Mislio sam precutati ovo, ali to bi znacilo da se slazem sa tobom, a ne mogu se sloziti ni mrtav sa ovim. Jasno je i Bogu i narodu da vas zeli napustiti, toliko je puta ponovio da zeli ici u Madrid, kako mu se ne ostaje u Bayernu itd.itd. Skoro svaki dan je bilo po par vjesti o tome kako zeli ici u Madrid, a ti se naso sada da nekom solis pamet. Drzite igraca na silu, protiv njegove volje i ucjenjujete ga na razne nacine, i kako te nije stid da spance nazivas ciganima, pa cigani su gospoda za vas koji tako postupate prema igracu, fuj kako mi se gadi taj klub i ta uprava..i jos nesto: Svaki igrac bilo gdje da igra, volio on taj klub ili ne, mislio ostati u njemu ili ne uvjek ce reci da ce davati maximum za taj klub, pa valjda ti je to jasno, a "mescini" da je tebi plaho drago sto je on to izjaviopasha_the_one je napisao/la:druze, ti ocigledno citas samo ono sto tebi odgovara i pokusavas nekoga provocirati... jesi procitao njegov zadnji komnetar za TZ magazin... sta je Ribery izjavio??? AKO ZELIS, mozes lagano naci taj intervju... ali znam, strah te da ce promijeniti tvoja ubjedjenja...
Da sumiram izjavu: Ribery je rekao da ako bude isao iz Bayerna, da jedino zeli preci u Real M., a nije rekao da pod svaku cijenu zeli otici... i rekao je da su spanski mediji pogresno protumacili izjavu "Real Madrid or nothing", i da ce naravno davati maksimum u dresu Bayerna... jedva docekali spanski cigani da izokrenu...

Ne pustite li ga da ide svi ce biti na zijanu, a najvise bayern pa on sam.
RIBERY, CEKAMO TE U REALU!!!