hvala drug na konkretnim analizama,imat cu te na umu sutra,posto planiram malo okusati srecu i u fudbalu,tenis je skroz tana sa ovim Chelengerimabanovan je napisao/la:Makabi-Borac; po meni, poklon hendikep. Borac ostao bez Maletića, Čorića i Nikolića. U svakoj liniji "ponajbolji igrač" im je otišao. Novi trener koji je otjeran iz Dugopolja, hrvatskog drugoligaša. Pored svega, velike vrućine i ogromna vlažnost zraka u Izraelu govore da će igrači Borca sigurno imati veliki problem sa aklimatizacijom.
Mogren-Litex; Mogren je prodao dva najbolja igrača, Grbića Olimpijakosu i Četkovića Jageloniji. Pored njih nedostaju prvi golman Janjušević, veznjaci(starteri) Tatar i Jovanović, Djokaj(prema priči najbolji igrač odbrane). Pored ovih, još ima fale tri napadačaVujović, Zec i Bakić kao i krilo Pržica.
Ovo su fol ziceri![]()
Evo jedne zanimljive opklade![]()
Valletta - Ekranas, Ekranas je u zadnjih 15 utakmica a strani odigrao 10 under-a ; Valleta ima 12 undera u zadnjih 17 mečeva. Od zadnjih 14 domaćih utakmica imaju 9 undera. U suštini je ovo dvojka, kao, al me brine super ponudaOvi naši su varalice, biće to zajebano, bez golijade. Valletta se brani ko Teočak a Ekranas ide na siguricu. Ako može pobjeda dobro jeste, ako ne, nema veze, ima domaća utakmica.
Under 2,5
Inače, treba se pripaziti regularnog klađenja na par Dinamo ZG - Neftči; Dinamo se tradicionalno pati sa tim "levatima" (Šerif, Pjunik, Kazar). Usput, u Neftčiju igra Emil Mpenza, imaju nekakve makedonske reprezentativce u ekipi(Mitrevski, Georgijevski). Imaju brazilaca. Napadač im je posuđeni igrač Rubina iz Kazana(Nasimo). Glavni sponzor im je državna naftna kompanijaPredsjednik kluba im je obećao 1,5 milion USD ako se plasiraju u grupnu fazu
Niska kvota, premalo za rizika. Moje mišljenje
![]()
Nekad je glupo ići na regularno klađenje gdje su preniske kvote a favoriti nisu "ekipe" nego su samo malo manje loši u odnosu na protivnika![]()
Živjeli
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Vjecna Robija
- Kontakt:
I ja sam odlucio da se malo aktiviram,znaci prognoze,analize sve cu ganjati
Cekam Monologa,Interistu,Devila itd. itd.
Sutra nesto novo
P.S Jaruga
Argentina dobiva 100 %
Vise od 1 razlike
3 +
Sutra nesto novo
P.S Jaruga
Argentina dobiva 100 %
Vise od 1 razlike
3 +
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
- Citizen-X
- Kontakt:
ja sam krhn'o strasnu cifru na X2 - ja imam osjecaj da nesto medju njima ne stima igraju traljavo ko hadalji a i Kostarika ce traziti svoju sansu - sjeti se da je samo sreca Argentinu spasila prosli put od ispadanjaVjecna Robija je napisao/la:I ja sam odlucio da se malo aktiviram,znaci prognoze,analize sve cu ganjati![]()
Sutra nesto novo
P.S Jaruga
Argentina dobiva 100 %
Vise od 1 razlike
3 +
nema veze ako i padnem - po prikazanom do sad nisu apsolutni favoriti ni jedne tekme pobijedili nisu i nijednom poveli nisu...
kako god dabogda ja upo a svi se ostali oparili jedri ga - sretno
sta je definitivno moguce - a eto ne sumnjam u to - da ce ih (argentince) sudija pogurat pa se nadam penalu ili crvenom kartonu. eto sta mogu da kazem i to bih mogao reci da ce da se desi 100%
Evo gledam ponudu za Argentinu i odlucih se Argentina daje gol u oba poluvremena po kvoti 1.75... Njima je jednostavno biti ili ne biti, mislim da navijaci nece biti zadovoljni nekom minimalnom pobjedom, pa kontam krenuce u napad od prve minute, a klupa je dovoljno dobra da ga nek zavali u drugom... Poz i sretno!
P.S. zadnja dva dana dobitna ali nisam bio kuci, pa nisam postavljao nista, yebiga
P.S. zadnja dva dana dobitna ali nisam bio kuci, pa nisam postavljao nista, yebiga
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Da ne bi ispalo da govorim da nema zicera sa tim malim kvotama na regularnom klađenju, evo jednog, po meni, naravno
Linfield - BATE Borisov; Zajebana bjeloruska ekipa, prvenstvo uveliko u toku, prvi ubjedljivo. Sjeverni Irci na pauzi. BATE prošle godine odličan. Napatio Kopenhagena, izbacili Maritimo, prošli grupnu fazu EL, ispali od PSG-a zbog gola u gostima(2:2, 0:0) ;
Linfield nema domaće pobjede u LŠ od 2000 godine. Ne znači ništa, al eto, po meni su tarabe žešće
BATE je ipak mnogo ozbiljnija ekipa. U zadnje tri godine su svaki put igrali grupne faze( dva puta EL i jednom LŠ) što je za svaki respekt. To isto znači da ne muljaju sa levatima nego da ih nabiju ako mogu(svaki put, u zadnje tri godine su dobili obje utakmice u prvim rundama takmičenja-islanđane dva puta, makedonce )
Eto
Linfield - BATE Borisov; Zajebana bjeloruska ekipa, prvenstvo uveliko u toku, prvi ubjedljivo. Sjeverni Irci na pauzi. BATE prošle godine odličan. Napatio Kopenhagena, izbacili Maritimo, prošli grupnu fazu EL, ispali od PSG-a zbog gola u gostima(2:2, 0:0) ;
Linfield nema domaće pobjede u LŠ od 2000 godine. Ne znači ništa, al eto, po meni su tarabe žešće
Eto
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Ma druze ne vjerujem da ce Argentina OPET odigrati losu utakmicu,jednostavno moraju ovo uzeti.
Naravno da nisu favoriti,i istina je da ih ne ide,ali sam siguran da ce ovu pobijediti.Smijem kucu,stan,auto i vikendicu staviti
Ma hajde ja sam sice stavio,nisam nista mnogo.Samo sam igrao svakakve kombinacije.
Od mene :
Argentina 1 (1.15)
Ukupan broj golova u prvom 2 (3.75)
Tacan rezultat 3:0 ili 3:1 (3.55,10.50)
Vise golova : u prvom (3.05)
kad se vec ima
Naravno da nisu favoriti,i istina je da ih ne ide,ali sam siguran da ce ovu pobijediti.Smijem kucu,stan,auto i vikendicu staviti
Ma hajde ja sam sice stavio,nisam nista mnogo.Samo sam igrao svakakve kombinacije.
Od mene :
Argentina 1 (1.15)
Ukupan broj golova u prvom 2 (3.75)
Tacan rezultat 3:0 ili 3:1 (3.55,10.50)
Vise golova : u prvom (3.05)
kad se vec ima
- Citizen-X
- Kontakt:
kostarika igra 3 4 3 ahhahahahhahahahaha juriiiiiiiiiiiiis braco tifusariiiiiiiiiiiiiiii

- Vjecna Robija
- Kontakt:
hahaha joj pravo sam se nasmijao.Citizen-X je napisao/la:kostarika igra 3 4 3 ahhahahahhahahahaha juriiiiiiiiiiiiis braco tifusariiiiiiiiiiiiiiii![]()
Ajmo Argentina dokazi ko je najbolji
- Vjecna Robija
- Kontakt:
joj Argentine jest tanka 
- Megamon
- Kontakt:
Jos dvica na Sarajevo 6.20
jos odigrati dvije kvote po 1,50 i staviti na cenera
jos odigrati dvije kvote po 1,50 i staviti na cenera
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.