mozda i imas pravooo,ali nije on toliko ni glup ako dđe vamo sigurno da neće biti 1 golman al hajd vidjecemoedo07 je napisao/la:Ovaj intervju nista ne znaci...cak se ne zna ni kad ga je dao... Momak ce braniti za nasu reprezentaciju...zar mislite da je jedna radio stanica toliko pouzdana...Nista vidjet cemo na sljedecoj tekmi nase repke dal ce biti pozvan... I koja ce budala igrati za Kanadu???
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- miralem444
- Kontakt:
ja bih volio da tako bude kosto si ti napiso..al sto on mora sad pricat jedno sad drugo...stvarno mi nije jasno...nek se jednom odluci "hocu da branim za bih" i to je to nema vise price ili kanadu..edo07 je napisao/la:Ovaj intervju nista ne znaci...cak se ne zna ni kad ga je dao... Momak ce braniti za nasu reprezentaciju...zar mislite da je jedna radio stanica toliko pouzdana...Nista vidjet cemo na sljedecoj tekmi nase repke dal ce biti pozvan... I koja ce budala igrati za Kanadu???
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- rob do bagro
- Kontakt:
sacekajmo tu prijateljsku tekmu,pa cemo vidjeti hoce li braniti za nasu repku
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
miralem444 je napisao/la:ja bih volio da tako bude kosto si ti napiso..al sto on mora sad pricat jedno sad drugo...stvarno mi nije jasno...nek se jednom odluci "hocu da branim za bih" i to je to nema vise price ili kanadu..edo07 je napisao/la:Ovaj intervju nista ne znaci...cak se ne zna ni kad ga je dao... Momak ce braniti za nasu reprezentaciju...zar mislite da je jedna radio stanica toliko pouzdana...Nista vidjet cemo na sljedecoj tekmi nase repke dal ce biti pozvan... I koja ce budala igrati za Kanadu???
Pa otkud ti znas kad je ovaj intervju napravljen,mozda prije 2 godine pa ga sad objavili.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma vjerovatno ga strah da ako se ovo sa pasošem izjalovi i ne zaigra za BIH, ne popuši kod Kanađana, pa ih ovako drži na leru
meni ni malo odlučno nije zvučao u ovom intervjuu. Sa druge strane imamo njegovu izjavu da će igrati za BIH i Ćirinu potvrdu toga. Različiti mediji su i prenijeli intervjue sa njim u kojim izjavljuje da dolazi na naredno okupljanje. Prema tome mislim da ovdje ne bi trebalo biti iznenađenja 

- miralem444
- Kontakt:
pa i meni se cinolo kako je 100%nas ,odbi ih za gold kup....al sad hmmmmmm....skakljivo..
Dao ga je jucer. Sramota velika i pokazao je da je prodana dusa i djubre.edo07 je napisao/la:Ovaj intervju nista ne znaci...cak se ne zna ni kad ga je dao... Momak ce braniti za nasu reprezentaciju...zar mislite da je jedna radio stanica toliko pouzdana...Nista vidjet cemo na sljedecoj tekmi nase repke dal ce biti pozvan... I koja ce budala igrati za Kanadu???
Evo vam link za podcast: http://www.team1040.ca/podcasts/ Full time se zove taj show.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- miralem444
- Kontakt:
ma nemam sta gledat vise....netreba nam .....hebo mu kanada sve njegovo....nezanima me taj kreten vise....on je osoba sa dva lica....Cartman je napisao/la:Dao ga je jucer. Sramota velika i pokazao je da je prodana dusa i djubre.edo07 je napisao/la:Ovaj intervju nista ne znaci...cak se ne zna ni kad ga je dao... Momak ce braniti za nasu reprezentaciju...zar mislite da je jedna radio stanica toliko pouzdana...Nista vidjet cemo na sljedecoj tekmi nase repke dal ce biti pozvan... I koja ce budala igrati za Kanadu???
Evo vam link za podcast: http://www.team1040.ca/podcasts/ Full time se zove taj show.
To je frišak intervju. A prije ću vjerovati radijskom intervju-u nego web stranicama.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Pa sjecate li se njegovog odgovora Ciri "DOK MALO RAZMISLIM" meni je vec tada bilo jasno o kakvom se covjeku radi, a na kraju cemu zamaranje sa Asmirom... eno mu Kanada, netrebaju nama takve patriote.
Tako je majstore. Cuj Kanada, pa njima je plafon Gold Cup i neke utakmice protiv Hondurasa i El Salvadora. Pjanic je pravi covjek i odma je reko sta je njegova zelja, a ne ko Medunjanin, Kucukovic, Begovic i ostala gamad. No, svi znamo gdje Pjana igra a gdje ovi drugi spomenuti.Zijo je napisao/la:Pa sjecate li se njegovog odgovora Ciri "DOK MALO RAZMISLIM" meni je vec tada bilo jasno o kakvom se covjeku radi, a na kraju cemu zamaranje sa Asmirom... eno mu Kanada, netrebaju nama takve patriote.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- miralem444
- Kontakt:
asmir je izgubio nase povijerenje ,i rato netrebas nam vise....znas moj asmire da su dvolicne odobe najgore a to si ti....imamo mi hasagica,supica.....zato i nije to toliki problem....
potpis za ovo....jedino ako opet nije neka novinarska patkamiralem444 je napisao/la:asmir je izgubio nase povijerenje ,i rato netrebas nam vise....znas moj asmire da su dvolicne odobe najgore a to si ti....imamo mi hasagica,supica.....zato i nije to toliki problem....

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
nece ta stranica, daj neku druguPostao/la Zijo
Evo njegove izjave da zeli igrati za Kanadu poslusajte:
http://www.****/site/inde ... &Itemid=57
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ali mi nije nikako jasno, pa ako je rekao da ce da igra za Kanadu, zasto ih je odbio za Gold cup... Malo i on preseraje, ne moze to tako.... Ako ce igrati za nas uvijek je dobrodosao, ali kao sto neko gore napisa definitivno je izgubio nase povjerenje..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:nece ta stranica, daj neku druguPostao/la Zijo
Evo njegove izjave da zeli igrati za Kanadu poslusajte:
http://www.****/site/inde ... &Itemid=57
Ma imas na R***zetcaija-----net
Hahahhha sada sam bas saslusao interviju, veli covjek JA CAK I NEZNAM dobro BOSANSKI.. koji kreten stidi se svoga porjekla!!
imas i ovde:
Zadnja izmjena: Zijo, dana/u 13 jul 2009, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ahhhhhhh ljudi sacekajte da ga Ciro pozove, ako odbije onda psujte.....
da ne nabrajam sada sve one igrace koji su davali svakakve izjave, a na kraju ipak zavrsili u nasoj reprezentaciji.
da ne nabrajam sada sve one igrace koji su davali svakakve izjave, a na kraju ipak zavrsili u nasoj reprezentaciji.
Asmir Kanadjanima prodaje maglu. Igrace on za nas u to nema nikakve sumnje.
Nemojte molim Vas pričati kako Vas Begović sada ne zanima itd...Sto puta prepričana priča, pa ja sam toliko žalostan zbog činjenice da gubimo takvog golmana. Golman Portsmoutha nas odbio, bolje je da imamo golmana Javora, odnosno sada Anorthosisa iz Kipra, nego jednog iz Premiershipa?
Fakat mi je žao, nije od njega to lijepo, i meni ide na onu stvar tako njegovo ponašanje, ali on nama zaista treba.
Fakat mi je žao, nije od njega to lijepo, i meni ide na onu stvar tako njegovo ponašanje, ali on nama zaista treba.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 21 gost.