FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Code idi u donji vakuf, ovde je rijec o sport, ako ce se raspadati neka se raspada ne zanima me isto ako ce ostajati ovakva neka ostaje ne zanima me. Ovo je sportski forum, politickih imas koliko hoces.
Steta za prenos,uzasno sam razocaran.

-
napravljenje
- Kontakt:
Upravo radi ovoga sam se iznervirao i to je jedini razlog...i svaki pravi prijatelj sporta bi trebao biti razočaran...baš mi se gledala utakmica...jubitubi je napisao/la:Steta za prenos,uzasno sam razocaran.![]()
![]()
Isprika s moje strane jer sam ušao u nepotrebnu raspravu.
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Varaš se. Željo je da si živ i zdrav tu sezonu završio na 9 mjestu.napravljenje je napisao/la:Prenosili su Želju iz Izraela...ili se varam ?
------
Naće se valjda neki stream ako ništa. Nije isti ugođaj, al jbg.
Igrao sam na" listiću iznenađenja" X2 na vas, i na Nefchi.
Aj Borac
Aj Nefči
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Interesantno je da samo to upucujes codu a sta za ovog napravljenjeSrdjanBL je napisao/la:Code idi u donji vakuf, ovde je rijec o sport, ako ce se raspadati neka se raspada ne zanima me isto ako ce ostajati ovakva neka ostaje ne zanima me. Ovo je sportski forum, politickih imas koliko hoces.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Koliko sam iznerviran da sam morao da pronadjem mejl od generalnog direktora BHRT i da mu posaljem sledecu poruku: Postovani direktore BHRT velika je sramota sto necete prenositi utakmicu iz Haife izmedju Makabija i Borca. Jer ako ste najavili da ce biti prenos onda je i obaveza da to ispunite. Zar nije malo zaostalo da u 21. vijeku pratimo utakmicu prvaka nase drzave preko radija??? Ako mozete prenositi utakmice Sarajeva i Zeljeznicara, zasto ne biste mogli i prvaka drzave?!

Nece biti ni prenos Zelje sutra ako ti sta znaci!jubitubi je napisao/la:Steta za prenos,uzasno sam razocaran.![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne preonose oni ni utakmicu Sarajeva!!!trivex je napisao/la:Koliko sam iznerviran da sam morao da pronadjem mejl od generalnog direktora BHRT i da mu posaljem sledecu poruku: Postovani direktore BHRT velika je sramota sto necete prenositi utakmicu iz Haife izmedju Makabija i Borca. Jer ako ste najavili da ce biti prenos onda je i obaveza da to ispunite. Zar nije malo zaostalo da u 21. vijeku pratimo utakmicu prvaka nase drzave preko radija??? Ako mozete prenositi utakmice Sarajeva i Zeljeznicara, zasto ne biste mogli i prvaka drzave?!![]()
Onda jos veca sramota za njih!Fudo je napisao/la:Ne preonose oni ni utakmicu Sarajeva!!!trivex je napisao/la:Koliko sam iznerviran da sam morao da pronadjem mejl od generalnog direktora BHRT i da mu posaljem sledecu poruku: Postovani direktore BHRT velika je sramota sto necete prenositi utakmicu iz Haife izmedju Makabija i Borca. Jer ako ste najavili da ce biti prenos onda je i obaveza da to ispunite. Zar nije malo zaostalo da u 21. vijeku pratimo utakmicu prvaka nase drzave preko radija??? Ako mozete prenositi utakmice Sarajeva i Zeljeznicara, zasto ne biste mogli i prvaka drzave?!![]()
Ma ne treba meni prenos sa utakmice u Banjaluci, meni treba iz Izraela, J*** ti bezvizni rezim kad dobijemo drzavu koja je u "Evropi" a nije

Glupane ne prenose ni sarajevo ni želju, samo su široki prenosili, znači majorizacija na djelu hahahahahahahaha
Stvarno sramota, ebem ti ovakvu drzavu !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Slazem se, al nemoj ciljati da je na osnovu nacijonalnog kljuca!!trivex je napisao/la:Onda jos veca sramota za njih!Fudo je napisao/la:Ne preonose oni ni utakmicu Sarajeva!!!trivex je napisao/la:Koliko sam iznerviran da sam morao da pronadjem mejl od generalnog direktora BHRT i da mu posaljem sledecu poruku: Postovani direktore BHRT velika je sramota sto necete prenositi utakmicu iz Haife izmedju Makabija i Borca. Jer ako ste najavili da ce biti prenos onda je i obaveza da to ispunite. Zar nije malo zaostalo da u 21. vijeku pratimo utakmicu prvaka nase drzave preko radija??? Ako mozete prenositi utakmice Sarajeva i Zeljeznicara, zasto ne biste mogli i prvaka drzave?!![]()
![]()
Hoce li biti barem prenos na TV1?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
FMBosnia Admin
- Kontakt:
Aj Borac... 
Zna li neko ima li prenosa?
Zna li neko ima li prenosa?
Alo nisam te vredjao i nemoj ni ti mene...znam da je bilo price da ce prenositi I Sarajevo i Zelju al izgleda da je i to otpalo...samo kazem da je sramota za drzavnu televiziju sto ne prenosi utakmice svojih klubova!FCS je napisao/la:Glupane ne prenose ni sarajevo ni želju, samo su široki prenosili, znači majorizacija na djelu hahahahahahahaha
Prenosa nema,za sada,zvao sam BHT,jednostavno su rekli:nema... Ali ko zna,u toku dana mozda nesto preokrenu.Samo mi je glupo,sto su na sve medije razglasili da ce biti prenos,evo i danas u Nezavisnim novinama pise,da bi par sati pred utakmicu,sjebali sve.
Neozbiljnost,trebali su odmah reci,para nema,nema ni prenosa,i kraj price.
Ovako napalili ljude,bice,bice,a u stvari nista.Sad se snalazi ko kako zna,i umije,a najgora opcija RTRS radio,kao iz praistorije,i slusam komentatora,ne vidim,gubim zivce.
PS.Izraelci traze 12000 evrica za prenos,BHT se jos dvoumi.
Ovako napalili ljude,bice,bice,a u stvari nista.Sad se snalazi ko kako zna,i umije,a najgora opcija RTRS radio,kao iz praistorije,i slusam komentatora,ne vidim,gubim zivce.
PS.Izraelci traze 12000 evrica za prenos,BHT se jos dvoumi.
Zadnja izmjena: jubitubi, dana/u 13 jul 2011, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Što se ne obratiti miletovoj privatnoj tv tzv. RTRS da vas prenose ili oni samo igokeu forsiraju?
- molotovljev
Vec odavno ova tema sluzi za ispoljavanje frustracija i slanja politickih poruka trecih lica.
Osim nekoliko banjalucana i simpatizera FK Borac,uglavnom pisu "kuhari" i provokatori.
TV prenosa nema i zavrseno,idemo dalje...
Kakva su ocekivanja navijaca Borca u duelu protiv izraelaca i u kojem sastavu igrate?
Osim nekoliko banjalucana i simpatizera FK Borac,uglavnom pisu "kuhari" i provokatori.
TV prenosa nema i zavrseno,idemo dalje...
Kakva su ocekivanja navijaca Borca u duelu protiv izraelaca i u kojem sastavu igrate?
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.