Danas sam malo kalkulisao tabele (imam ih na excelu, ako neko zeli, mogu mu poslati, sve je formatirano

)
Sa dvije pobjede protiv Bjelorusije, i pobjedom protiv Luxemburga, borimo se 100% za 1. mjesto u Parizu, dok smo sigurno drugi.
Sa remijom i pobjedom protiv Bjelorusije, i pobjedom protiv Luxemburga, sve bi bilo otvoreno u grupi, trebali bi imati dobru gol-razliku, da nas ne bi prestigala Bjelorusija, koja bi u tom slucaju imala isto bodova kao i mi. Dakle, borili bi se onda za 2. mjesto u Parizu ..
A da slucajno budemo porazeni od Bjelorusa, onda bi nastao haos ..
Dakle, kiksati je zabranjeno, moramo pobjediti sljedece 3 utakmice, inace ce biti yebeno. Rumuni igraju jos protiv Bjelorusije i Albanije, mada nam i Albanija moze uciniti ogromnu uslugu, ako u zadnjem kolu izvucu bod protiv Rumuna, isto tako, susrecu se Rumuni sa Bjelorusima, Franuzi sa Rumunima, tako da je jos sve otvoreno.
Sve je u nasim rukama, sa dvije pobjede u Bjelorusiji, 100% smo u barazu, sta se dalje moze iscupati vidjecemo. Bilo bi lijepo boriti se na Parku Princeva za 1. mjesto u grupi.
P.S Evo link , ako neko hoce kalkulisati
http://www.mediafire.com/?0etvbk34vve5cv8