FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la tony-mortale » 12 jul 2011, 18:35

heheh 1907. omg ček jesi li ti stvarno napisao 1907. godina, pa čovječe očito neznaš ni šta je bilo prije desetak godina a vraćao bi se više od sto godina unazad :roll: koja je poenta toga.
opet spinate, s tim što si napao druge nisi sebe odbranio, ali nemaš se šta ni braniti samo sam napisao stvari kakve su bile za takve baš poput tebe koji očito nisu upoznati, jbg interu se potrefilo s calciopolijem i oni su to iskoristili, ti taman tad počeo pratiti fudbal i sve ok.
al ono 1907. je vrh vrhova ovog pdf, moram ovo sačuvati, jesil to majke ti mile guglo pola sata da bi takav biser napisao, ćao ado, smiri se, po ovakvoj vrućini se nevalja uzbuđivati ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 jul 2011, 18:36

sarajlija89 je napisao/la:
Inter ima najjaci tim u Italiji to moras priznat i gl ,favoriti su za Seriu A
Ma kakvi...i ono kvalitetnih igraca sto ima u godinama je i potroseno. Interu treba dosta novih igraca, a igrace koje dovodi tek se trebaju afirmisati...

Milan je apsolutno najjaci.Ima formiranu ekipu, samo im treba jedan dobar veznjak, ali i ovako su beton, barem za serie A.

Inter je samo zbog uigranosti ekipe i iskustva jaci od Juventusa, za nijansu, mada je i to upitno, ali eto.

Roma, Lazio,Napoli dobar posao rade ...vidjecemo..
Ma istina INter ima "najstarija"ekipu la to neznaci da oni ne znaju igrat il da nemaju kondicije ,kad vidimo ko se sve ubraja u "starce " :ETo"o ,Zanneti ,Luicio Cambi ,Samuel ,znaci sve su to igraci koji pruzaju dobre partije i sto je najvaznije konstanti su u tome,podkrepljenji dobrim omladincima i sjajnim talentima tipa Alvarez ,Casatgnios ,Nagatomo cine spoj definitvno najace i za uspjehe najadekvatnije ekipe ,ne daleko jace ali jaci i uigranije od glavnog konkurent Milana ,kojeg takoder krase slicne karakteristike igraca kao u Intera ali sa nesto slabijom kvalitetom :mrgreen: s toga Inter je glvani konkurent za osvajanje TItule ..a nizeraredni timovi tipa juve ,napoli ,Udinese i sl .nisu zasluzni trosenja moji tipki ( :mrgreen: salim se naravno ali iskreno mislim da inter ima najjacu ekipu i da su glavni favoriti a sad kako ce se sve to odvijati vidjet cemo .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 jul 2011, 18:39

pa jesi li rekao da je Inter najveci luzer do 2006te?otkad to pocinje,od 1985te?svaki interista zna sve o vama,ne treba nama Google,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 12 jul 2011, 19:52

evo ih sada ce pocet usporedjivat i igrace Intera sa poluprosjecnim igracima juventusa...opet ce biti Chiellini i Bonucci najbolji stoperski dvojac, a Krasic sa Ronaldom i Messiem najbolji krilni igrac, a o super talentovanom Marchisiu i da ne pricam to ti je klasa nad klasama...

Milan ima jaci napad od Intera, ali za nijansu samo, dok smo u veznom redu tu negdje,kao i u odbrani...dvije pa skoro potpuno izjednacene ekipe gdje su male razlike izmedju igraca, ali svi ostali su dvije i vise klasa ispod...

nego da su pustimo glupog poredjenja, jer tu svako svog konja fali :D

Ricky i Luc sluzbeno predstavljeni...

slika
Nakon predstavljanja Luca Castaignosa i Ricarda Alvareza, tehnički direktor Intera Marco Branca je odgovorio na nekoliko pitanja mnogobrojnih novinara.

Situacija sa Wesleyom Sneijderom?
"Smatram da nemamo šta govoriti. Mislim da je ovo tema koja usrećuje vas novinare i nije ni najmanje začuđujuće što se Sneijder sviđa drugim klubovima, te stvarno ne znam šta dodati."

Ali bilo je službenih ponuda za igrača?
"Ne. Nikad nije stigla službena ponuda, a nikad nije ni postojala želja za očekivanjem iste. Dakle, on radi, mi isto."

Dakle, za Sneijdera se može reći da nije na prodaju?
"Da, nije na prodaju."

Čudi vas činjenica da Maicon ne igra za reprezentaciju?
"Ne, odmara. Igrao je toliko utakmica posljednjih godina, te nije problem ako preskoči koju utakmicu."

Palacio je i dalje u planovima Intera?
"Razmišljamo o njemu."

Mirko Vučinić?
"Ne."

Da li je istina da je Pandev odbio Genou?
"Ne, jer ga nikad nismo ni pitali da ode u Genou."

Kada stiže Jonathan?
"Trebao bi stići večeras ili sutra."

I Samuel Eto'o nije na prodaju, bez obzira na ponudu?
"Tako je.
"

Lucio?
"U stalnom smo kontaktu, sve ćemo rješiti nakon Copa Americe."

Emiliano Viviano i Davide Santon?
"Zajedno sa igračima ćemo pronaći najbolje rješenje za svih: klub i igrača."

Vidal?
"Ne interesira nas."
e to su pravi odgovori... nema nista izmedju redaka vec kako i treba

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 jul 2011, 19:56

to to hocu da cujem :D

znaci Jonathan bi trebo sutra stici, haj fino
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 jul 2011, 20:33

Huska je napisao/la:evo ih sada ce pocet usporedjivat i igrace Intera sa poluprosjecnim igracima juventusa...opet ce biti Chiellini i Bonucci najbolji stoperski dvojac, a Krasic sa Ronaldom i Messiem najbolji krilni igrac, a o super talentovanom Marchisiu i da ne pricam to ti je klasa nad klasama...

Milan ima jaci napad od Intera, ali za nijansu samo, dok smo u veznom redu tu negdje,kao i u odbrani...dvije pa skoro potpuno izjednacene ekipe gdje su male razlike izmedju igraca, ali svi ostali su dvije i vise klasa ispod...
sLABA interpretacija jarane :golman inter jaci .,stoperi tu negdje ,,bekovi inter jaci ,sredina smijesno ubjedljivo jaci Inter ,eh napad pato ibrahimovic ,Robinho , a kod nas Eto"o ,Pazzini, MIlito ...sami odlucite ovo .
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 20:36

Wesley ostaje 8-) 8-) 8-)

Casemiro : " U Evropi bih volio igrati za Inter"! 8-)

Lijepe vijesti danas,nisam nista pratio tako da sam se obradovo kad sam ovo sve procito :D 8-)

Jonathan je vec u Milanu,stigao je jucer.Ocekuje se da se njegov transfer ozvanici mozda vec sutra...

Volio bih da dodje ovaj Casemiro,djeluje mi stvarno dobro...

Castaignos ce nositi broj 30.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2011, 20:42

warden je napisao/la: Ma istina INter ima "najstarija"ekipu la to neznaci da oni ne znaju igrat il da nemaju kondicije ,kad vidimo ko se sve ubraja u "starce " :ETo"o ,Zanneti ,Luicio Cambi ,Samuel ,znaci sve su to igraci koji pruzaju dobre partije i sto je najvaznije konstanti su u tome,podkrepljenji dobrim omladincima i sjajnim talentima tipa Alvarez ,Casatgnios ,Nagatomo cine spoj definitvno najace i za uspjehe najadekvatnije ekipe ,ne daleko jace ali jaci i uigranije od glavnog konkurent Milana ,kojeg takoder krase slicne karakteristike igraca kao u Intera ali sa nesto slabijom kvalitetom :mrgreen: s toga Inter je glvani konkurent za osvajanje TItule ..a nizeraredni timovi tipa juve ,napoli ,Udinese i sl .nisu zasluzni trosenja moji tipki ( :mrgreen: salim se naravno ali iskreno mislim da inter ima najjacu ekipu i da su glavni favoriti a sad kako ce se sve to odvijati vidjet cemo .
A da za pocetak obratis paznju na pravopis. Moze :?:

Inter je potrosena ekipa sa mediokritetom na klupi. Predstojeca sezona ce pokazati koliko je zapravo Inter u down fazi. Ako ode Sneijder, eto vam ponovo veselih devedesetih i onog Intera koji je ostao bez Matthausa.
Inter od Sneijdera nije doveo klasnog igraca, a sve poluge tima su ili matori ili zasiceni igraci.
I Milan i Juve ce biti u prednosti nad Interom. Milan usled jace ekipe, a Juve usled neigranja evrokupova i novog naleta, koji prave. Napoli je vec sada dosta ozbiljniji nego prosle sezone, a to ce biti i Roma.
Tako da ja ne bih davao takve izjave, da sam na tvom mestu.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 20:44

MaGiCa@

Ako je Juve ispred Intera tamam da ne pratim iducu sezonu.Bez uvrede navijacima Juventusa al to je stvarno smijesno...

Ni Milan nije ispred Intera ali o tom potom...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2011, 20:52

Interista di cuore je napisao/la:MaGiCa@

Ako je Juve ispred Intera tamam da ne pratim iducu sezonu.Bez uvrede navijacima Juventusa al to je stvarno smijesno...

Ni Milan nije ispred Intera ali o tom potom...
Pa bolje bi ti bilo da je i ne pratis, ako se euforicar a la @Grande, @Warden&co. Ko ce to da podigne kvalitet Intera: Johnatan, Castaignos, Coutinho :?: Gasperson na klupi. :roll: :lol:
Juve se popunio bekovima, dovesce krilo (Bastos/Vargas) i seconda puntu (Rossi/Vucinic), tu je i trener koji je die hard juventino, a imace i svezije igrace, koji su pali prosle godine na planu fizike (Krasic, Quagliarella, De Ceglie...). Po mom misljenju to je perspektivniji tim od Interovog. Bez Evrope kao obaveze i sa novim stadionom, ja ih vidim u top3 na kraju sezone.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 jul 2011, 20:53

Meni nije jasno kako Van der Saar, Vidic, Evra, Ferdinand, Scholes, Berbatov, Carrick...nisu potroseni igraci

ManU sam uzeo sa razlogom, jer sa gore pobrojanim igracima haraju, vjerovatno je odgovor u fergusonu kao da on igra na terenu

kao da je 2010. bila prije 5 godina, nije mi jasno kako su (Inter) razvaljivali Chelsea, Barcu, Milan, Bayern, a ola godine kasnije su istrosena roba, vjerovatno zbog Mourinha kao da on igra na terenu

ja se slazem da ima igraca koji vise ne mogu, to je slucaj sa svakim timom, uzmi Milan - Nesta, Ambrosini, Gattuso, Zambrotta, Seedorf...

malo osvjezenja, kvalitetnih mladica integrisanih sa ovim iskusnim lavovima i to je recept za uspjeh

ali kao sto sam rekao, samo da Sneijder ostane, to je kljuc svega, jer ako on ode raspast cemo se k'o sumeca tableta
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 jul 2011, 20:56

da, sneijder je kluč. takav se igrač nikako ne prodaje. ukoliko ga moratti proda teško da inter može računati na trofeje.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 20:59

Smijesno je i poredit Juventus sa Interom trenutno.Znaci na svim pozicijama u ekipi smo jaci osim na golmanskoj (tu je nerijeseno ili mala prednost Buffonu) tako da ne vidim kako oni ikako mogu biti ispred Intera.I trener Intera je bolji,klupa je za klasu jaca tako da ne vidim nikako da mogu biti bolji od Intera. Ne mora to znacit da nece bit ispred Intera na kraju al ako sve bude kako treba (u granicama normale) te ako se dovedu jos 2 igraca ja ne vidim nacina da Juve bude konkurentan Interu i Milanu (barem iduce sezone)...

Itekako se radi na podmladjivanju i to je najbolji znak za buducnost ;)

P.S. Drago mi je da potcijenjujete Inter :oops:

Gledajte kralja :

[youtube][/youtube]

Yutooooooooo Nagatomicooooo ! 8-)
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 12 jul 2011, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jul 2011, 21:02

Mozda je i bolje da podcijenjuju Inter, bit ce slađe dignit trofej na kraju sezone :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 jul 2011, 21:11

MaGiCa je napisao/la:
warden je napisao/la: Ma istina INter ima "najstarija"ekipu la to neznaci da oni ne znaju igrat il da nemaju kondicije ,kad vidimo ko se sve ubraja u "starce " :ETo"o ,Zanneti ,Luicio Cambi ,Samuel ,znaci sve su to igraci koji pruzaju dobre partije i sto je najvaznije konstanti su u tome,podkrepljenji dobrim omladincima i sjajnim talentima tipa Alvarez ,Casatgnios ,Nagatomo cine spoj definitvno najace i za uspjehe najadekvatnije ekipe ,ne daleko jace ali jaci i uigranije od glavnog konkurent Milana ,kojeg takoder krase slicne karakteristike igraca kao u Intera ali sa nesto slabijom kvalitetom :mrgreen: s toga Inter je glvani konkurent za osvajanje TItule ..a nizeraredni timovi tipa juve ,napoli ,Udinese i sl .nisu zasluzni trosenja moji tipki ( :mrgreen: salim se naravno ali iskreno mislim da inter ima najjacu ekipu i da su glavni favoriti a sad kako ce se sve to odvijati vidjet cemo .
A da za pocetak obratis paznju na pravopis. Moze :?:

Inter je potrosena ekipa sa mediokritetom na klupi. Predstojeca sezona ce pokazati koliko je zapravo Inter u down fazi. Ako ode Sneijder, eto vam ponovo veselih devedesetih i onog Intera koji je ostao bez Matthausa.
Inter od Sneijdera nije doveo klasnog igraca, a sve poluge tima su ili matori ili zasiceni igraci.
I Milan i Juve ce biti u prednosti nad Interom. Milan usled jace ekipe, a Juve usled neigranja evrokupova i novog naleta, koji prave. Napoli je vec sada dosta ozbiljniji nego prosle sezone, a to ce biti i Roma.
Tako da ja ne bih davao takve izjave, da sam na tvom mestu.
Ma sta pricas ti meni o pravopisu ,ako nisi primjetio ovdje se pravo brzo kucalo "umisljeni " pa ako je bila kakva greska mislim da je razumljiva od strane normalnog covjeka ,jer svi ljude grijese a pogotovo oni u "naletu" ,a to obicno rade neznalice nogometa pa traze greske u koje-kavim gramatickm pravilima i sinko moj sto se tice moje gramtike i mog obrazovanja daleko je naprednije od tvoje/og jer ono sto sam ja prosao i sto su moje oci vidile od dosadni sindetski recenica do Slovenske antiteze ,s toga FUCK OFFFFFFFF .
A sad back to nogomet : Sneijder ostaje ,znaci nema nikakve potrebe da se vracamo u 90 -e .Idemo :arrow: na poluge, neka su matore poluge tipa ,one nisu zakazivale i nece abd ,a o kakvim mi starim polugama pricamo kad su glavni nosioci igre Eto" Sneijder ... u najboljim godinama, ja ne vidim problem ni ovdje ,A to sto ti mislis da je INter u down fazi, te da su Napoli ,Roma i Juve konkurenti to je tvoj problem ,a ocito da ih imas puno .
PS :Ja se izvinjavam svim normalnim forumasima ,koji zbog moje brzine i brzopletosti ne budu u mogucnosti procitati neke rijeci koje budu izvan gramatickih okvira ,hebiga ko zuri taj grijesi .
Zadnja izmjena: warden, dana/u 12 jul 2011, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 jul 2011, 21:19

Interista di cuore je napisao/la:Smijesno je i poredit Juventus sa Interom trenutno.Znaci na svim pozicijama u ekipi smo jaci osim na golmanskoj (tu je nerijeseno ili mala prednost Buffonu) tako da ne vidim kako oni ikako mogu biti ispred Intera.I trener Intera je bolji,klupa je za klasu jaca tako da ne vidim nikako da mogu biti bolji od Intera. Ne mora to znacit da nece bit ispred Intera na kraju al ako sve bude kako treba (u granicama normale) te ako se dovedu jos 2 igraca ja ne vidim nacina da Juve bude konkurentan Interu i Milanu (barem iduce sezone)...

Itekako se radi na podmladjivanju i to je najbolji znak za buducnost ;)

P.S. Drago mi je da potcijenjujete Inter :oops:

Gledajte kralja :

[youtube][/youtube]

Yutooooooooo Nagatomicooooo ! 8-)
Dobar Yuto ,cuo sam da se ko mali bavio muzikom i bio ono pravo zaheban ,ako naletis ti il bilo ko na kakvu pjesmu gdje on pjeva, postavite da malo uzivamo ,ja vjerujem da je bolji od SAbana :mrgreen:
Zadnja izmjena: warden, dana/u 12 jul 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2011, 21:21

Puma je napisao/la:Meni nije jasno kako Van der Saar, Vidic, Evra, Ferdinand, Scholes, Berbatov, Carrick...nisu potroseni igraci
VDS je golman, koji je i sa 4 banke bio kralj.
Vidic je stub odbrane, a nema ni 30 godina i kao takav je #1 na svetu. Tesko da je on u istoj ravni sa Samuelom i Luciom glede "potrosenosti".
Evra i Zanetti, te Rafael i Maicon takodje nisu u ravni.
Ferdinand jeste potrosen, ali tu je zato Smalling (>Ranocchia).
Scholes i Giggs su rotacioni igraci, a Berbatov je a la Milito. Carrick je covek od zadatka, kao Stankovic.
Zaboravio si igrace kao sto su Nani, Rooney, Park, Valencia. Tu klasu Inter nema.
ManU sam uzeo sa razlogom, jer sa gore pobrojanim igracima haraju, vjerovatno je odgovor u fergusonu kao da on igra na terenu
Ferguson iz svoje ekipe izvlaci i zadnji atom, a Gasperson to tek treba da nauci. Porediti njih dvojicu je smesno.
kao da je 2010. bila prije 5 godina, nije mi jasno kako su (Inter) razvaljivali Chelsea, Barcu, Milan, Bayern, a ola godine kasnije su istrosena roba, vjerovatno zbog Mourinha kao da on igra na terenu
Inter je 2010e doziveo zenit. To je to.
ja se slazem da ima igraca koji vise ne mogu, to je slucaj sa svakim timom, uzmi Milan - Nesta, Ambrosini, Gattuso, Zambrotta, Seedorf...
Ti igraci su u Milanu u rotaciji sa dosta mladjim igracima, a ja ne vidim kako ce to Zanetti, Lucio, Samuel&co. da prihvate rotaciju. :roll:
malo osvjezenja, kvalitetnih mladica integrisanih sa ovim iskusnim lavovima i to je recept za uspjeh
Slazem se. Ali ti treba klasno osvezenje, a ne wannabe.
ali kao sto sam rekao, samo da Sneijder ostane, to je kljuc svega, jer ako on ode raspast cemo se k'o sumeca tableta
Svaki tim koji zavisi od samo jednog srafa, nije top tim.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 21:25

[youtube][/youtube]

A evo kralja na treningu :

[youtube][/youtube]

:lol:

Inace strijelac prvog gola nove sezone je Samuele Longo 19-godisnji napadac.Velike stvari se ocekuju od ovog momka 8-)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 jul 2011, 21:31

MaGiCa je napisao/la:
Svaki tim koji zavisi od samo jednog srafa, nije top tim.
pa izvadi i Barcelloni Xavia i otpisi ih komotno,,

a te teze su nigdje veze,poredi jednog po jednog igraca Reala i Manchestera i pogledaj dokle je ko stigao,,o cemu ba?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 21:33

@MaGiCa

A po cemu Boga ti Inter zavisi od jednog igraca ? Kad je to Inter zavisio od jednog igraca poslije Ibre ?

Tim koji u svojim redovima ima redom : JC,Maicon (kakav god da je),Samuela,Lucia,Ranocchiu,Cambiassa,Zanettia,Sneijdera,Eto'oa i Pazzinia ne moze nikako zavisit od jednog od njih...

A ovo da je Smalling bolji od Ranocchie ? E to je vrh :lol:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.