Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

fanatic1991
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la fanatic1991 » 12 jul 2011, 14:58

meni je danas slovan Tobol sumnjiva u pm.....vuce me 2 ne znam zasto.....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 15:02

Nasao sam kao neku analizu za tekmu Cile-Peru,pa ko je voljan nek cita.Ali Cile dobiva !

Two things to remember, both sides have already reached the quarter finals. There is a dismal relationship between these two nations and I do not expect a friendly game ending in a draw. Well, there could of course be a draw, but not an arranged one.

Decent odds on the win for Chile but then again Peru have done nothing wrong so far. Both these sides drew with Uruguay and defeated Mexico, but in my opinion Chile are potentially much stronger than Peru. Especially against Peruvians missing Pizarro and Farfan. Chile finished their game against Uruguay the stronger side and I enjoy watching the Chileans playing their football. They could be more effective, however. Valdivia impressed as a substitute and I expect him to start this match. About the M Fernandez injury situation I have to say that I do not know.

Vargas was back in the Peruvian starting line up vs. Mexico and he was man of the match. The Peruvian winning goal came late in the game, but their win was much deserved, with Peru hitting the wood work on a couple of occasions. Peru have demonstrated that they can play some decent football without their aces Pizarro and Farfan, but I expect Chile to win this fixture. They probably need to win the match to win this group and they should absolutely go for the three points. Chile then.
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 15:30

Mogren-Litex 2

duel prvaka crne gore i bugarske. FC Mogren u svom sastavu ima nekoliko dobrih i iskusnih igraca (Ardian Đokaj,Ajazdin Nuhi, Radoslav Batak, Risto Lakić, Predrag Ranđelović). Ali na ovom susretu po meni nemaju sta da traze. Klub iz bugarske ima mnogo veci budzet, samim tim i bolje igrace (pet brazilaca,tri francuza, po jedan srbin, slovenac, bosanac i urugvajac!!!). Ove godine primarni cilj ekipe liteksa je plasman u ligu sampiona, bolja su ekipa i pobedice na ovom mecu...

Dumbarton - St Mirren 2

Sent Miren je daleko kvalitetniji tim od Dambartona, pa imajuci u vidu da ce istrcati u najjacem sastavu na ovem mecu nema sumnje da ce gosti veceras trijumfovati, igraju dva ranga vise od domacina, solidan su tim i mislim da ce ove sezone igrati bolje nego prosle, dok sa druge strane Dambarton igra Skotsku Ligu 2, treci stepen takmicenja a ni tamo se ne mogu pohvaliti nekim zapazenijim rezultatima, bili su blizu odlaska u baraz za opstanak jer poslednja 4 kola nisu znali za pobedu sto govori o njihovom skromnom kvalitetu pa u ovom prijateljskom mecu ne verujem da ce izbeci poraz...

Shamrock Rovers FC - Flora Tallinn 1

Irski Selburn ce na stadionu Tallaght ciji je kapacitet 5700 mesta ugostiti Estonski klub Flora Talin.
Semrok je trenutno drugi u Irskoj ligi sa 42 boda,kao domacin vec 9 kola nemaju poraz,cak su 7 puta pobedili.
Flora Talin je dobar gost,na poslednja 6 gostovanja sva sest su pobedili,poslednji poraz kao gost im je nanaet u prijateljskom mecu od Svedskog Erebra.
Alimislim da je Irska liga mnogo kvalitetnija od Estonske,Shamrok ce morati da krene u pobedu jer ce onda biti obrnuta stvar,tacnije Flora Talin ce na svom stadionu A.Le Coq Arena docekati Samrok.

Haukar - Selfoss x2

Haukar 14 bodova i šesto mesto, skoro sve bodove uzeo je u gostima gde ima skor 4-0-2, 12:8, ali kod kuće još uvek nema pobedu, 0-2-2, 2:4.
Selfoss sa 22 boda zauzima drugo mesto ima skor 7-1-2, 23:10, u gostima bez poraza 3-1-0, 8:1.
Prošle godine je odigrao dve utakmice sa Hukarom i obe dobio 3:0 i 2:3.
Selfoss je startovao porazom ali je poboljšao igru i sad je u seriji od 6 uzastopnih pobeda, verovatno će i danas slaviti pa ko voli da rizikuje ovo je idealna prilika, ja sam se odlučio za sigurniji tip X2, pozdrav svima i srećno.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jul 2011, 15:30

Eindhoven FC - Ipswich 1

prelaz 1/1

golovi 3+

rezultat prvog poluvremena 1:0

krajnji 2:1,2:0 ili 3:1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 12 jul 2011, 15:35

St. Gallen - Dortmund 3+
Montpellier - Arles GG

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 16:03

Pokusati :

Valletta-Ekranas 1x za hrabrije 1 3.10
Akranes-Leiknir x2 3.60 za hrabrije 2 10,4

:mrgreen:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 jul 2011, 16:30

Vjecna Robija je napisao/la:Pokusati :

Valletta-Ekranas 1x za hrabrije 1 3.10

:mrgreen:
ma nailovoj materi ode lova :lol: :lol: :lol: :lol:

cekam babuvangu da nesto napise - jest me zguzio sa singapurtjanima al štaš :lol:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 12 jul 2011, 16:32

I jos si i mene htjeo nagovoriti da igram protiv singapurcana :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2011, 16:38

Onaj me indijanac proziva na PP pa sam morao otici do kladionice. :mrgreen:
Od danas u nove pobede. :)

Urugvaj-Mexico 1 1.40 (mislim zicer dana)
Pyunik-Plzen x2 1.20
Mogren-Litex 2 1.50
Slovan-Tobol 3+ 1.60
Fyolnnir-Throttur 3+ 1.55
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 16:47

Devil je napisao/la:Onaj me indijanac proziva na PP pa sam morao otici do kladionice. :mrgreen:
haha
Aktiviraj se malo pobogu :D
Jos Monolog,Mandrax i jos par njih :D i lagano :mrgreen:

P.S Jaruga jesil sta stavio na ono :D

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 jul 2011, 16:48

Vjecna Robija je napisao/la:
Devil je napisao/la:Onaj me indijanac proziva na PP pa sam morao otici do kladionice. :mrgreen:
haha

na koje?
Lepinja je napisao/la:I jos si i mene htjeo nagovoriti da igram protiv singapurcana :lol:
jedri ga - nije svaki dan bajram sta jes jes :lol: 8-)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 16:53

Citizen-X je napisao/la: na koje?
Na Valletta-Ekranas 1x za hrabrije 1 3.10

Sto se singapurcana tice,lagano mi ode 1/2 2/1 1,x :mrgreen: :mrgreen:

Grodig - A. Lustenau - GG - 1.57

jos od mene :

St. Gallen -Dortmund 3+
Shamrock Rovers FC-Flora Tallinn 1
Slovan - Tobol 1x

Urugvaj-Meksiko 1
Chile-Peru 1
FC Mogren - Litex Lovech 2

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 12 jul 2011, 17:19

nando je napisao/la:
banovan je napisao/la:Makabi-Borac; po meni, poklon hendikep. Borac ostao bez Maletića, Čorića i Nikolića. U svakoj liniji "ponajbolji igrač" im je otišao. Novi trener koji je otjeran iz Dugopolja, hrvatskog drugoligaša. Pored svega, velike vrućine i ogromna vlažnost zraka u Izraelu govore da će igrači Borca sigurno imati veliki problem sa aklimatizacijom.

Makabi ostao bez par igrača, loše pripreme, par poraza ali to ne znači apsolutno ništa. Prolaz u naredno kolo znači siguran play of EL. Oni ciljaju na plasman u grupnu fazu LŠ.

1,55 kvota. Vjerovatno će pasti do sutra. Bilo kako bilo, vrijedi odigrati.

Mogren-Litex; Mogren je prodao dva najbolja igrača, Grbića Olimpijakosu i Četkovića Jageloniji. Pored njih nedostaju prvi golman Janjušević, veznjaci(starteri) Tatar i Jovanović, Djokaj(prema priči najbolji igrač odbrane). Pored ovih, još ima fale tri napadača :mrgreen: Vujović, Zec i Bakić kao i krilo Pržica.
Utakmica se ne igra u Budvi nego u Podgorici.

Ono što ide u korist Mogrenu jeste odlazak najboljeg igrača LItexa Doke u Istanbul BB; Doveli su 5 novih igrača. Plan je plasman u grupnu fazu LŠ ili EL;

Biće baš vruće u Podgovorici al to baš i ne vidim kao neku prednost desetkovanom Mogrenu.

1,60 kvota. U nekoj varijanti probati sa hendikepom.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo su fol ziceri :mrgreen:
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo jedne zanimljive opklade :mrgreen:

Valletta - Ekranas, Ekranas je u zadnjih 15 utakmica a strani odigrao 10 under-a ; Valleta ima 12 undera u zadnjih 17 mečeva. Od zadnjih 14 domaćih utakmica imaju 9 undera. U suštini je ovo dvojka, kao, al me brine super ponuda :mrgreen: Ovi naši su varalice, biće to zajebano, bez golijade. Valletta se brani ko Teočak a Ekranas ide na siguricu. Ako može pobjeda dobro jeste, ako ne, nema veze, ima domaća utakmica.

Under 2,5

-----------------------------------------------------------------------------------------

Inače, treba se pripaziti regularnog klađenja na par Dinamo ZG - Neftči; Dinamo se tradicionalno pati sa tim "levatima" (Šerif, Pjunik, Kazar). Usput, u Neftčiju igra Emil Mpenza, imaju nekakve makedonske reprezentativce u ekipi(Mitrevski, Georgijevski). Imaju brazilaca. Napadač im je posuđeni igrač Rubina iz Kazana(Nasimo). Glavni sponzor im je državna naftna kompanija :mrgreen: Predsjednik kluba im je obećao 1,5 milion USD ako se plasiraju u grupnu fazu :mrgreen: Niska kvota, premalo za rizika. Moje mišljenje :mrgreen:

Isto tako se treba pripaziti para Skonto Riga - Wisla, preniska je kvota a poljaci u u zadnje vrijeme vrlo loši u Europi. MIslim da je Wisla prije par sezona ispala od Levadie, estonskog šampiona.

Ista priča važi za Bangor- Helsinki. Helsinki igra bez tri standardna odbrambena igrača(Rafinha, Hakanpää, Ojala). Uz to, kvota je smiješna. Realno.

Nekad je glupo ići na regularno klađenje gdje su preniske kvote a favoriti nisu "ekipe" nego su samo malo manje loši u odnosu na protivnika :mrgreen:

Eto, nadam se da sam pomogao.

Živjeli
samo da se nadovezem na ovo:Mogren je prosle godine igrao u Evropa ligi gdje je u drugom pretkolu ispao od Makabija T.A. 2-1,0-2 (2-3) ali nakon odlaska skoro pola ekipe nevjerujem da bi mogli napraviti nesto danas.Prije dvije godine su ispali od Kopenhagena rezultaton 0-12.
Litex je prosle godine u LP izbacio Rudara P. Crnogorkog prvaka tada ukupnim rez. 5-0, a onda su ispali od Ziline.Ne postizu dobre rezultate u zadnje 2-3 godine ali protiv ekipa kao sto je Mogren lahko prolaze.
Gdje su im zabili 4 gola u gostima a kući dobili "samo" 1:0 ; Ne mora ništa da znači al je meni ovo zicer dana. Zajedno sa hendikepom na Borca to čini okosnicu klađenja :mrgreen:

Treći par na jednom listiću je BATE 2 a na drugom je Valletta under ; Jake uplate, solidnan eventualni dobitak. AKo prođu Litex i Makabi, poprilično sam siguran da barem jedan listić prolazi. Opet, ništa ne mora da znači. Lopta je **** :mrgreen:

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 12 jul 2011, 17:51

Valleta-Ekranas 1x 1.68 (Premier ponuda)
Mogren-Litex 2 1.5
Cile-Peru 1 1.65
Linz-Hartberg 1 2.1
Klautern-Metz 1 1.55

13.53

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 12 jul 2011, 18:07

dobitni nadam se :mrgreen:

Mogren - Litex 2
Shamrock - Flora 1
Linfield - BATE Borisov 2
Željezničar - Sheriff 1X
Rudar P. - Austria Beč 2
Crusaders - Fulham 2
Young Boys - Basel Oba daju gol
Sonderjyske - Kopenhagen pik 2

Kvota 22.30 Uplata 1 KM
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 12 jul 2011, 18:11

harry_90 je napisao/la:Tiket za danas

Pyunik - Plzen 2
Freiburg - Polonia 1
Grodig - Lustenau 2/2
Mogen - Litex 2
Slovan - Tobol 1
Shamrock - Flora 1

37.10 km
e ovako odigrao sam nesto slicno jedina promjena je slovan tobol x2 na jednom tiketu a na drugom umjesto tog para sam stavio Chile pa sta bude :D
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 18:21

Chile Peru

€ 538.947 uplaceno na Chile
€ 35.065 uplaceno na nerjeseno
€ 13.469 uplaceno na Peru

Igram ovdje i 2 :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jul 2011, 18:34

Kvota na pobjedu Čilea u stalnom padu. Može se ovdje odigrati jedan, al' mislim da bi se sa 1x i definitivno osigurali (samo što je 1.09 premalo :\). Nego, evo i jedan od mene;

Chile - Peru 1 1.60
Mogren - Litex 2 1.50
Slovan - Tobol H1 1.50 :roll:
Urugvaj - Mexico 1/1 1.80

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2011, 18:46

Vjecna Robija je napisao/la:
haha

Ma aktiviracu se,nisam igrao kladionicu kako je Premier bio na godisnjem,odigrao samo jedan tiketic za EL. ;)
Danas ponovo poceo raditi,i od danas i igramo. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []