FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
jos 35 sati i pobjeda dolazi ako Bog da 
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
viking i iveland je najjači za nas...i to u kombinaciji plavi dres - bijeli šortc - plave štucneSeyo_TM je napisao/la:ma esen je bogAvanes je napisao/la:Ja nesto zakljucujem da ce nam dresovi biti: http://en.macron.com/Products/Football" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ovaj EMIR SET, moj Emire Emire![]()
ali jos malo pa cemo vidjeti...
ko ima para, pozivam ga da kupi naš (originalni) dres a ne Džekin iz MC ili nek i realov jer je "ljepši i bolji".
Sutra samo hrabro i strpljivo...oni koji vole opsovat igraču na netačnom pasu i amaru na formaciji - nek plate godišnju i naredne 3 godišnje pa će za 4 godiner imati pravo na slične opservacije
ŽELJO...TO JE MOJ TIM!
Nijedan dres na svijetu nije ljepsi i bolji 
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
A kako će biti ljepši. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
Dervencanin
- Kontakt:
Pozdrav svim navijacima Zelje...iz Dervente
- neko treći
- Kontakt:
Nek znaju forumaši i ovdje..
Okupljanje je u 17:30,a polazak je u 18:00

I važna napomena:
Mars nemira od Doline do Hadisona, cetvrtak 18:00, i salovima, glasom, rukama dati podrsku. Idemo napuniti JUG, idemo napuniti istok, idemo navijati svih 90min. IDEMO BEZ BAKLJI, PETARDI I OSTALIH PIROTEHNIKA, ali zato srcem do pobjede.
Okupljanje je u 17:30,a polazak je u 18:00

I važna napomena:
Mars nemira od Doline do Hadisona, cetvrtak 18:00, i salovima, glasom, rukama dati podrsku. Idemo napuniti JUG, idemo napuniti istok, idemo navijati svih 90min. IDEMO BEZ BAKLJI, PETARDI I OSTALIH PIROTEHNIKA, ali zato srcem do pobjede.
Dolazim u miru!
Da vas pitam, jesu se karte danas pocele prodavati ili ce se tek sutra poceti prodavati, na dan tekme?
Da vas pitam, jesu se karte danas pocele prodavati ili ce se tek sutra poceti prodavati, na dan tekme?
- spielführer_21
- Kontakt:
pozdrav i tebi.. dobrodošao!Dervencanin je napisao/la:Pozdrav svim navijacima Zelje...iz Dervente
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Danas samo JUG, od 9:00 sati, a sutra ISTOK i SJEVER!BegAx je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Hvala! 
- zubanovic89
- Kontakt:
jel se sjever dijeli imal gostujuich jesul se pi*** najavile

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- SarajlijaTM

Ko rano rani 4 srece grabi
Jos malo pa nestalo
Idemo po pobjedu!!!
- eliminator
- Kontakt:
lik je normalno pitao nema potrebe da tersasplava grbavica je napisao/la:šta je pitaru, šta te briga kad se naše karte prodajuBegAx je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Kako vam nije glupo da se javljate ako nemate nista da kazete , nego et" onako ? Ovaj forum je postao krajnje neozbiljan , sve je nekako u tom adolescentskopubertetskom tonu ! Nema se sta vidjeti jer i ko bi zelio nesto konkretno da kaze, ne moze na red da dodje .
Svi na Kosevo
Svi na Kosevo
Željezničar za život cijeli !
Tebi izgleda mozak prokuhao dobro,covjek normalno pita i nema razloga da to govoris.plava grbavica je napisao/la:šta je pitaru, šta te briga kad se naše karte prodajuBegAx je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.

ispunjena građanska duznost
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 13 jul 2011, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
GLAVU GORE OSIMOVI MOMCI,IGRAJTE SRCEM I BEZ STRAHA PA KAKO BUDE,A TRIBINE CE DA GORE AKO BOG DA OD NAVIJANJA.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ja nisam ni ustao kako treba ljudi već karte kupili. svaka čast momci 
SUTRA SAMO HRABRO I U KOST !
SUTRA SAMO HRABRO I U KOST !
G R B A V I C A 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.