ŽELJEZNIČAR ŠAMPION!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
ima sve da gori kad upucamo konjevica
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION!!!
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION!!!
Nermin Vazda gol zabio.eliminator je napisao/la: jeste protiv kilmanrocka
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Forza ŽELJO!!!
Zadnja izmjena: Deriguz, dana/u 12 jul 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
i to kakav...ellaxaz je napisao/la:Nermin Vazda gol zabio.eliminator je napisao/la: jeste protiv kilmanrocka
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:i to kakav...ellaxaz je napisao/la:Nermin Vazda gol zabio.eliminator je napisao/la: jeste protiv kilmanrocka
[youtube][/youtube]
slican ovom golu je Kajtaz dao protiv malenih na hadisonu
- SarajlijaTM
jest vala bio igracina,ono su bila vremena kad nam je malo kosevo bilobistrikboy je napisao/la:i to kakav...ellaxaz je napisao/la:Nermin Vazda gol zabio.eliminator je napisao/la: jeste protiv kilmanrocka
[youtube][/youtube]
jos tek protiv new castle-a
1:1 završilo na Hadisonu. Tamo zijanili 0:2 čini mi se.ellaxaz je napisao/la:Nermin Vazda gol zabio.eliminator je napisao/la: jeste protiv kilmanrocka
- bistrikboy
- Kontakt:
0-1 ako se ne varam,ima i to na YT nekada sam davno gledao...banovan je napisao/la:1:1 završilo na Hadisonu. Tamo zijanili 0:2 čini mi se.ellaxaz je napisao/la:Nermin Vazda gol zabio.eliminator je napisao/la: jeste protiv kilmanrocka
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Samo koji ste zajeb našravili kad ste ga pustili nakon te sezone.
Samo penale da vam je izvodio imali bi koju pobjedu više. Ovi malo stariji ć ese sjećati boraj promašenih penala u toj sezoni, "sezonu" fula s kreča je otvorio Ihtijrević protiv Kaknja čini mi se.
Jedan do najboljih, po mom nekom subjektivnom viđenju, napadača koji su igrali u PLBiH.
Samo penale da vam je izvodio imali bi koju pobjedu više. Ovi malo stariji ć ese sjećati boraj promašenih penala u toj sezoni, "sezonu" fula s kreča je otvorio Ihtijrević protiv Kaknja čini mi se.
Jedan do najboljih, po mom nekom subjektivnom viđenju, napadača koji su igrali u PLBiH.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 12 jul 2011, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
0:1 jedva.bistrikboy je napisao/la:0-1 ako se ne varam,ima i to na YT nekada sam davno gledao...banovan je napisao/la: 1:1 završilo na Hadisonu. Tamo zijanili 0:2 čini mi se.
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne znam sjecal' se neko radio prenosa revansa na drzavnom radio-u,Baho je bio kao reporter iz SA dok se iz Skotske neko drugi javljao,nakon tekme su se javljali i nasi igraci,dosta pohvala smo dobili od protivnika a i to osluskivanje rezultata sa prve Željine tekme nakon rata u Europi je bilo bas uzbudljivo
Povrijediše ga na Bracinom turniru.VanBasten je napisao/la:Samo koji ste zajeb našravili kad ste ga pustili nakon te sezone.
Samo penale da vam je penale izvodio imali bi koju pobjedu više. Ovi malo stariji ć ese sjećati boraj promašenih penala u toj sezoni, "sezonu" fula s kreča je otvorio Ihtijrević protiv Kaknja čini mi se.
pa nismo mu dzaba pjesmu napravili koju ste vi poslije za skoru iskoristiliVanBasten je napisao/la:Samo koji ste zajeb našravili kad ste ga pustili nakon te sezone.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
nista smjesnije bar meni nego kao protiv hearts-a kaze komentator na radiju kao velika prilika za Želježničar i 1:0 za hearts,ali sam se ismijao tad ono bas haha 
Evo ova nasa tema se prosiri na 4000 stranica. Mashallah! 
Nisam bio optimista ali kako vrijeme odmice i kako se tekma primice, vise i vise vjerujem da mozemo izvuci neki dobar rezultat. Dobar rezultat kod kuce je samo pobjeda.
Nisam bio optimista ali kako vrijeme odmice i kako se tekma primice, vise i vise vjerujem da mozemo izvuci neki dobar rezultat. Dobar rezultat kod kuce je samo pobjeda.
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
Da hoce jug biti pun u cetvrtak kao protiv kilmarnoka, da se moldavcima noge odjecu, al ne sumnjam u nas, pogotovo u ono salalalallalala Zeljeznicar.... ima da se oriiiiii
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
Prosirite!!
[youtube][/youtube]
Taj fazon je stara ko Vjećnica. Nisam siguran da je uopšte izmišljen u BiH. Mislim da je Torcida prva "skovala" u čast Darka Jozinovića, negdje 95-96-97'. Ne sjećam se baš tačno u godinu.Seyo_TM je napisao/la:pa nismo mu dzaba pjesmu napravili koju ste vi poslije za skoru iskoristiliVanBasten je napisao/la:Samo koji ste zajeb našravili kad ste ga pustili nakon te sezone.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 12 jul 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Zna li neko je li slucajno veceras na kosevu trening u 20 sati, ako sam dobro cuo, samo mi treba potvrda informacije
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
4.000 ispisanih stranica na forumu o voljenom klubu je zaista cifra koju je tesko ne zapaziti...!!! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.