Mora se to obiljeziti karanjem ovih kvazi rusaAvanes je napisao/la:Sto nam je perverzan ovaj broj nastupa u Evropi![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
takve cijene prijatelju objavljeno na zvaničnoj stranici klubaElegant je napisao/la:Pa nije PL da su takve cijene, sigurno je malo skuplje ...Bianconeri1988 je napisao/la:Jug i sjever petak, istok cenerElegant je napisao/la:Znaju li se cijene karata ?![]()
G R B A V I C A 2
nasao sam negdje na nekoj stranici da je ovo tim koji je izasao u drugoj utakmici protiv dinama :
SHERIFF:
Vladislav Stoyanov (GK) ,Volkov ,Tarkhnishvili,Nikolic,Jymmy França,Erokhin,Vranjes,Bulat,Nadson,Branković,Adamović
e od ovih ljudi nema vise u sheriffu :Adamović,Volkov,Nikolić,Vranjes,Branković,Nadson..
znaci da su kljucni igraci otisli cim oni nisu mogli osvojit titulu i zaostali 9 bodova za prvim,znaci imamo dosta dobre sanse,moramo pazit dosta na skok igru jer su tu jaki
SHERIFF:
Vladislav Stoyanov (GK) ,Volkov ,Tarkhnishvili,Nikolic,Jymmy França,Erokhin,Vranjes,Bulat,Nadson,Branković,Adamović
e od ovih ljudi nema vise u sheriffu :Adamović,Volkov,Nikolić,Vranjes,Branković,Nadson..
znaci da su kljucni igraci otisli cim oni nisu mogli osvojit titulu i zaostali 9 bodova za prvim,znaci imamo dosta dobre sanse,moramo pazit dosta na skok igru jer su tu jaki
@Bistrik
ma napisao bih i ja to, ali me strah moderatora

Jos imamo Karića u ekipi hehehe, steta pa je golman.
ma napisao bih i ja to, ali me strah moderatora
Jos imamo Karića u ekipi hehehe, steta pa je golman.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
S obzirom da prvu igramo kod kuce mislim da je potrebno ostvarit sto bolji rezultat, jer ipak treba putovat u daleku Moldaviju, a tamo ce sigurno biti teska utakmica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
2010-11 Q2 KR Reykjavík 3-2 3-0 6-2ragazzidelsud1987 je napisao/la:Cuj karpaty jakiZgembo Adislić je napisao/la:Imal' neko upućen u ovo određivanje nostielja da ne kopam po uefa.com... ako prođemo ove kauboje dal preuzimamo njihov koeficijent il ostajemo na nasih 2.824... nesto sam gledo ekipe, ako prođemo ove a ne budemo nositelji dobit cemo nekog poganca neatraktivnog a jakog npr Karpaty Lviv
Q3 FC Zestafoni 1-0 1-0 2-0
Play-off Galatasaray 1-1 2-2 3-3
Gr.J Borussia D. 3-4 0-3 3-7
Gr.J PSG 1-1 0-2 1-3
Gr.J Sevilla 0-1 0-4 0-5
- bistrikboy
- Kontakt:
nece ti nistaAvanes je napisao/la:@Bistrik
ma napisao bih i ja to, ali me strah moderatora![]()
Hocel' taj cetvrtak vise?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Uf brate, ja uzbudjen ko moldavka.bistrikboy je napisao/la:nece ti nistaAvanes je napisao/la:@Bistrik
ma napisao bih i ja to, ali me strah moderatora![]()
![]()
Hocel' taj cetvrtak vise?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...
Da je babi m... , ne bi bila baba.bistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...
Iduce godinebistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
bas tako,mrtav nam marketing,ocekivao sam da se sve digne na noge,a nista...al nema veze,nama ne treba to,radi adrenalin nevidjenobistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Da je babi muda,bila bi @ PabizoOmar500 je napisao/la:Da je babi m... , ne bi bila baba.bistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Bila bi transexualacOmar500 je napisao/la:Da je babi m... , ne bi bila baba.bistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ne brinem se ja za nas mi cemo doci pa makar igrali sa Gradinom,ali treba ove povuci sa sobom sto se ko misle ili one sto su blago zainteresovani,al eto onda za trece pretkolo...pile87 je napisao/la:Iduce godinebistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...ne sekiram se ja za nas meni i tebi ne treba marketing da bi dosli na tekmu ali bitni su oni prolazni najvijaci njih sto vise treba dovesti na tekmu, a to se da uraditi samo reklamom izgleda nisu ni pomisljali na tako nesto.
@boccaccio
Bojim se da su i za to Amara cekali
Elegant je napisao/la:S obzirom da prvu igramo kod kuce mislim da je potrebno ostvarit sto bolji rezultat, jer ipak treba putovat u daleku Moldaviju, a tamo ce sigurno biti teska utakmica.
Marketingu je omiljena ona Oliverova:
Podsjeti me sto to bjese plakat il' barem jedan mali flajercic
Podsjeti me sto to bjese plakat il' barem jedan mali flajercic
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Bwin!

Bet-at-home!

Bet 365!

Unibet!
Blagi smo favoriti!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SarajlijaTM
Naravno da se ide na svaku,to se ne propusta,vala dosadna ova pauzabistrikboy je napisao/la:Ma ne brinem se ja za nas mi cemo doci pa makar igrali sa Gradinom,ali treba ove povuci sa sobom sto se ko misle ili one sto su blago zainteresovani,al eto onda za trece pretkolo...pile87 je napisao/la:Iduce godinebistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...ne sekiram se ja za nas meni i tebi ne treba marketing da bi dosli na tekmu ali bitni su oni prolazni najvijaci njih sto vise treba dovesti na tekmu, a to se da uraditi samo reklamom izgleda nisu ni pomisljali na tako nesto.
@boccaccio
Bojim se da su i za to Amara cekali
E ja sam nagovorio jos petoro zeljovaca koji ne idu na svaku i onih blago zainteresovanih
ima da nas bude ko kineza,a ludji smo od engleza
- KB-TM87
- Kontakt:
2 dana ! 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, boki86, ELDIABLO20, ExBlueone, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, RaketaBN i 62 gosta.