NK Široki Brijeg
- Crveni Barun
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
znali neko slučajno o kakvim se igračima (imena pozicije ...) radi jel čitam da široki pregovara sa još 3-4 igrča ili je to samo "patka" za navijače
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
stoper..a pregovara sa 3-4, ocito ce jedan od 3-4 doc..al sumnjam..dovest ce i branko nekog..ta nece da mu netko drugi sklapa ekipuCrveni Barun je napisao/la:znali neko slučajno o kakvim se igračima (imena pozicije ...) radi jel čitam da široki pregovara sa još 3-4 igrča ili je to samo "patka" za navijače
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Ma i ovaj Karacic je neki propali Hrvatski trener, vidim vodio je neke prvoligase ali ne mogu da nadjem da li je imao uspjeha. Zna li neko zasto nije osto Baka, covjek je za kratko vrijeme napravio solidne rezultate?
100x receno...Baka je dobio ponudu iz S.arabije di li ve koja se ne odbija i koju siroki ni blizu nemoze pratiti financijski..npr. Baka sad ode za te pare, u neki nizerazredni klub..kao prvo zaradi vise nego ovdje troduplo..i ako se dokaze sljedece godine sigurno ima 2-3 puta veci ugovor i zgrne dobru lovu..npr. Dalić je tako uspio..FMBosnia Admin je napisao/la:Ma i ovaj Karacic je neki propali Hrvatski trener, vidim vodio je neke prvoligase ali ne mogu da nadjem da li je imao uspjeha. Zna li neko zasto nije osto Baka, covjek je za kratko vrijeme napravio solidne rezultate?
i to je to zasto idu tamo.ta ne idu iz ljubavi prema istoku
Osvojio sa Šibenikom 4. mjesto u HNL i odveo ih u Europsku ligu.Zar to nije uspjeh?FMBosnia Admin je napisao/la:Ma i ovaj Karacic je neki propali Hrvatski trener, vidim vodio je neke prvoligase ali ne mogu da nadjem da li je imao uspjeha. Zna li neko zasto nije osto Baka, covjek je za kratko vrijeme napravio solidne rezultate?
-
- Kontakt:
Nako vala, mislim nemam nista protiv covjeka ali Siroki ima kapaciteta i sredstava da dovede puno bolje i vece ime od ovog Karacica.Škripar 2 je napisao/la:Osvojio sa Šibenikom 4. mjesto u HNL i odveo ih u Europsku ligu.Zar to nije uspjeh?FMBosnia Admin je napisao/la:Ma i ovaj Karacic je neki propali Hrvatski trener, vidim vodio je neke prvoligase ali ne mogu da nadjem da li je imao uspjeha. Zna li neko zasto nije osto Baka, covjek je za kratko vrijeme napravio solidne rezultate?
-
- Kontakt:
Još uvijek aktualna tema je odlazak dvojice talentiranih juniora, Ivana Barišića i Zvonimira Kožulja, u redove Širokog Brijega.
- Žao mi je što su neki mediji iznijeli neistinu, da nije razgovarano s Barišićem. S njim je razgovarano u dva navrata, bilo je dosta razgovora i s njegovim menadžerima, tražili su nešto što drugi igrači nemaju kad izlaze iz juniora. Bio je zakazan i treći razgovor s njegovim ocem i sa samim igračem, no već na popodnevnom treningu, uoči razgovora, nije se pojavio ni on ni Kožulj, s kojim je prethodno sve bilo dogovoreno. Bili su im ponuđeni isti ugovori kao Miličeviću, Peharu, Martinoviću… Bezobrazluk je da je njegov otac, zaposlenik ovog kluba, nudio svog sina nekim klubovima vani, kaže Vidačak te dodaje:
- Žao mi je zbog odnosa sa Širokim Brijegom. U više navrata sam razgovarao s Mijom Jelićem gdje smo se dogovorili da nema ulazaka u tuđi 'šator', da nema ucjena. Ovaj put sam zaista vjerovao da će se ispoštovati dogovor, razočarano je kazao predsjednik Zrinjskog te iznio i jednu zanimljivost:
- Ja sam recimo mogao uzeti Zakarića lani, dva puta sam išao u Gradišku gdje su me molili da igrač dođe u Mostar i po lošijim uvjetima. Nisu željeli da Zakarić prijeđe u Široki Brijeg, ali ja sam otvoreno kazao i predsjedniku Kozare i predsjedniku njihove općine da ne želim narušavati odnose sa Širokim Brijegom. Tu smo jedni do drugih, ipak… Prevareni smo i u slučaju s Miljenkom Bošnjakom, sve je i s njim bilo dogovoreno. Trebao je potpisati za Zrinjski kad i Marjanović, no on se sastao s predsjednikom Širokog Brijega i GOŠK-a s kojima je dogovorio da ide u GOŠK dok prođe afera 'Offside' (Bošnjak je jedan od osumnjičenih za namještanje utakmica, op.)…
- Što se mene tiče trajno su narušeni odnosi sa Širokim Brijegom, a prije sam osobno često gasio požare između Zrinjskog i Širokog. Ne mogu vjerovati što se dogodilo između naša dva kluba, ali se dogodilo. Pozvat ću navijače ovom prigodom da ne daju potporu Širokom ni u kojoj varijanti!, zaključio je Vidačak.
- Ne mogu shvatiti da su odlučili igrati za juniore Širokog, umjesto da dočekaju svoju prigodu u Zrinjskom. Posebno se to odnosi na Barišića, koji je mogao danas ovdje biti umjesto Bekića, nadovezao se Slaven Musa.
bljesak
- Žao mi je što su neki mediji iznijeli neistinu, da nije razgovarano s Barišićem. S njim je razgovarano u dva navrata, bilo je dosta razgovora i s njegovim menadžerima, tražili su nešto što drugi igrači nemaju kad izlaze iz juniora. Bio je zakazan i treći razgovor s njegovim ocem i sa samim igračem, no već na popodnevnom treningu, uoči razgovora, nije se pojavio ni on ni Kožulj, s kojim je prethodno sve bilo dogovoreno. Bili su im ponuđeni isti ugovori kao Miličeviću, Peharu, Martinoviću… Bezobrazluk je da je njegov otac, zaposlenik ovog kluba, nudio svog sina nekim klubovima vani, kaže Vidačak te dodaje:
- Žao mi je zbog odnosa sa Širokim Brijegom. U više navrata sam razgovarao s Mijom Jelićem gdje smo se dogovorili da nema ulazaka u tuđi 'šator', da nema ucjena. Ovaj put sam zaista vjerovao da će se ispoštovati dogovor, razočarano je kazao predsjednik Zrinjskog te iznio i jednu zanimljivost:
- Ja sam recimo mogao uzeti Zakarića lani, dva puta sam išao u Gradišku gdje su me molili da igrač dođe u Mostar i po lošijim uvjetima. Nisu željeli da Zakarić prijeđe u Široki Brijeg, ali ja sam otvoreno kazao i predsjedniku Kozare i predsjedniku njihove općine da ne želim narušavati odnose sa Širokim Brijegom. Tu smo jedni do drugih, ipak… Prevareni smo i u slučaju s Miljenkom Bošnjakom, sve je i s njim bilo dogovoreno. Trebao je potpisati za Zrinjski kad i Marjanović, no on se sastao s predsjednikom Širokog Brijega i GOŠK-a s kojima je dogovorio da ide u GOŠK dok prođe afera 'Offside' (Bošnjak je jedan od osumnjičenih za namještanje utakmica, op.)…
- Što se mene tiče trajno su narušeni odnosi sa Širokim Brijegom, a prije sam osobno često gasio požare između Zrinjskog i Širokog. Ne mogu vjerovati što se dogodilo između naša dva kluba, ali se dogodilo. Pozvat ću navijače ovom prigodom da ne daju potporu Širokom ni u kojoj varijanti!, zaključio je Vidačak.
- Ne mogu shvatiti da su odlučili igrati za juniore Širokog, umjesto da dočekaju svoju prigodu u Zrinjskom. Posebno se to odnosi na Barišića, koji je mogao danas ovdje biti umjesto Bekića, nadovezao se Slaven Musa.
bljesak
Zrinjski je zivot i vise od toga ! ! !
Koje je đubre ovaj covjek, sad mi je još više jasno u šta gura Zrinju, to je lik koji sije "price" na koje se zakacilo pola Mostara, a iz razloga da opere sebe, cccc ne vjerujem
-
- Kontakt:
na stranu sad je li djubre ili nije...nebitno..ali ovo ti je istina ko sveto pismo...to siguran budiljutinar je napisao/la:Koje je đubre ovaj covjek, sad mi je još više jasno u šta gura Zrinju, to je lik koji sije "price" na koje se zakacilo pola Mostara, a iz razloga da opere sebe, cccc ne vjerujem
Zrinjski je zivot i vise od toga ! ! !
I ti budi siguran da laže i za Zakarića i za Bošnjaka i za ove momke, mislio ih je natezati i nategnuti pa kad nije, kad je vidio da ne može onda mu kriv Široki, priča-priča-priča. Ponovi laž 100 puta postat će istinaHŠKZRINJSKI je napisao/la:na stranu sad je li djubre ili nije...nebitno..ali ovo ti je istina ko sveto pismo...to siguran budiljutinar je napisao/la:Koje je đubre ovaj covjek, sad mi je još više jasno u šta gura Zrinju, to je lik koji sije "price" na koje se zakacilo pola Mostara, a iz razloga da opere sebe, cccc ne vjerujem
neznam sta je istine al glupo je sto su se narusili odnosi dva kluba bratskaljutinar je napisao/la:I ti budi siguran da laže i za Zakarića i za Bošnjaka i za ove momke, mislio ih je natezati i nategnuti pa kad nije, kad je vidio da ne može onda mu kriv Široki, priča-priča-priča. Ponovi laž 100 puta postat će istinaHŠKZRINJSKI je napisao/la:na stranu sad je li djubre ili nije...nebitno..ali ovo ti je istina ko sveto pismo...to siguran budiljutinar je napisao/la:Koje je đubre ovaj covjek, sad mi je još više jasno u šta gura Zrinju, to je lik koji sije "price" na koje se zakacilo pola Mostara, a iz razloga da opere sebe, cccc ne vjerujem
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prijatelju, naruši se odnos uglavnom kad "vama ne ide od ruke", pa kontaj. Široki i Mostar će uvijek imati ok odnos, to ne mogu niti će pokvariti neki nebulozni ljudi pa zvao se on Vidačak ili Mijo, Vidačak se gubi lagano i onda forsira ovo jer vidi da to pali dole, na žalost, tako ti je.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Aaa, ko ovog Vidacka ne zna, skupo bi ga platio, kako ovdje, tako i u Mostaru. Presmijesna mu je prica. Ovdje je nesto drugo posrijedi, nastranu njegova nesposobnost, a nek se i sjeti malo Vidacak tko mu je klub nekoliko puta vadio iz zone za ispadanje kad mu je najpotrebnije bilo.
...Život za Široki...
čuj mogao Zakarića za lošije uvjete ali nije htio..ma ja..Zakarića briga za ugovor njemu bitan Zrinjski..u srcu mu od djetinjstva..
koje nebuloze..
uostalom nije Široki tražio ovu dvojicu nego su sami došli tu..a bolje da završe u Širokom nego recimo u Šibeniku..ja da znam da neki junior Širokog ne želi igrat u Širokom (npr. Zadro, Kvesić) nego ići dalje, najradije bi onda da ode u Zrinjski ako mu je to u interesu jer mi je Zrinjski poslije Širokog..a ne ovako..ccc..kakvih ljudi ima to je za ne povjerovat..samo se tenzije dizu bezveze
i neznam kakve veze Bošnjak ima ovdje sad u cijeloj priči..

uostalom nije Široki tražio ovu dvojicu nego su sami došli tu..a bolje da završe u Širokom nego recimo u Šibeniku..ja da znam da neki junior Širokog ne želi igrat u Širokom (npr. Zadro, Kvesić) nego ići dalje, najradije bi onda da ode u Zrinjski ako mu je to u interesu jer mi je Zrinjski poslije Širokog..a ne ovako..ccc..kakvih ljudi ima to je za ne povjerovat..samo se tenzije dizu bezveze
i neznam kakve veze Bošnjak ima ovdje sad u cijeloj priči..
-
- Kontakt:
Upravo takoŠB_Fidelis je napisao/la:Aaa, ko ovog Vidacka ne zna, skupo bi ga platio, kako ovdje, tako i u Mostaru. Presmijesna mu je prica. Ovdje je nesto drugo posrijedi, nastranu njegova nesposobnost, a nek se i sjeti malo Vidacak tko mu je klub nekoliko puta vadio iz zone za ispadanje kad mu je najpotrebnije bilo.
Bio samu Mostaru i svi smo znali sta se desava i sta ce se desit
Fudbaleri Zrinjskog su u posljednjem susretu 14. kola Premijer lige BiH večeras u Mostaru savladali Široki Brijeg sa 4:3 (1:2)
Niko ni fala nije reko ,de nemoj te majke ti njatke

Jos kao nesto poziva navijače.Pa ne mozes ti nekome zabraniti da podrzava ili ne podrzava nekoga.Koliko znam Ultrasi ga ne vole nimalo.Meni je posle Širokog, Zrinjski i to ne moze promjeniti ni Mijo,ni Vidačak ni nitko.Nije da navijam za Zrinjski al ne vidim razlog ni sto bih bio protiv njih.Nas Hrvatski klub,s kojima moramo biti u dobrim odnosima.Danas sam negdje procitao da je Široki o svemu ovome razgovarao sa Mostarcima i da je neka njemacka agencija ponudila igrače Širokom,da nisu otisli kod nas otisli bi negdje drugo.I malo su se u Zrinjskom uzdigli od kada je Beus u ovom odboru,proce i to vrijeme i opet ce biti Široki pomozi!!!

šta se ti ložiš koji qrac. neka bude kako treba biti. samo žali bože mirnih dana i praznika nogometa koji se nisu mogli vidjeti nigdje u bih, a sad će se viditi i biti će hm, čudno i veselo, kako nama tako i njima, srazmjerno broju. a samo pitam sve vas ko će biti odgovoran kad se glavom plati jer mulci će tako reagiratiŠB.TRN je napisao/la:Jos kao nesto poziva navijače.Pa ne mozes ti nekome zabraniti da podrzava ili ne podrzava nekoga.Koliko znam Ultrasi ga ne vole nimalo.Meni je posle Širokog, Zrinjski i to ne moze promjeniti ni Mijo,ni Vidačak ni nitko.Nije da navijam za Zrinjski al ne vidim razlog ni sto bih bio protiv njih.Nas Hrvatski klub,s kojima moramo biti u dobrim odnosima.Danas sam negdje procitao da je Široki o svemu ovome razgovarao sa Mostarcima i da je neka njemacka agencija ponudila igrače Širokom,da nisu otisli kod nas otisli bi negdje drugo.I malo su se u Zrinjskom uzdigli od kada je Beus u ovom odboru,proce i to vrijeme i opet ce biti Široki pomozi!!!![]()
![]()
kakav fudbaler? kakva štela? bilo prošlo biti će. i AMEN. šta se ložite?felix123 je napisao/la:Upravo takoŠB_Fidelis je napisao/la:Aaa, ko ovog Vidacka ne zna, skupo bi ga platio, kako ovdje, tako i u Mostaru. Presmijesna mu je prica. Ovdje je nesto drugo posrijedi, nastranu njegova nesposobnost, a nek se i sjeti malo Vidacak tko mu je klub nekoliko puta vadio iz zone za ispadanje kad mu je najpotrebnije bilo.
Bio samu Mostaru i svi smo znali sta se desava i sta ce se desit
Fudbaleri Zrinjskog su u posljednjem susretu 14. kola Premijer lige BiH večeras u Mostaru savladali Široki Brijeg sa 4:3 (1:2)
Niko ni fala nije reko ,de nemoj te majke ti njatke
Ne vjerujem da ce biti to o cemu ti pricas.Sta mislis da on moze ultrasima ili nekom drugom nesto narediti.Sa Zrinjskim treba imati dobre odnose,kao i do sada i uvjeren sam da ce tako i ostati!!!Ovu su neke stvari između klubova s kojima navijači(barem po meni)ne bi trebali biti opsjednuti!!!Ovi sto pricaju o nekom sukobu ili ga najavljuju ,vjerujem da ne idu ni na domace utakmice!!!jmsm je napisao/la:šta se ti ložiš koji qrac. neka bude kako treba biti. samo žali bože mirnih dana i praznika nogometa koji se nisu mogli vidjeti nigdje u bih, a sad će se viditi i biti će hm, čudno i veselo, kako nama tako i njima, srazmjerno broju. a samo pitam sve vas ko će biti odgovoran kad se glavom plati jer mulci će tako reagiratiŠB.TRN je napisao/la:Jos kao nesto poziva navijače.Pa ne mozes ti nekome zabraniti da podrzava ili ne podrzava nekoga.Koliko znam Ultrasi ga ne vole nimalo.Meni je posle Širokog, Zrinjski i to ne moze promjeniti ni Mijo,ni Vidačak ni nitko.Nije da navijam za Zrinjski al ne vidim razlog ni sto bih bio protiv njih.Nas Hrvatski klub,s kojima moramo biti u dobrim odnosima.Danas sam negdje procitao da je Široki o svemu ovome razgovarao sa Mostarcima i da je neka njemacka agencija ponudila igrače Širokom,da nisu otisli kod nas otisli bi negdje drugo.I malo su se u Zrinjskom uzdigli od kada je Beus u ovom odboru,proce i to vrijeme i opet ce biti Široki pomozi!!!![]()
![]()
predobro poznam navijače, neće od njih 100 njih 90, ali ako 10 krene svi ostali će stati iza njihŠB.TRN je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti to o cemu ti pricas.Sta mislis da on moze ultrasima ili nekom drugom nesto narediti.Sa Zrinjskim treba imati dobre odnose,kao i do sada i uvjeren sam da ce tako i ostati!!!Ovu su neke stvari između klubova s kojima navijači(barem po meni)ne bi trebali biti opsjednuti!!!Ovi sto pricaju o nekom sukobu ili ga najavljuju ,vjerujem da ne idu ni na domace utakmice!!!jmsm je napisao/la:šta se ti ložiš koji qrac. neka bude kako treba biti. samo žali bože mirnih dana i praznika nogometa koji se nisu mogli vidjeti nigdje u bih, a sad će se viditi i biti će hm, čudno i veselo, kako nama tako i njima, srazmjerno broju. a samo pitam sve vas ko će biti odgovoran kad se glavom plati jer mulci će tako reagiratiŠB.TRN je napisao/la:Jos kao nesto poziva navijače.Pa ne mozes ti nekome zabraniti da podrzava ili ne podrzava nekoga.Koliko znam Ultrasi ga ne vole nimalo.Meni je posle Širokog, Zrinjski i to ne moze promjeniti ni Mijo,ni Vidačak ni nitko.Nije da navijam za Zrinjski al ne vidim razlog ni sto bih bio protiv njih.Nas Hrvatski klub,s kojima moramo biti u dobrim odnosima.Danas sam negdje procitao da je Široki o svemu ovome razgovarao sa Mostarcima i da je neka njemacka agencija ponudila igrače Širokom,da nisu otisli kod nas otisli bi negdje drugo.I malo su se u Zrinjskom uzdigli od kada je Beus u ovom odboru,proce i to vrijeme i opet ce biti Široki pomozi!!!![]()
![]()