Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 15:30
Mogren-Litex 2
duel prvaka crne gore i bugarske. FC Mogren u svom sastavu ima nekoliko dobrih i iskusnih igraca (Ardian Đokaj,Ajazdin Nuhi, Radoslav Batak, Risto Lakić, Predrag Ranđelović). Ali na ovom susretu po meni nemaju sta da traze. Klub iz bugarske ima mnogo veci budzet, samim tim i bolje igrace (pet brazilaca,tri francuza, po jedan srbin, slovenac, bosanac i urugvajac!!!). Ove godine primarni cilj ekipe liteksa je plasman u ligu sampiona, bolja su ekipa i pobedice na ovom mecu...
Dumbarton - St Mirren 2
Sent Miren je daleko kvalitetniji tim od Dambartona, pa imajuci u vidu da ce istrcati u najjacem sastavu na ovem mecu nema sumnje da ce gosti veceras trijumfovati, igraju dva ranga vise od domacina, solidan su tim i mislim da ce ove sezone igrati bolje nego prosle, dok sa druge strane Dambarton igra Skotsku Ligu 2, treci stepen takmicenja a ni tamo se ne mogu pohvaliti nekim zapazenijim rezultatima, bili su blizu odlaska u baraz za opstanak jer poslednja 4 kola nisu znali za pobedu sto govori o njihovom skromnom kvalitetu pa u ovom prijateljskom mecu ne verujem da ce izbeci poraz...
Shamrock Rovers FC - Flora Tallinn 1
Irski Selburn ce na stadionu Tallaght ciji je kapacitet 5700 mesta ugostiti Estonski klub Flora Talin.
Semrok je trenutno drugi u Irskoj ligi sa 42 boda,kao domacin vec 9 kola nemaju poraz,cak su 7 puta pobedili.
Flora Talin je dobar gost,na poslednja 6 gostovanja sva sest su pobedili,poslednji poraz kao gost im je nanaet u prijateljskom mecu od Svedskog Erebra.
Alimislim da je Irska liga mnogo kvalitetnija od Estonske,Shamrok ce morati da krene u pobedu jer ce onda biti obrnuta stvar,tacnije Flora Talin ce na svom stadionu A.Le Coq Arena docekati Samrok.
Haukar - Selfoss x2
Haukar 14 bodova i šesto mesto, skoro sve bodove uzeo je u gostima gde ima skor 4-0-2, 12:8, ali kod kuće još uvek nema pobedu, 0-2-2, 2:4.
Selfoss sa 22 boda zauzima drugo mesto ima skor 7-1-2, 23:10, u gostima bez poraza 3-1-0, 8:1.
Prošle godine je odigrao dve utakmice sa Hukarom i obe dobio 3:0 i 2:3.
Selfoss je startovao porazom ali je poboljšao igru i sad je u seriji od 6 uzastopnih pobeda, verovatno će i danas slaviti pa ko voli da rizikuje ovo je idealna prilika, ja sam se odlučio za sigurniji tip X2, pozdrav svima i srećno.
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..