" onclick="window.open(this.href);return false; u glavu u bradu u nos u zube uuuu tuci ga XD1921 je napisao/la:ma samo se trebaju udarati i nista vise, igrati onako kako igraju rahimic, culum, spahic.... a ne ko ove ostale picke iz reprezentacije ili drugih bh. klubova. cim dodju u europu ne smiju uci u duel ko da su od stakla.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
je li ravno ovo? je li ravno?
Cisto da vam dam preporucim da pocnete uciti kako se citira neko, ovdje se ne zna ni ko pije ni ko placa u ovoj vasoj konverzaciji.Zgembo Adislić je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/sheriff- ... _2481.html ja ovima nesto vise vjerujem (Prije je ovdje pisalo za Bilobrka nego na nasim portalima :S )spora je policajcima stranica ne ucitavaju nista skoro... al svasta je moguce, ja bi volio da je baćo u vojvodini
provjerit cu svakako na srpskim portalima da vidim kakva je situacija uvezi nikolica
mame im ga nasli su zamjenu za Volkova (vratio im se bek iz Đurgardena i kupili iz banata jos jednog crnju isto lijevi bek :S )
vise vjerujes transfermarketu nego njihovoj oficijalnoj stranici? -.-![]()
da pratis svaki dan ko i ja sto pratim, vjerovo bia baćo nikolic je bio posuđen u Grbalj prošlu polusezonu
http://cg-fudbal.com/2011/02/12/baco-nikolic-u-grblju/" onclick="window.open(this.href);return false; hvala
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
Idem sutra da kupim 4 karte
Idem sutra da kupim 4 karte
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
De bogati nauči i mene kako da citiram(sam sebe nerviram,pa sam prestao citirati).
Prije je išlo na gore desno citiraj sad neće da me j..........
HVALA
HVALA
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Dobar si, dobargavran je napisao/la:De bogati nauči i mene kako da citiram(sam sebe nerviram,pa sam prestao citirati).
HVALA
Mes Que Un Club
Svejedno sta se pisalo opet je cifra..mnogi bi prosipali suplju da imaju o cemu nazalost mnogi su uskraceni i za suplje price...!!hordas'87 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to je cifra od koje zastaje dahlegenda79 je napisao/la:4.000 ispisanih stranica na forumu o voljenom klubu je zaista cifra koju je tesko ne zapaziti...!!!![]()
od tih 4000, 3000 je prosipanje šuplje, ponavljanja mnogih stvari koje su vec 16 puta napisane
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Jedina nam je sansa da cvrsto odigramo defanzivno, ako odbrana i bekovi budu ispadali kao sto znaju tesko se sta moze traziti, pogotovo u ovakvim utakmicama gdje jedna greska skupo kosta
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
nasa najveca sansa je da im utrpamo 5-6 komada a oni nama nijedan i tacka.
26.05.2010-TITULA
tako je !sandokan_TM87 je napisao/la:nasa najveca sansa je da im utrpamo 5-6 komada a oni nama nijedan i tacka.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A otkud znamo da su njihova krila tako dobra...Admiral_TM87 je napisao/la:Jedina nam je sansa da cvrsto odigramo defanzivno, ako odbrana i bekovi budu ispadali kao sto znaju tesko se sta moze traziti, pogotovo u ovakvim utakmicama gdje jedna greska skupo kosta
Dosta mi je više tog gubitničkog mentaliteta i svega živog, svi nešto kukamo joj ovo joj ono, imamo prejaku ekipu i aBd tući ćemo ih 2:0 na Koševu...
Malo te pozitivne atmosfere hoću, igra im ovaj igra im onaj, to sad biva sve neke igračine, a prvi put čujemo za njih, što su njihovi bolji od naših, samo zato što primaju veću platu i imaju veću vrijednost na transfermarku...
Kako da igrači vjeruju u pobjedu i prolaz kad smo mi svi redom pesimistični, čast izuzecima...
Eto toliko!
Hajd sad svi malo da za šalalalalalmo
ŠALALALALALALAAA ŽELJEZNIČAR!!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Vidim reflektore upaljene na koševu , jel mi imamo trening ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sma ... isao/60544" onclick="window.open(this.href);return false;

Željezničar za život cijeli.
Re: Prosirite!!
OBAVEZNO!!!TeaM87 je napisao/la:Hocemol' da prosirimo ?Rijad96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club
Sulejman Smajić, bivši bh. repezentativac i ovoljetno zvučno pojačanje Željezničara, ima pravo nastupa protiv Sheriffa u susretima 2. pretkola Evropske lige.
Naime, danas u poslijepodnevnim satima stigao je certifikat iz Belgijskog nogometnog saveza, pa će Smajić, koji je naknadno prijavljen, biti u konkurenciji za sastav protiv moldavskog Sheriffa.
Dobra vijest za navijače Željezničara, no nije jedina. Josip Kvesić je dobio sporazumni raskid ugovora sa Varteksom i potpisao je dvogodišnji ugovor sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH. Ipak, on nije prijavlje za utakmice sa Sheriffom.
Ovome dodajmo kako Plavi večeras treniraju na Koševu, a u četvrtak ih čeka veliki okršaj sa Sheriffom u provm susretu 2. pretkola Evropske lige.
TOO BOŽE!!!
Naime, danas u poslijepodnevnim satima stigao je certifikat iz Belgijskog nogometnog saveza, pa će Smajić, koji je naknadno prijavljen, biti u konkurenciji za sastav protiv moldavskog Sheriffa.
Dobra vijest za navijače Željezničara, no nije jedina. Josip Kvesić je dobio sporazumni raskid ugovora sa Varteksom i potpisao je dvogodišnji ugovor sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH. Ipak, on nije prijavlje za utakmice sa Sheriffom.
Ovome dodajmo kako Plavi večeras treniraju na Koševu, a u četvrtak ih čeka veliki okršaj sa Sheriffom u provm susretu 2. pretkola Evropske lige.
TOO BOŽE!!!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- spielführer_21
- Kontakt:
SMAJIĆ DOBIO CERTIFIKAT, KVESIĆ POTPISAO
Valjda ćemo moći Kvesića za drugu prijaviti
Valjda ćemo moći Kvesića za drugu prijaviti
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ima li neki sneak peak za dresove
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
joj što sam uzbuđen 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: Prosirite!!
podrazumjeva se da se prosiriTeaM87 je napisao/la:Hocemol' da prosirimo ?Rijad96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.