siri siri vezeni peskiri bosa ja bosa ti hahahhahhahah tu sam pjesmicu cuo od djevojcica ispred svog ulaza kako igraju neke igre hahhaRijad96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
u četvrtak u 20 i30 da gledaju utakmicu na TV-u pravo imaju samo ovi iz inostranstva, a ovo ovde svi na Koševo !
Pa kako tek sad cuo tu pjesmicu. Pjesmica je stara sto ja znam koliko i ja sam.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Kvesić dobio papire i ako postoji to pravilo da se moze jos jedan igrac prijaviti imace pravo nastupa 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- spielführer_21
- Kontakt:
ako ne postoji pravilo, izmislićemo gaGazi je napisao/la:Kvesić dobio papire i ako postoji to pravilo da se moze jos jedan igrac prijaviti imace pravo nastupa
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
pravilo postoji ne vjerujem da ce poceti Kvesic nije odigrao ni jednu tekmu pripremnu, mozda bude na klupi.Gazi je napisao/la:Kvesić dobio papire i ako postoji to pravilo da se moze jos jedan igrac prijaviti imace pravo nastupa
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne treba nista izmisljati
,do ponoci sa srijede na cetvrtak je rok da se prijavi jedan novi igrac...tako da ce Serif biti ranjen.
@ pile
Prosao je pripreme sa Varteksom,bio u konkurenciji za prvo kolo Uefa lige,znaci da je spreman.I takav bez i jedne pripremne sa nama ulijeva vecu sigurnost nego Stanic.
@ pile
Prosao je pripreme sa Varteksom,bio u konkurenciji za prvo kolo Uefa lige,znaci da je spreman.I takav bez i jedne pripremne sa nama ulijeva vecu sigurnost nego Stanic.
Zadnja izmjena: Gazi, dana/u 12 jul 2011, 11:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Spremni za 69. evropski nastup
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... i-nastup-1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... i-nastup-1" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sto nam je perverzan ovaj broj nastupa u Evropi

Bio lakse povredjen dali je sada sve OK ne znam.Gazi je napisao/la:Ne treba nista izmisljati,do ponoci sa srijede na cetvrtak je rok da se prijavi jedan novi igrac...tako da ce Serif biti ranjen.
@ pile
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 12 jul 2011, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Cak su sinoc na treningu on i Drakulapile87 je napisao/la:pravilo postoji ne vjerujem da ce poceti Kvesic nije odigrao ni jednu tekmu pripremnu, mozda bude na klupi.Gazi je napisao/la:Kvesić dobio papire i ako postoji to pravilo da se moze jos jedan igrac prijaviti imace pravo nastupa
Željezničar za život cijeli !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kerrrr je napisao/la:siri siri vezeni peskiri bosa ja bosa ti hahahhahhahah tu sam pjesmicu cuo od djevojcica ispred svog ulaza kako igraju neke igre hahhaRijad96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
mojne lagat ja sam vidio tebe pred ulazom kako igras tu igru xD
- alan ford 26
- Kontakt:
Hvala drug, isto kao da si i kupioBianconeri1988 je napisao/la:A fkt, ja ću dolaziti da kupim kartu tokom dana, mogao sam i tebi usput i ja ti donesem gore i daš mi petakaalan ford 26 je napisao/la:
A znas kakvi su ti prijatelji danas, hoces ti biti moj prijatelj, nudis se da mi kupis kartu?![]()
![]()
Ma nije to problem neg kontam ako ce biti u ferhadiji to mi bas usput, al haj.
Ja zadovoljan ako jug bude pun, ostalo nije ni vazno![]()
![]()
Fkt što se mene tiće nije problem
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Okupljanje ispred stadiona Grbavica u 17:30Nerim je napisao/la:e Plava Braćo.. u koliko je okupljanje u dolini za korteo?
- Polazak 18:00
Sto se karti tice, malo mi je nejasno sto prodaja pocinje tek u cetvrtak.
Pa ne zivimo u vremenu od prije nekih 15 godina, kad nije bilo previse opcija da se zastite karte od krivotvorenja, a i to sto je bilo tehnika je bilo poskupo. Pa fiknes srbrni ili zlatni detalj na kartu ili jos bolje onaj hologram i kurko ce je ko falsifikovati. Trebali su danas lijepo pustiti u prodaju po cijelom gradu, pa da raja fino na vrijeme kupi kartu, a i sigurno bi vise prodatih karata bilo da se prodaju po cijelom gradu (uslovno receno cijelom).
Ja da se kloniram moci cu tek kupiti kartu gore pred lavorom i to ona guzva krkljanac itd itd.
Cijene karti su jug i sjever 15, istok 20
Pa ne zivimo u vremenu od prije nekih 15 godina, kad nije bilo previse opcija da se zastite karte od krivotvorenja, a i to sto je bilo tehnika je bilo poskupo. Pa fiknes srbrni ili zlatni detalj na kartu ili jos bolje onaj hologram i kurko ce je ko falsifikovati. Trebali su danas lijepo pustiti u prodaju po cijelom gradu, pa da raja fino na vrijeme kupi kartu, a i sigurno bi vise prodatih karata bilo da se prodaju po cijelom gradu (uslovno receno cijelom).
Ja da se kloniram moci cu tek kupiti kartu gore pred lavorom i to ona guzva krkljanac itd itd.
Cijene karti su jug i sjever 15, istok 20
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 12 jul 2011, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jug i sjever petak, istok cenerElegant je napisao/la:Znaju li se cijene karata ?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
danas nasi imaju trening na kosevu, ja msm da je u pola 8
Pa nije PL da su takve cijene, sigurno je malo skuplje ...Bianconeri1988 je napisao/la:Jug i sjever petak, istok cenerElegant je napisao/la:Znaju li se cijene karata ?![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Anpa, OzmoodPinglewood i 52 gosta.