ahhahahah zanimljiv decko nema sta, prosle godine ste osvojili titulu jer ste morali da bi se usvojio statut, ove godine cete osvojit kup al rs-amalta071 je napisao/la:Svaka ti cast.Nisi ni svjestan da si i meni i sebi produzio zivot.Dejan, BL je napisao/la:Sve u svemu ove god. dupla stiže na gradski
Sebi jer je poznato da optimisti zive zdravije i duze a meni jer smijeh to isto cini...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
- zeljovac87
- Kontakt:
Vidim kako su se oni sad iznervirali oko vasih posalica, doskocica
Nego ima li majica?
Onih Zeljo osvajac kupa 2009/2010 ima ima

Lepinja je napisao/la:Onih Zeljo osvajac kupa 2009/2010 ima ima![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako je se Kajkut pokazao u FK Baku? Imal ko kakve statistike?
Moze li mi neko reci na kojoj je televiziji prenos, evo pregledo sam raspored programa na BHT1 i TV1 i ne pise da ima Borac ?
FKŽ !
BHT 1, pogledaj bolje!TeaM87 je napisao/la:Moze li mi neko reci na kojoj je televiziji prenos, evo pregledo sam raspored programa na BHT1 i TV1 i ne pise da ima Borac ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Kamo te sreće da sam menadzer nogometašima OLIMPICA,,,na žalost nisam već jedan pošten i častan taksista na stanici Otoka i volim nogomet i voleo bih da poredak na kraju bude-1.OLIMPIC------2.SARAJEVO------3.ŽELJO itd,,,,,,FK OLIMPIC je najbolji klub u PLBosne i Hercegovinehordas'87 je napisao/la:ovaj pabizo samo hoda po temama i lupa koji bolan makedonci ti kao da si im menadjer pa tako pricas i kakve to veze ima sa borcem koga je leteci cirkus nijaza gracica doveo svi ti igraci koje si nabrojao bi za duplo manje pare igrali u borcu i upisali nastup u lp nego sto ce za dva mjeseca kada dodju nominacije strepiti hoce li ih veliki presjednik potjerati ako imas sta pametno o borcu reci ako nemas ne smaraj ljude pojacanjima
kako ces biti menadzer nekom kad se vidi iz prilozenog da se razumijes u nogomet ko mara u kriv k.u.r.a.cpabizo je napisao/la:Kamo te sreće da sam menadzer nogometašima OLIMPICA,,,na žalost nisam već jedan pošten i častan taksista na stanici Otoka i volim nogomet i voleo bih da poredak na kraju bude-1.OLIMPIC------2.SARAJEVO------3.ŽELJO itd,,,,,,FK OLIMPIC je najbolji klub u PLBosne i Hercegovinehordas'87 je napisao/la:ovaj pabizo samo hoda po temama i lupa koji bolan makedonci ti kao da si im menadjer pa tako pricas i kakve to veze ima sa borcem koga je leteci cirkus nijaza gracica doveo svi ti igraci koje si nabrojao bi za duplo manje pare igrali u borcu i upisali nastup u lp nego sto ce za dva mjeseca kada dodju nominacije strepiti hoce li ih veliki presjednik potjerati ako imas sta pametno o borcu reci ako nemas ne smaraj ljude pojacanjima
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja koliko vidim u pregledu programa ne pise da ima prenos:
http://www.bhrt.ba/lat/?p=39&n=13.7.2011" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili se sajt osvjezava svakih mjesec dana

http://www.bhrt.ba/lat/?p=39&n=13.7.2011" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili se sajt osvjezava svakih mjesec dana
Da nemaš problem,,,,,vozio sam poznate ljekare sa klinike Koševo koji ti mogu bolan da pomognu da ne pišeš ružne stvari po sportskom forumu,,,,,,pile87 je napisao/la:kako ces biti menadzer nekom kad se vidi iz prilozenog da se razumijes u nogomet ko mara u kriv k.u.r.a.cpabizo je napisao/la:Kamo te sreće da sam menadzer nogometašima OLIMPICA,,,na žalost nisam već jedan pošten i častan taksista na stanici Otoka i volim nogomet i voleo bih da poredak na kraju bude-1.OLIMPIC------2.SARAJEVO------3.ŽELJO itd,,,,,,FK OLIMPIC je najbolji klub u PLBosne i Hercegovinehordas'87 je napisao/la:ovaj pabizo samo hoda po temama i lupa koji bolan makedonci ti kao da si im menadjer pa tako pricas i kakve to veze ima sa borcem koga je leteci cirkus nijaza gracica doveo svi ti igraci koje si nabrojao bi za duplo manje pare igrali u borcu i upisali nastup u lp nego sto ce za dva mjeseca kada dodju nominacije strepiti hoce li ih veliki presjednik potjerati ako imas sta pametno o borcu reci ako nemas ne smaraj ljude pojacanjima
E onda ako ih vozas pazi sta pricas pred njima, jer za jednu takvu izjavu mogo bi zavrsiti sa rukavima naprijed.pabizo je napisao/la: Da nemaš problem,,,,,vozio sam poznate ljekare sa klinike Koševo koji ti mogu bolan da pomognu da ne pišeš ružne stvari po sportskom forumu,,,,,,
Trener Cvetković najavio je formaciju 4-2-3-1,Borac će se suprotstaviti Makabiju prema svemu sudeći, sljedećem sastavu: Avdukić - Raspudić, Stakić, Petrić, Žarić - Kovačević, Krunić, Stupar, Vidaković, Mikić - Stajić.
Avdukica jevreji zadrzali na ajrodromu, cekalo se da ga isteru iz gaca
Kakva gamad, sigurno je Avduka dosao da se raznese na stadionu
Kako sam cuo imao je "poseban trentman" od strane policije

Kako sam cuo imao je "poseban trentman" od strane policije
E **** ko **** gamad .... cccc uvijek oni tako sjecam se i kada je Teletovic isao sa Cajom u Tel Aviv isto je tako bilo poseban tretman mamu im ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Jel im pokazao sunecakaSrdjanBL je napisao/la:Avdukica jevreji zadrzali na ajrodromu, cekalo se da ga isteru iz gaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako sam cuo imao je "poseban trentman" od strane policije![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se uzdam u Stajica da ce napraviti nesto...
U stvari sad kad ovako vidim sastav i ne cini mi se los tim u odnosu kako je zvucilo kad pomislis na odlaske...
U stvari sad kad ovako vidim sastav i ne cini mi se los tim u odnosu kako je zvucilo kad pomislis na odlaske...
Hellas je napisao/la:Ja se uzdam u Stajica da ce napraviti nesto...
Sastav je za bar 30% jači nego onaj koji je osvajio titulu, ne zbog imena nego zbog toga što su jednu godinu više zajedno, mislim na nosioce igre...
Sledećih dana biće i novih imena...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Mamu im pokvarenu... definitivno su najgori!SrdjanBL je napisao/la:Avdukica jevreji zadrzali na ajrodromu, cekalo se da ga isteru iz gaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Navijam svim srcem da ih izbacite, nije bitno kako, bitno je da i nema...
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
SrdjanBL je napisao/la:Avdukica jevreji zadrzali na ajrodromu, cekalo se da ga isteru iz gaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
**** su ****....
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.