FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kupit cu ti ja kartu i donijeti na adresu,ako si u kantonu 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ti ko da ides prvi put na tekmu pa se uskukao i prepao za kartu
bic ce karti ko i uvjek na Kosevu sto bi to sad bio izuzetak
ne dolazi Barca vec Serif

bic ce karti ko i uvjek na Kosevu sto bi to sad bio izuzetak
ne dolazi Barca vec Serif

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- alan ford 26
- Kontakt:
A znas kakvi su ti prijatelji danas, hoces ti biti moj prijatelj, nudis se da mi kupis kartu?Bianconeri1988 je napisao/la:Pa imaš li prijatelja ili nekog da ti kupi kartu!?

Ma nije to problem neg kontam ako ce biti u ferhadiji to mi bas usput, al haj.
Ja zadovoljan ako jug bude pun, ostalo nije ni vazno
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Capt_Billy
- Kontakt:
Da li je netko od vas forumasa bio na turniru i da li zna mozda sta se dogodilo sa onim momkom sto ga je odvezla hitna?? (Valjda sudar glavama je bio u pitanju). Molim odgovor na pp!! Hvala puno!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A fkt, ja ću dolaziti da kupim kartu tokom dana, mogao sam i tebi usput i ja ti donesem gore i daš mi petakaalan ford 26 je napisao/la:
A znas kakvi su ti prijatelji danas, hoces ti biti moj prijatelj, nudis se da mi kupis kartu?![]()
![]()
Ja zadovoljan ako jug bude pun, ostalo nije ni vazno

Fkt što se mene tiće nije problem

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Uzmi mu kamateBianconeri1988 je napisao/la:A fkt, ja ću dolaziti da kupim kartu tokom dana, mogao sam i tebi usput i ja ti donesem gore i daš mi petakaalan ford 26 je napisao/la:
A znas kakvi su ti prijatelji danas, hoces ti biti moj prijatelj, nudis se da mi kupis kartu?![]()
![]()
Ja zadovoljan ako jug bude pun, ostalo nije ni vazno![]()
![]()
Fkt što se mene tiće nije problem

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ovdje se vidi ko je prava raja u BiH ! U sreći i veselju navijaj za Želju !
Osim - drugo ime za Želju !
e Plava Braćo.. u koliko je okupljanje u dolini za korteo?
-
- Kontakt:
Šta je sa onim Mešanovićem ? 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pomalo, pomaloNerim je napisao/la:e Plava Braćo.. u koliko je okupljanje u dolini za korteo?

sve ce se znati na vrijeme

Za zivot cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zapeo za linijuragazzidelsud1987 je napisao/la:Šta je sa onim Mešanovićem ?

Ž '21!
-
- Kontakt:
Cudi me da niko ne pita gdje ce se prodavati karte i po kojoj cijeni i hoce li biti okupljanje pred Dolinom
-
- Kontakt:
Imal' neko upućen u ovo određivanje nostielja da ne kopam po uefa.com... ako prođemo ove kauboje dal preuzimamo njihov koeficijent il ostajemo na nasih 2.824... nesto sam gledo ekipe, ako prođemo ove a ne budemo nositelji dobit cemo nekog poganca neatraktivnog a jakog npr Karpaty Lviv
je li ravno ovo? je li ravno?
-
- Kontakt:
Cuj karpaty jakiZgembo Adislić je napisao/la:Imal' neko upućen u ovo određivanje nostielja da ne kopam po uefa.com... ako prođemo ove kauboje dal preuzimamo njihov koeficijent il ostajemo na nasih 2.824... nesto sam gledo ekipe, ako prođemo ove a ne budemo nositelji dobit cemo nekog poganca neatraktivnog a jakog npr Karpaty Lviv

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Preuzimamo koeficijent jer je izvlačenje trećeg pretkola 15.07 gdje se računa da će Šerif proći.
banovan je napisao/la:Preuzimamo koeficijent jer je izvlačenje trećeg pretkola 15.07 gdje se računa da će Šerif proći.
Samo sto im se nece ta racunica slagat.. jer ce mjesto kauboja tuu biti nas Zeljo !!

Nego koliko su karte za jug i u koliko ce biti okupljanje u dolinii??

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jaki jaki druzeragazzidelsud1987 je napisao/la:Cuj karpaty jakiZgembo Adislić je napisao/la:Imal' neko upućen u ovo određivanje nostielja da ne kopam po uefa.com... ako prođemo ove kauboje dal preuzimamo njihov koeficijent il ostajemo na nasih 2.824... nesto sam gledo ekipe, ako prođemo ove a ne budemo nositelji dobit cemo nekog poganca neatraktivnog a jakog npr Karpaty Lviv

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
[youtube][/youtube]
Roger Federer the greatest of all time!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pet razloga zbog kojih Željo ima šansi protiv Sheriffa
Do utakmice drugog pretkola Evropske lige između Željezničara i moldavskog Sheriffa ostalo je još dva dana. Izabranici Amara Osima dobro su radili na pripremama. Ipak, pravi rezultati slovenske avanture vidjet će se u okršaju sa suparnikom u takmičenju koje je po rejtingu drugo u Evropi.
Iako nije pametno predviđati, jer utakmice koje se igraju pod pritiskom nešto su sasvim drugo od onih prijateljskih - pripremnih, činjenica je da tim sa Grbavice izgleda solidno, ali će protiv Sheriffa, ipak, ponuditi pravu sliku.
Navijači dugo vremena priželjkuju uspjeh u Evropi, a mi donosimo pet razloga zbog koji aktuelni osvajač Kupa BiH ima izgleda da pobijedi svog rivala u prvom meču.
1. Većina igrača ostala u plavoj svlačionici
Izuzmemo li odlazak Ibrahima Šehića, nijedan bitan igrač nije napustio Željezničar. To se ranije nije dešavalo. Amar Osim je učinio sve kako bi sačuvao nogometaše koji pokreću igru "plavih".
Tim potezom pokazao je koliko mu je važan evropski rezultat. Strateg tim sa Grbavice podvlači da su Moldavci kvalitetni, ali uvijek naglasi: "Nema predaje, možemo proći dalje".
2. Kvalitetna pojačanja
U "Dolinu ćupova" stigla su kvalitetna pojačanja. Odlični napadači Eldin Adilović i Vernes Selimović (koji se, nažalost, povrijedio), a nedavno je angažovan i brzonogi Sulejman Smajić. Oni znače kvalitet, rješavanje utakmice. Vjerujemo da se mogu nositi sa pritiskom, a svojim dolaskom kvalitetno su osnažili ekipu. Nova lica adekvatno su se uklopila. Njima treba dodati i Patircka Gerhardta, koji je pred kraj sezone stigao na Grbavicu.
3. Amar Osim
Poznat je po svom burnom karakteru koji usađuje u igrače, a oni uzvraćaju velikom agresivnošću i borbenošću. Na klupu Željezničara vratio se 2009. godine. Statistika pokazuje da je najuspješniji bh. trener. Sada je spreman za veliki iskorak. Dosta je naučio, složio neke bitne kockice trenerske struke. Bogatiji je i za iskustvo. Ako tome dodamo da će mu pomagati treneri koji dobro rade svoj posao, rezultat ne bi trebao izostati. Za dvomeč sa Sheriffom temeljito je pripremao ekipu. Navijači su sigurni da će povući najbolje poteze, a već je pokazao da je na dobrom putu.
4. Motiv i želja za uspjehom
Željezničar se ne može pohvaliti rezultatima iz posljednjih evropskih utakmice. No, to ne treba previše opterećavati igrače i stručni štab. To je prošlost. Evidentno je da je sada voljni momenat i ambicija na najvišem nivou. Želja za uspjehom vidljiva je na svakom treningu. Možda euforija iskače iz realnih okvira i postaje nezgodna, ali je istovremeno i poželjna. U zaključku, Željo je gladan evropskih uspjeha i maksimalno podržan u javnosti. Za povoljan rezultat svih 11 aktera trebaju biti u optimalnom izdanju. Šanse će onda biti veće. No podbaci li jedan ili dvojica, okolnosti se mijenjaju.
5. Navijači
Premda ne igraju, navijači su jedni od najvažnijih faktora nogometne predstave. Bez prave podrške nema ni prave igre. Najveći bh. stadion će u četvrtak biti dobro popunjen. Pristalice Željezničara će podržati svoj klub.
Međutim, bilo bi loše da stvore atmosferu pritiska, da igračima i stručnom štabu na leđa stave pretežak teret. Plavi korpus treba svojom podrškom da potiče nogometaše na najveći napor. Dvanaesti igrač bit će itekako potreban.
Do utakmice drugog pretkola Evropske lige između Željezničara i moldavskog Sheriffa ostalo je još dva dana. Izabranici Amara Osima dobro su radili na pripremama. Ipak, pravi rezultati slovenske avanture vidjet će se u okršaju sa suparnikom u takmičenju koje je po rejtingu drugo u Evropi.
Iako nije pametno predviđati, jer utakmice koje se igraju pod pritiskom nešto su sasvim drugo od onih prijateljskih - pripremnih, činjenica je da tim sa Grbavice izgleda solidno, ali će protiv Sheriffa, ipak, ponuditi pravu sliku.
Navijači dugo vremena priželjkuju uspjeh u Evropi, a mi donosimo pet razloga zbog koji aktuelni osvajač Kupa BiH ima izgleda da pobijedi svog rivala u prvom meču.
1. Većina igrača ostala u plavoj svlačionici
Izuzmemo li odlazak Ibrahima Šehića, nijedan bitan igrač nije napustio Željezničar. To se ranije nije dešavalo. Amar Osim je učinio sve kako bi sačuvao nogometaše koji pokreću igru "plavih".
Tim potezom pokazao je koliko mu je važan evropski rezultat. Strateg tim sa Grbavice podvlači da su Moldavci kvalitetni, ali uvijek naglasi: "Nema predaje, možemo proći dalje".
2. Kvalitetna pojačanja
U "Dolinu ćupova" stigla su kvalitetna pojačanja. Odlični napadači Eldin Adilović i Vernes Selimović (koji se, nažalost, povrijedio), a nedavno je angažovan i brzonogi Sulejman Smajić. Oni znače kvalitet, rješavanje utakmice. Vjerujemo da se mogu nositi sa pritiskom, a svojim dolaskom kvalitetno su osnažili ekipu. Nova lica adekvatno su se uklopila. Njima treba dodati i Patircka Gerhardta, koji je pred kraj sezone stigao na Grbavicu.
3. Amar Osim
Poznat je po svom burnom karakteru koji usađuje u igrače, a oni uzvraćaju velikom agresivnošću i borbenošću. Na klupu Željezničara vratio se 2009. godine. Statistika pokazuje da je najuspješniji bh. trener. Sada je spreman za veliki iskorak. Dosta je naučio, složio neke bitne kockice trenerske struke. Bogatiji je i za iskustvo. Ako tome dodamo da će mu pomagati treneri koji dobro rade svoj posao, rezultat ne bi trebao izostati. Za dvomeč sa Sheriffom temeljito je pripremao ekipu. Navijači su sigurni da će povući najbolje poteze, a već je pokazao da je na dobrom putu.
4. Motiv i želja za uspjehom
Željezničar se ne može pohvaliti rezultatima iz posljednjih evropskih utakmice. No, to ne treba previše opterećavati igrače i stručni štab. To je prošlost. Evidentno je da je sada voljni momenat i ambicija na najvišem nivou. Želja za uspjehom vidljiva je na svakom treningu. Možda euforija iskače iz realnih okvira i postaje nezgodna, ali je istovremeno i poželjna. U zaključku, Željo je gladan evropskih uspjeha i maksimalno podržan u javnosti. Za povoljan rezultat svih 11 aktera trebaju biti u optimalnom izdanju. Šanse će onda biti veće. No podbaci li jedan ili dvojica, okolnosti se mijenjaju.
5. Navijači
Premda ne igraju, navijači su jedni od najvažnijih faktora nogometne predstave. Bez prave podrške nema ni prave igre. Najveći bh. stadion će u četvrtak biti dobro popunjen. Pristalice Željezničara će podržati svoj klub.
Međutim, bilo bi loše da stvore atmosferu pritiska, da igračima i stručnom štabu na leđa stave pretežak teret. Plavi korpus treba svojom podrškom da potiče nogometaše na najveći napor. Dvanaesti igrač bit će itekako potreban.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nema nista od navijaca, BOJKOT !Nerim je napisao/la:e Plava Braćo.. u koliko je okupljanje u dolini za korteo?

FKŽ !