HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Samo ću ovome gore reći da mu je bitnije gdje će biti 23.7. a tada će on biti pred tv ekranom.
A pretplata će se plaćati kada bude i kanal na Hrvatskom jeziku. Do tada ćao BHT!
A pretplata će se plaćati kada bude i kanal na Hrvatskom jeziku. Do tada ćao BHT!
Na terenu budi ko Neretva plah
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce
Ako sam dobro skontao kod vas je onaj Djuric igrao ofanzivnog veznog ? Sta je igrao ovaj Serdarusic znam da je igrao u vezi ali na kojoj tacno poziciji??? Ipak se dobro snalazite i bez njih!Sretno u evropi ako je iko ove godine zassluzio onda ste to vi.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Nije, Đurić je više igrao na poziciji desnog veznog ali je bio pravo opasan za protivnike jer je ljevak pa je lako lomio obrambene igrače, a Serdarušić je klasični zadnji vezni, pravi Pit-bull . Malo je koji igrač u ovoj ligi borben kao on, oduzima puno lopti i ne griješi puno. Samo mu je najveća mana što je skupljao kartone kao u priči. Redovno bi imao žuti karton po putakmici pa u prisjeku nije igrao svaku treću utakmicu
. Zato ga je naš mali Aničić solidno mijenjao,a od ove sezone bi trebao biti standardan na toj poziciji.
PS: Hvala na željama za Europu.
PS: Hvala na željama za Europu.
[quote="Simplon"]Samo ću ovome gore reći da mu je bitnije gdje će biti 23.7. a tada će on biti pred tv ekranom.
A pretplata će se plaćati kada bude i kanal na Hrvatskom jeziku. Do tada ćao BHT
A pretplata će se plaćati kada bude i kanal na Hrvatskom jeziku. Do tada ćao BHT
Televizija je amaterska i umjesto da kroz godine napreduju, oni nazaduju. Mislim da kao javni servis imaju obvezu prenositi domaće događaje, sportske, kulturne, zabavne....
Neka su se oni oprali sa ponuđenim maksimalnim uvjetimaq (minutma)
- Komunikacija
- Kontakt:
Marin je napisao/la:Televizija je amaterska i umjesto da kroz godine napreduju, oni nazaduju. Mislim da kao javni servis imaju obvezu prenositi domaće događaje, sportske, kulturne, zabavne....
Nego da se vratimo Zrinjskom,po meni bi sastav:Melher ,Zurzinov,Ivankovic,Sunjic,Susic M,Afedzie,Prince,Stojanovic,Susic P,Vukovic,Kordic mogao vrlo lako pobjediti slovana barem jedan razlike
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- dolina cupova
- Kontakt:
sta ba ti pricas iskreno ne volim je ni ja,ali ako ono nije najvise hrvatsko onda nezz sta je pa sve su hrvatske rijeci...Simplon je napisao/la:Samo ću ovome gore reći da mu je bitnije gdje će biti 23.7. a tada će on biti pred tv ekranom.
Ne znam, Slovana nisam naravno nikada gledao, ni u Živo ni na TV. Koliko su god oni favoriti činjenica je da Zrinjski ima puno više europskog iskustva u ovom trenutku. Ne možemo se po trofejima ravnati s njima ali oni nisu igrali međunarodne utakmice 5-6 godina i tu ja vidim našu šansu.
Kako je moglo bit, ispao nam je sastav u najmanju ruku solidan. Pavle Sušić je protiv Želje igrao kao Đurić u najboljim danima,a jedan od onih crnaca što je igrao kao zadnji vezni je bio ODLIČAN. Imao je nekoliko dubokih lopti vrhunskih, kao da ih rukom baca.
Uglavnom, ne poznaju nas i vidim šansu što je prva u Mostaru. Samo neka odigraju momački i hrabro, svako rezultat se može progutati. Ne tražimo puno.
Kako je moglo bit, ispao nam je sastav u najmanju ruku solidan. Pavle Sušić je protiv Želje igrao kao Đurić u najboljim danima,a jedan od onih crnaca što je igrao kao zadnji vezni je bio ODLIČAN. Imao je nekoliko dubokih lopti vrhunskih, kao da ih rukom baca.
Uglavnom, ne poznaju nas i vidim šansu što je prva u Mostaru. Samo neka odigraju momački i hrabro, svako rezultat se može progutati. Ne tražimo puno.
Ma **** prenose,kad smo dosad mogli bez njih,možemo i sada,ko što Marin reče mi imamo svoje šanse,igrači imaju srce ko Hum!,a fala Bogu imamo i kvalitete i znanja! Osim toga nije ni Slovan nešto jak,i oni će imat oscilacija u igri i daleko od toga da su neprolazni.

- Komunikacija
- Kontakt:
ma samo napadacki i pametno,ne sumnjam ja da ce to jovic poslozit kako treba,iskreno smatram da je ova svjeza krv daleko bolja vec zasiceni đuric,nikolic pa cak i legenda zizovic koji je igrao sve losije i losije,stoga Slovan jes favorit al isto citam izjavu Bozica koji igra u slovanu u kojoj kaze da su se upoznali s igrom Zrinjskog i da sebe vise ne smatraju favoritima jer je to prava balakanska tehnicki potkovana ekipa s ubojitim konta napadima,jos lik kaze tko god Zelji uvali 5 komada ta ekipa nije za podcijenit
,no nebi to izjavio da je zelju dva puta u zivotu pogledao
amateri sarajevski.
- dolina cupova
- Kontakt:
kompleks se prenio...nego sanjate li vi o 3.pretkolu ikad mislim znam da su igrali sarajevski klubovi to 3.pretkolo i da ce rijetko ko od ovih malih klubova tipa zrinjski,siroki itd doci dotle a u to cemo se uvjeriti protiv slovanaKomunikacija je napisao/la:ma samo napadacki i pametno,ne sumnjam ja da ce to jovic poslozit kako treba,iskreno smatram da je ova svjeza krv daleko bolja vec zasiceni đuric,nikolic pa cak i legenda zizovic koji je igrao sve losije i losije,stoga Slovan jes favorit al isto citam izjavu Bozica koji igra u slovanu u kojoj kaze da su se upoznali s igrom Zrinjskog i da sebe vise ne smatraju favoritima jer je to prava balakanska tehnicki potkovana ekipa s ubojitim konta napadima,jos lik kaze tko god Zelji uvali 5 komada ta ekipa nije za podcijenit,no nebi to izjavio da je zelju dva puta u zivotu pogledao
amateri sarajevski.
- Komunikacija
- Kontakt:
5 : 1dolina cupova je napisao/la:kompleks se prenio...nego sanjate li vi o 3.pretkolu ikad mislim znam da su igrali sarajevski klubovi to 3.pretkolo i da ce rijetko ko od ovih malih klubova tipa zrinjski,siroki itd doci dotle a u to cemo se uvjeriti protiv slovanaKomunikacija je napisao/la:ma samo napadacki i pametno,ne sumnjam ja da ce to jovic poslozit kako treba,iskreno smatram da je ova svjeza krv daleko bolja vec zasiceni đuric,nikolic pa cak i legenda zizovic koji je igrao sve losije i losije,stoga Slovan jes favorit al isto citam izjavu Bozica koji igra u slovanu u kojoj kaze da su se upoznali s igrom Zrinjskog i da sebe vise ne smatraju favoritima jer je to prava balakanska tehnicki potkovana ekipa s ubojitim konta napadima,jos lik kaze tko god Zelji uvali 5 komada ta ekipa nije za podcijenit,no nebi to izjavio da je zelju dva puta u zivotu pogledao
amateri sarajevski.
NAPRIJED SLOVAN :ugeek: :ugeek:
Najvažnija je stvar da nam ove godine opet nitko neće moći ništa u ligi. A čitam pola lige titulu najavljuje i borbu za Europu. Sve će im to pasti u vodu jako brzo kao i obično. Sreća im je što su pauze jako duge pa mogu živjeti u iluziji, i uz to se sjećati nečega čega se ni sami ne sjećaju.
Idemo dalje, Zrinjski Mostar prvak 2009 - 2010
Idemo dalje, Zrinjski Mostar prvak 2009 - 2010
Na terenu budi ko Neretva plah
Pa moralna je obveze da obranimo naslov,a i kup će se igrat,pa dokle doguramo.
Za naslova imamo kvalitetu,al bit će teško.Najvažnije je da se i dogodine osigura Europa.
Kvalitetu imamo,barem da se dostojno borimo protiv Slovana,samo nam treba malo sreće.
Što se tiče domaćeg prvenstva kako sad stvari stoje borimo se za naslov sa Širokim ( bit će zanimljivo 15. i 30. kolo )
Za naslova imamo kvalitetu,al bit će teško.Najvažnije je da se i dogodine osigura Europa.
Kvalitetu imamo,barem da se dostojno borimo protiv Slovana,samo nam treba malo sreće.
Što se tiče domaćeg prvenstva kako sad stvari stoje borimo se za naslov sa Širokim ( bit će zanimljivo 15. i 30. kolo )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.