Na onoj slici mi izgleda pravo bombarderskiTaRgEt_ je napisao/la:Calssic reko ja tebi da ce doci prvi bombarder Sirijske lige , i da ce vrlo vjerovatno da ostane

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Na onoj slici mi izgleda pravo bombarderskiTaRgEt_ je napisao/la:Calssic reko ja tebi da ce doci prvi bombarder Sirijske lige , i da ce vrlo vjerovatno da ostane
Slobodi trebaju bombarderi i mislim da ce ostati u klubu ovu sezonuTaRgEt_ je napisao/la:Calssic reko ja tebi da ce doci prvi bombarder Sirijske lige , i da ce vrlo vjerovatno da ostane
Mec za pamcenjeTaRgEt_ je napisao/la:Joj classic druze kakav ce to mec da bude sa jedne strane prvi bombarder sirije , sa druge brat od onog dijabanga iz zelje za bratstvo igra mussapa ko ce vise da utrpa , a na klupi crnka protiv naseg vjerovatno najboljeg lijevog krila poslije rata Nusreta Muslimovica na drugoj klupi . Koja utakmica
Crnac nije napadac. Lik igra zadnjeg veznog, malo smo ga probali i na krilu, obican igrac.TaRgEt_ je napisao/la:Calssic reko ja tebi da ce doci prvi bombarder Sirijske lige , i da ce vrlo vjerovatno da ostane
Madafaka je napisao/la:Crnac nije napadac. Lik igra zadnjeg veznog, malo smo ga probali i na krilu, obican igrac.TaRgEt_ je napisao/la:Calssic reko ja tebi da ce doci prvi bombarder Sirijske lige , i da ce vrlo vjerovatno da ostane
TaRgEt_ je napisao/la:Cak ima prenos , neka gracanicka televizija prenosi pa ako ko ima neka uhvati signal . Nego sto se tice ovog mađara Tot se preziva kako sam ja cuo , dali ce da ostane , mada i sa Dilaverom , lakse mi ime napisati covjeku nego prezime nije nista gotovo .
Jos zaboravi , ovi brazilci od njih nema nista , jer nisu dobili ulaznu vizu , navodno imali su nekih problema sa zakonom .
Ma eto nek ti znas sta je on, to je bitno...Madafaka je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la: Crnac nije napadac. Lik igra zadnjeg veznog, malo smo ga probali i na krilu, obican igrac.
Napadac je 100 % to sto vi niste znali sta je covjek to je vasa stvar.
Madafaka je napisao/la:Ma eto nek ti znas sta je on, to je bitno...Madafaka je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la: Crnac nije napadac. Lik igra zadnjeg veznog, malo smo ga probali i na krilu, obican igrac.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Madafaka je napisao/la:Ma eto nek ti znas sta je on, to je bitno...Madafaka je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la: Crnac nije napadac. Lik igra zadnjeg veznog, malo smo ga probali i na krilu, obican igrac.
" onclick="window.open(this.href);return false;
classic je napisao/la:Ako nista makar nek prepada stopere, ima potencijala.
bolji je od jogetaRosas7 je napisao/la:Tuzlaci kod nas se prica da je amer bekic doso na probu u zrinjski,koliko ima istine neznam,pa recite nesto o tom momku ??? (dolazim u miru![]()
)
Momak je mlad i perspektivan igrač, napadač je i često postiže golove (što je najvažnije). A što se tiče toga da je na probi u Zrinjskom, čisto sumnjam. Momak je na pripremama sa Slobodom (koliko sam ja upoznat).Rosas7 je napisao/la:Tuzlaci kod nas se prica da je amer bekic doso na probu u zrinjski,koliko ima istine neznam,pa recite nesto o tom momku ??? (dolazim u miru![]()
)
Claus je napisao/la:Momak je mlad i perspektivan igrač, napadač je i često postiže golove (što je najvažnije). A što se tiče toga da je na probi u Zrinjskom, čisto sumnjam. Momak je na pripremama sa Slobodom (koliko sam ja upoznat).Rosas7 je napisao/la:Tuzlaci kod nas se prica da je amer bekic doso na probu u zrinjski,koliko ima istine neznam,pa recite nesto o tom momku ??? (dolazim u miru![]()
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.