tek sad vidjeh...ma nije on navijac Sarajeva 99% a i ako jeste onda je neko iskompleksirano djete koje provodi sate na podforumu Zeljeznicara...Mr.Casual je napisao/la:Navija za nk prugu 40% postova je napisao tamo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Giallorossi
- Kontakt:
Ne kontam sto Begic nije potpiso,kolko ja znam i on je medju putnicima za Svedsku ?
I sta bi na kraju sa malim Skahicem hocel biti prebacen u juniore il ostaje u Gradini 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
- Kontakt:
ajd samo sarajevo iskreno sad reci dali imate extra ekipu, da si zadovoljan pojacanjima i da je u klubu sve bajno i po tvom ukususamosarajvo je napisao/la:tek sad vidjeh...ma nije on navijac Sarajeva 99% a i ako jeste onda je neko iskompleksirano djete koje provodi sate na podforumu Zeljeznicara...Mr.Casual je napisao/la:Navija za nk prugu 40% postova je napisao tamo.

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
-
- Kontakt:
sto se skahica tice to je davno zavrseno..nudjemo mu je da igra za juniore a do godine za prvi tim ali nije pristao i neka nije...ima talenta ali nije bio spreman bas a i imali smo jos dosta igraca na pipremama...rekli su da racunaju na njega sljedece sezone .Giallorossi je napisao/la:Ne kontam sto Begic nije potpiso,kolko ja znam i on je medju putnicima za Svedsku ?I sta bi na kraju sa malim Skahicem hocel biti prebacen u juniore il ostaje u Gradini
za begica ne znam i mene zanima
Ja zdovoljan sa kompletnom situacijom oko transfera jos samo Skoro i ja sretan. Pa ljudi para se nema a najvaznije da nam uprava nije obecavala i navukla jos veci dug dovodjenjem skupih pojacanja, ovako je sve super samo steta zbog Baneta.
Ne znam kako nasjedate na ovu mahalu koju nam prodaju skretnicari!
Ne znam kako nasjedate na ovu mahalu koju nam prodaju skretnicari!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
dresovi su extra samo ovi sto pisu da se nesvidjaju to su zavidini manijaci......dresovi su vrh
Samo Sarajevo
kanarinac je napisao/la:dresovi su extra samo ovi sto pisu da se nesvidjaju to su zavidini manijaci......dresovi su vrh
Manijaci su na svemu zavidni, na stadionu, na titulama, na historiji, pa sad i na dresovima...

Sta ima neki navijac Želje ako kaže svoje mišljenje, koje je recimo u ovom slučaju negativno i tom se navijaču ne dopadaju dresovi. Nema veze što je i pola navijača Sarajevo isto reklo, ali su Manijaci zavidni! Jbg, nisu svi divovi!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Al cudno je kako uvijek ti nadjes da zakuhas temu, i uvijek pokusavas da ti ovdje budes sudija i sve ti smeta kada se vi spomenete a na vasoj temi bruji o virslama , hadisonu i slicno ali to je ok. Postedi nas bar veceras nam se tuljumbe ne jedubabilonTM je napisao/la:kanarinac je napisao/la:dresovi su extra samo ovi sto pisu da se nesvidjaju to su zavidini manijaci......dresovi su vrh
Manijaci su na svemu zavidni, na stadionu, na titulama, na historiji, pa sad i na dresovima...![]()
Sta ima neki navijac Želje ako kaže svoje mišljenje, koje je recimo u ovom slučaju negativno i tom se navijaču ne dopadaju dresovi. Nema veze što je i pola navijača Sarajevo isto reklo, ali su Manijaci zavidni! Jbg, nisu svi divovi!

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma nek se kuha ba, nije frka...Al cudno je kako uvijek ti nadjes da zakuhas temu, i uvijek pokusavas da ti ovdje budes sudija i sve ti smeta kada se vi spomenete a na vasoj temi bruji o virsljama , hadisonu i slicno ali to je ok. Postedi nas bar veceras nam se tuljumbe ne jedu

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Da je sve bajno - nije. Kod koga je jos sve bajno? Nije ni u Barceloni a ne kod nas u BiH.Decko s tribine 2 je napisao/la:ajd samo sarajevo iskreno sad reci dali imate extra ekipu, da si zadovoljan pojacanjima i da je u klubu sve bajno i po tvom ukususamosarajvo je napisao/la:tek sad vidjeh...ma nije on navijac Sarajeva 99% a i ako jeste onda je neko iskompleksirano djete koje provodi sate na podforumu Zeljeznicara...Mr.Casual je napisao/la:Navija za nk prugu 40% postova je napisao tamo.
-Pojacanjima nisam nezadovoljan a hocu li biti zadovoljan recu ti na zimu ili na kraju sezone.
-Radom uprave sam zadovoljan.Nema pustih obecanja kao nekad, dovodi se najbolje za onoliko para kolko se ima.Igraci redovna primanja imaju. Jos samo da potpisu sa Torlakom,Hadzijom i Dinom i bice odlicno (pogotovo sa prvim i zadnjim jer oni mogu otic negdje dok je Hadzija stariji i sumnjam da ce negdje otici).
Ako dovedu Skoru jos jedan plus im je od mene.
Problem je samo sto ja ne kukam za najmanju sitnicu.Vec sam ovo rekao, svi bi vi gledali FKS u Nike i Adidas ali se nema para i ovo je najbolje za onoliko koliko se ima, plus da ne pricam da mi se dresovi svidjaju(boja,dezen isl).Uprava radi i to je najbitnije. Cim naprave prvi veci kiks ja cu ih kritikovati.Konkretno vecim kiksom cu smatrati ako nas napuste Torlak,Hadzija ili Dino (bilo koji od njih) i tako te stvari.
kad smo najmanje para imali nosili smo nike i umbro dresove, znaci dres je mjerilo-nicega, ali eto nek nasi nisu dobri, nek su vasi beton, grme ..
Danas se samo Zdenka sir maze,nista od kuhanja.babilonTM je napisao/la:Ma nek se kuha ba, nije frka...Al cudno je kako uvijek ti nadjes da zakuhas temu, i uvijek pokusavas da ti ovdje budes sudija i sve ti smeta kada se vi spomenete a na vasoj temi bruji o virsljama , hadisonu i slicno ali to je ok. Postedi nas bar veceras nam se tuljumbe ne jedu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma iskreno nemojte se ljutit,dres je meni bezvze ljepsi su vam oni Legeini bili ako ste s njima uopste imali ugovor.
svoj ti pos'o !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
yebo majku koje ste vi šifre, vazda ista svadja, jedni spominju virsle, drugi tuljumbe, pa dokle to viseDirk je napisao/la:Al cudno je kako uvijek ti nadjes da zakuhas temu, i uvijek pokusavas da ti ovdje budes sudija i sve ti smeta kada se vi spomenete a na vasoj temi bruji o virslama , hadisonu i slicno ali to je ok. Postedi nas bar veceras nam se tuljumbe ne jedubabilonTM je napisao/la:kanarinac je napisao/la:dresovi su extra samo ovi sto pisu da se nesvidjaju to su zavidini manijaci......dresovi su vrh
Manijaci su na svemu zavidni, na stadionu, na titulama, na historiji, pa sad i na dresovima...![]()
Za zivot cijeli!
jesmo, kupoprodajniGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma iskreno nemojte se ljutit,dres je meni bezvze ljepsi su vam oni Legeini bili ako ste s njima uopste imali ugovor.

Legeini nisu bili ni u pravoj boji.
S kvalitetom tu je to negdje u pet deka. Dizajn, ha, o ukusima se kažu ne raspravlja. Valjda s razlogom.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dresovi su nikakvi. Ne valja ni boja ni design ni firma koja ih pravi.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Cuj boja ne valjaBernardBarnjak je napisao/la:Dresovi su nikakvi. Ne valja ni boja ni design ni firma koja ih pravi.

-
- Kontakt:
Hebli vas dresovi . Neka goli igraju samo neka prođu . Što se uskotračnih tiče kakvi god njihovi su dresovi quratz , a ako goli igraju oni su svakako vaginice a mi kitari ima se šta viditi .
a ti nisi imao potrebe da ih vrijedzas ,jer ce sada doci njih kamara i zapoceti glupu raspravu koja ce se oduziti...Gistro Bančo je napisao/la:Hebli vas dresovi . Neka goli igraju samo neka prođu . Što se uskotračnih tiče kakvi god njihovi su dresovi quratz , a ako goli igraju oni su svakako vaginice a mi kitari ima se šta viditi .
nezz sto ti treba da ih nazivas vaginicama ili da ih uopste spominjes pasa ..samo mi nemoj reci "i oni isto vrijedzaju"...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bvsic, juka55, mosarajvosa83, muhamedhulk, rimljanin90, Sinfoc1986, Tarapi, TETRAPAK i 77 gostiju.