Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Özil raskinuo suradnju sa svojim menadžerom
Vezni nogometaš Real Madrida i njemačke reprezentacije Mesut Özil raskinuo je suradnju s dosadašnjim menadžerom Rezom Fazelijem, te ga zamijenio svojim ocem Mustafom…
Fazeli je bio menadžer Özilu od njegova 17. rođendana, te je bio zaslužan za transfere u Schalke, Werder i naposljetku u Real Madrid.
- Uvijek sam bio ili dio velikih odluka Mesuta ili sam ih sam donosio. Bio sam najvažnija osoba u njegovoj karijeri nakon njega samog. Stvarno me boli ovaj rastanak na osobnoj razini. Njegov otac želi preuzeti brigu o njemu i to je nešto što moram prihvatiti, no to neće utjecati na prijateljstvo između mene i Mesuta, te mu želim sve najbolje u nastavku karijere – rekao je Fazeli.
Iako još nije predao zahtjev FIFA-i kojim bi postao menadžer sinu, Mustafi je dozvoljeno obnašanje te dužnosti zbog rodnog srodstva.
Vezni nogometaš Real Madrida i njemačke reprezentacije Mesut Özil raskinuo je suradnju s dosadašnjim menadžerom Rezom Fazelijem, te ga zamijenio svojim ocem Mustafom…
Fazeli je bio menadžer Özilu od njegova 17. rođendana, te je bio zaslužan za transfere u Schalke, Werder i naposljetku u Real Madrid.
- Uvijek sam bio ili dio velikih odluka Mesuta ili sam ih sam donosio. Bio sam najvažnija osoba u njegovoj karijeri nakon njega samog. Stvarno me boli ovaj rastanak na osobnoj razini. Njegov otac želi preuzeti brigu o njemu i to je nešto što moram prihvatiti, no to neće utjecati na prijateljstvo između mene i Mesuta, te mu želim sve najbolje u nastavku karijere – rekao je Fazeli.
Iako još nije predao zahtjev FIFA-i kojim bi postao menadžer sinu, Mustafi je dozvoljeno obnašanje te dužnosti zbog rodnog srodstva.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Mou: "Fali nam jos jedan napadac" - valjda je sinoc gledao Argentinu. 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
ako jeste,eto nama AgueritaPortillo je napisao/la:Mou: "Fali nam jos jedan napadac" - valjda je sinoc gledao Argentinu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Uff kako bi volio da on dodje. Bas sad gledam, Kun u 28 utakmica za Argentinu zabio 13 golova, a Lessi u 60 utakmica 17 golova.L-Train je napisao/la:ako jeste,eto nama AgueritaPortillo je napisao/la:Mou: "Fali nam jos jedan napadac" - valjda je sinoc gledao Argentinu.a sta cemo sa Neymarom
Ti si kloc .Portillo je napisao/la:Uff kako bi volio da on dodje. Bas sad gledam, Kun u 28 utakmica za Argentinu zabio 13 golova, a Lessi u 60 utakmica 17 golova.L-Train je napisao/la:ako jeste,eto nama AgueritaPortillo je napisao/la:Mou: "Fali nam jos jedan napadac" - valjda je sinoc gledao Argentinu.a sta cemo sa Neymarom
Ma ne bi zalio ni tih 45 miliona pa makar... sto se Neymara tice, taj neka nastavi zabavljati publiku na Brazilskim plazama, nama ne treba.
Toliko si opsjednut Messijem , da ne možeš spavati kako treba .
I ja se našao sa takmakom raspravljat.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A ti svaki napad na Lessija dozivljavas kao na sebe samog, ko je tebe tjerao da mene sad citiras i gdje vidis da sam ja uvrijedio Messija? Jel' znas za opciju ignore?messilla je napisao/la: Ti si kloc .![]()
I ja se našao sa takmakom raspravljat.
Metro: Ako Celzi ne dovede Modrica, idu po Kaku.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Al fkt si dosadan , u skoro svakom postu Messi . Dosadio si više i Bogu i narodu.Portillo je napisao/la:A ti svaki napad na Lessija dozivljavas kao na sebe samog, ko je tebe tjerao da mene sad citiras i gdje vidis da sam ja uvrijedio Messija? Jel' znas za opciju ignore?messilla je napisao/la: Ti si kloc .![]()
I ja se našao sa takmakom raspravljat.Ooooj Boze dragi na sta sve necu naic. Aj crta sad, nemoj da ulazimo u offtopic. I de mi samo potvrdi jel' istina da je Lessi sinoc nakon sto su svi otisli sa stadiona sam ostao, da zabije koji gol?
![]()
Metro: Ako Celzi ne dovede Modrica, idu po Kaku.
Pa pusti čovjeka na miru više i pozabavi se Cristinom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma ja bi volio da nam dodje Aguero,a i ti @Portillo ba nemoj im uvjek udarati na Messia de malo na Xavija i Iniestu koji vjecito nesto prica protiv Reala i Mourinha.
Nadam se da Mou nece prodati Kaku,ipak mislim da bi nam mogao biti od pomoci u sljedecoj sezoni samo ako ga povrede zaobidju
@ek0-zasto
Nadam se da Mou nece prodati Kaku,ipak mislim da bi nam mogao biti od pomoci u sljedecoj sezoni samo ako ga povrede zaobidju
@ek0-zasto
L-Train zato što imamo 2 bolja napadača
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma nemamo boljeg napadača od Aguera. Sinoć se Higuain osramotio, imao je jedno 5 odličnih šansi, ili je nabije preko gola il u golmana. Aguero tri šanse, dva gola... 
ili zato sto ga ti mrzisLBJ MVP je napisao/la:L-Train zato što imamo 2 bolja napadača
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
pa dobro buraz za jednog od njih ni u lozi ni bi lose,znas kako je extra pogledek0 je napisao/la:Imamo dva odlicna napadaca, od kojih ce jedan i ovako morati da grije klupu. Dolaskom Aguera bi imali tri napadaca i tesko bi ih bilo uskladiti da svi budu zadovoljni.
Ma ovo nije lično mišljenje već činjenica,a to je da imamo bolje napadače od njegaL-Train je napisao/la:ili zato sto ga ti mrzisLBJ MVP je napisao/la:L-Train zato što imamo 2 bolja napadačapojacati konkurenciju nije uopste lose,a ja mislim da Benzema i Higuain i nisu bas bolji od Aguera ali opet se vracamo na licno misljenje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma da ja zaboravio da sve sto ti kazes je cinjenica 
ma nije to problem,pa i Ronaldo je znao igrati kod nas jedno vrijeme klasicnog napadaca iako to nije.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ramos i Pepe produžili do 2016/17 odnosno do 2015/16.
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... 12.htm?w=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... 12.htm?w=2" onclick="window.open(this.href);return false;
ma znao sam da ce se to desiti i prava stvar da mi vise ovi ne probijaju glavu sa glupostima kako ce Pepe preci u Chelseau ili kako ce Ramos u Milan itd.
Vidiš kako znašL-Train je napisao/la:ma da ja zaboravio da sve sto ti kazes je cinjenica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.