FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Harrison
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Harrison » 13 jul 2009, 10:26

JameS je napisao/la:hahahahhaha pa zar nisi znao da je Bayern ustvari Ribery :mrgreen:
Imaju tu jos i Rensing, Ottl, Lell... velika imena svjetskog fudbala :mrgreen: :mrgreen:

Papilon20 je napisao/la:ja koliko znam Bayern je postavio cijenu ,ako real da toliko Ribery ce otici ,ako neda Ribery ostaje,igra ovu sezonu u Bayernu i kraj
Negdje sam procitao da ce ga dati za 125 miliona, znaju svabe da im je on pola ekipe, ali dzaba im i ako ostane kad nece biti ni upola dobar kao prosle godine.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jul 2009, 10:38

sta ce nam ovi realovci pricat o tarabama igracima:faubert,migel tores,metzelder,heinze,javi garcia,gago,drenthe...a o proslim realovim sastavima da se ne prica,mislim toliko fula u zivotu neces vidjeti.....tako da haj opletite s ove teme,idite na CR 9 i nasadujte se s njim....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 13 jul 2009, 10:42

Harrison je napisao/la:
JameS je napisao/la:hahahahhaha pa zar nisi znao da je Bayern ustvari Ribery :mrgreen:
Imaju tu jos i Rensing, Ottl, Lell... velika imena svjetskog fudbala :mrgreen: :mrgreen:

Papilon20 je napisao/la:ja koliko znam Bayern je postavio cijenu ,ako real da toliko Ribery ce otici ,ako neda Ribery ostaje,igra ovu sezonu u Bayernu i kraj
Negdje sam procitao da ce ga dati za 125 miliona, znaju svabe da im je on pola ekipe, ali dzaba im i ako ostane kad nece biti ni upola dobar kao prosle godine.
haha neka su gago heinze metzelder guti igracine hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 jul 2009, 10:46

Vi bavarci imate samo jednog igraca sa kojim mozete da se ponosite i da je svjetska klasa, to je naravno Bilal i taj jedan jedini hoce da vas napusti, dok mi ne mozemo izbrojati koliko imamo igraca svjetske klase, pa Gago je bolji igrac od 2/3 igraca bayerna :mrgreen: :mrgreen:

Evo vam u prilog i ovaj link pa se malo zapitajte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 74661.aspx

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 13 jul 2009, 10:52

realovci sve kupiše a ništa ne osvojiše to će biti naslov
na kraju sledeće sezone........

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 13 jul 2009, 10:59

Harrison je napisao/la:Vi bavarci imate samo jednog igraca sa kojim mozete da se ponosite i da je svjetska klasa, to je naravno Bilal i taj jedan jedini hoce da vas napusti, dok mi ne mozemo izbrojati koliko imamo igraca svjetske klase, pa Gago je bolji igrac od 2/3 igraca bayerna :mrgreen: :mrgreen:

nemogu vise trpiti ovo izvinite **** ti gago mater u ***** jesi cuo mrs odavde seljacino jedna realovska!!!! :evil: :evil:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jul 2009, 11:19

Zamolio bih navijače Reala da odu na temu o tom klubu i tamo pišu o zaduživanjima Reala kako bi kupio zvjezdice. Kupujete provjerene zvijezde i tako mislite osvajati tiule. Kada je to Bajern kupio neku megazvijezdu za 94 miliona eura.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 jul 2009, 12:07

mozda vi realovci jeste kupili zvucna imena poput ronalda i kake,ali opet necete nista osvojit...puno zvijezda nevalja imat u jednom timu shvatite to vec jednom
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 13 jul 2009, 12:19

rob do bagro je napisao/la:mozda vi realovci jeste kupili zvucna imena poput ronalda i kake,ali opet necete nista osvojit...puno zvijezda nevalja imat u jednom timu shvatite to vec jednom
ja neznam imal ko da je otisao u real a da nije propao...dzaba im kaka ronaldo,kad barca ima iniestu xavija koji su po mom misljenju najbolji vezni igraci na svijetu ako nista zbog uigranosti...

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 13 jul 2009, 13:53

Kao prvo nema potrebe za vrijedjanjem i psovanjem ,svako ima pravo da kaze i napise svoje misljenje ,pa cak i da malo provocira navijace tog i tog kluba ali sve u normalnoj mjeri .Kao drugo ,Ribery povrijedio koljeno na treningu ,mislim da nije nista opasno ,ali lik maler pravi postao od kad su ga poceli traziti svi .Za 3 dana idu neki kamp ,gdje ce biti 7-8 dana .

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 jul 2009, 13:59

Harrison je napisao/la:Vi bavarci imate samo jednog igraca sa kojim mozete da se ponosite i da je svjetska klasa, to je naravno Bilal i taj jedan jedini hoce da vas napusti, dok mi ne mozemo izbrojati koliko imamo igraca svjetske klase, pa Gago je bolji igrac od 2/3 igraca bayerna :mrgreen: :mrgreen:

Nama Bavarcima ne treba nafurani derpe od 94 miliona eura da bi se njime ponosili ;)
Je li bitno koliko imas zvijezda u timu, ili su bitniji pehari u vitrinama na kraju sezone? Vidimo se u maju iduce godine. Svakom normalnom, nepristrasnom gledaocu se nimalo ne svidja ovo sto Real radi (sad ce to vi to komentarisati kao ljubomoru, ali daleko od toga). Ne treba biti puno pametan da se skonta da Perez od vaseg tima pravi Hollywood, cista komercijala, u kojoj je fudbal u zadnjem planu, a marketing, odnosno lova u prvom.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 jul 2009, 14:49

ja bi radije doveo bolan dzeku ili misimovica ili vedu u redove bayerna nego gaynalda ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 jul 2009, 15:02

ribery je napisao/la:Nama Bavarcima ne treba nafurani derpe od 94 miliona eura da bi se njime ponosili ;)
Je li bitno koliko imas zvijezda u timu, ili su bitniji pehari u vitrinama na kraju sezone? Vidimo se u maju iduce godine. Svakom normalnom, nepristrasnom gledaocu se nimalo ne svidja ovo sto Real radi (sad ce to vi to komentarisati kao ljubomoru, ali daleko od toga). Ne treba biti puno pametan da se skonta da Perez od vaseg tima pravi Hollywood, cista komercijala, u kojoj je fudbal u zadnjem planu, a marketing, odnosno lova u prvom.
Perez samo spaja ugodno sa korisnim, Ronaldo jeste sminker, ali je i extra igrac i to mu niko ne moze osporiti, po sezonama zabija preko 30 golova i to ne moze svako, Kaka mozda nije sminker kao Ronaldo ali je takodjer veoma popularan, a o njegovim igrackim kvalitetama je suvisno trositi rijeci. Benzema je strasan igrac, mlad, ubojit u napadu i velika nada, lik se ne fura, nije sminker i stvarno ne kontam kakav to Hollywood pravi Perez.
Prvo i osnovno je da je igrac jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji da bi pristupio Realu, a tim bolje jos ako je slavan i popularan.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 13 jul 2009, 15:11

Harrison je napisao/la:
ribery je napisao/la:Nama Bavarcima ne treba nafurani derpe od 94 miliona eura da bi se njime ponosili ;)
Perez samo spaja ugodno sa korisnim, Ronaldo jeste sminker, ali je i extra igrac i to mu niko ne moze osporiti, po sezonama zabija preko 30 golova i to ne moze svako, Kaka mozda nije sminker kao Ronaldo ali je takodjer veoma popularan, a o njegovim igrackim kvalitetama je suvisno trositi rijeci. Benzema je strasan igrac, mlad, ubojit u napadu i velika nada, lik se ne fura, nije sminker i stvarno ne kontam kakav to Hollywood pravi Perez.
Prvo i osnovno je da je igrac jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji da bi pristupio Realu, a tim bolje jos ako je slavan i popularan.
u prilog tome sto si napisao ide i da smo pokusali da dovedemo Riberya koji je sve samo ne Hollywoodska marka...
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

dise
Kontakt:

Post Postao/la dise » 13 jul 2009, 15:12

navijac sam bayerna ...
ali reci da ronaldo nije igracina to je grijeh ... momak jes malo nafuran al buraz zasto i nebih bio ...
da sam na njegovom mjestu isto bih postupio...

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 13 jul 2009, 15:20

Ako su Otll i lell svjetski igrači onda ja imam slobodnjak kao cristiano!šta wam je bolan,swi mi wolimo swoje klubowe,ali walja biti malo realan. Ja wolim Chelsea ,neko bayern i tako dalje. Ali ko god ima malo realnosti u sebi onda će se složiti sa mnom u konstataciji da je bayern 2.evropska liga.. . .daleko iza klubowa poput chelsea,barce manchestera,liverpoola i reala. . .
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 13 jul 2009, 15:23

Benzema je meni ufuraniji i od ronalda. . . mlad je i prearogantan,ne wolim puno takwe igrače. . .Ipak,sjajan je napadač i drago mi je što će barce gledati u leđa welikom realu
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 jul 2009, 15:43

kenank7 je napisao/la:Ako su Otll i lell svjetski igrači onda ja imam slobodnjak kao cristiano!šta wam je bolan,swi mi wolimo swoje klubowe,ali walja biti malo realan. Ja wolim Chelsea ,neko bayern i tako dalje. Ali ko god ima malo realnosti u sebi onda će se složiti sa mnom u konstataciji da je bayern 2.evropska liga.. . .daleko iza klubowa poput chelsea,barce manchestera,liverpoola i reala. . .
Ja ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da je Bayern 2. evropska liga, a Chelsea prva, gdje si takodje zaboravio Milan, Juventus itd. Samo da te podsjetim Bayern je 4 puta bio evropski prvak a Chelsea 0, ako grijesim ispravi me

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 13 jul 2009, 16:23

There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 jul 2009, 18:10

Opomena obojici za vrijedjanje.
bayern4ever- slijedeci put ban.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.