Ako je grb prisiven,onda je to to sto se tice kvaliteta,a sad plavo bijeli ili plavi...isti ko u dinamaGrbavica moj zivot je napisao/la:Dres nije los lici mi na trening opremu.A one karte izgleda da nisu radili novi dizajn nego one stare sve isto nisu ni Legeu skloniliel_ninjo je napisao/la:Sto se tice dresovaa ok je ..drees ko drees ..ako oni ne budu htjeli/znalli djaba im sve ..
Sto se tice karte mislioo sam da ce biti neki novi fazoon .. a ne kaoo za prvenstvenuu utakmicuu ..
al ko ga h.jbe .. vaznoo je da se udje na tekmuu![]()
00568 kupljena u ferhadiji
![]()
Jos me raduje so je grb prisiven !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Da da i ja sam primjetio slicnostdeyo je napisao/la:Ako je grb prisiven,onda je to to sto se tice kvaliteta,a sad plavo bijeli ili plavi...isti ko u dinamaGrbavica moj zivot je napisao/la:Dres nije los lici mi na trening opremu.A one karte izgleda da nisu radili novi dizajn nego one stare sve isto nisu ni Legeu skloniliel_ninjo je napisao/la:Sto se tice dresovaa ok je ..drees ko drees ..ako oni ne budu htjeli/znalli djaba im sve ..
Sto se tice karte mislioo sam da ce biti neki novi fazoon .. a ne kaoo za prvenstvenuu utakmicuu ..
al ko ga h.jbe .. vaznoo je da se udje na tekmuu![]()
00568 kupljena u ferhadiji
![]()
Jos me raduje so je grb prisiven !
svoj ti pos'o !
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Oko 12h sam pomogao bulentu biscevicu sa nekim casopisima pa mi je pokazao dresove
Meni i Babilonu! Dresovi "grme" plavi su skroz ! Kao sto je gore na slici! A naprijed je reklama Code ! Valjda ce nam biti sretni 
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Kolikoo su para karte ??
Koliko je pustenoo??
U kolikoo krece korteoo i gdje je okupljanje??
Hoce li biti prenosa??
I usput molim momkaa da naam postavii onu video najavuu pa da mozemoo da "prosirimoo"

Koliko je pustenoo??
U kolikoo krece korteoo i gdje je okupljanje??
Hoce li biti prenosa??
I usput molim momkaa da naam postavii onu video najavuu pa da mozemoo da "prosirimoo"
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Polo majice su najjače 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
U koliko sati je utakmica?el_ninjo je napisao/la:Kolikoo su para karte ??![]()
Koliko je pustenoo??![]()
U kolikoo krece korteoo i gdje je okupljanje??![]()
Hoce li biti prenosa??![]()
I usput molim momkaa da naam postavii onu video najavuu pa da mozemoo da "prosirimoo"![]()
![]()
![]()
![]()
- The Maniacs '87
- Kontakt:
el_ninjo je napisao/la:Kolikoo su para karte ??![]()
I usput molim momkaa da naam postavii onu video najavuu pa da mozemoo da "prosirimoo"![]()
![]()
![]()
![]()
Jug-Sjever 5KM
Istok 10KM
oko 10.000 je pusteno ali ako bude velika navala odstampace jos!
Okupljanje pred stadinom u pola 6 krece se u 6
za prenos neznam
Utakmica je u pola9
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
The Maniacs '87 je napisao/la:el_ninjo je napisao/la:Kolikoo su para karte ??![]()
![]()
![]()
![]()
Jug-Sjever 5KM
Istok 10KM
za prenos neznam
Utakmica je u pola9
mavi je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:el_ninjo je napisao/la:Kolikoo su para karte ??![]()
![]()
![]()
![]()
Jug-Sjever 5KM
Istok 10KM
za prenos neznam
Utakmica je u pola9![]()
![]()
FKŽ !
ova djecurlija unisti temu jbt
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovo su dresovi, ovi na stolu, licno sam ih tamo vidio, meni iskreno nisu nesta ova boja onako šljašteča, upada u očiElegant je napisao/la:Na stolu su dresovi, nisu valjda to ovi novi ? Skroz plavi !brajla95 je napisao/la:http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 71045.jpg/
evoslika sa presice
FKŽ !
Stavrno.Ovo treba pola u Banovicenick je napisao/la:ova djecurlija unisti temu jbt
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Gazi je napisao/la:Stavrno.Ovo treba pola u Banovicenick je napisao/la:ova djecurlija unisti temu jbt
isto ko da nemaju s kim progovorit pa ovdje pisu svoje zingiri pingiri fazone
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Mogu li se kupiti ovo polo majce?
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Kada sam dobio poziv od Amara Osima bio sam ponosan na sebe. Isti sam prihvatio bez ikakvog razmišljanja i siguran sam da nisam pogriješio. Da sam mogao birati klub u BiH bio bi to Željezničar. Zahvaljujem se svima na velikoj podršci", rekao je Adilović, dok je Kvesić izjavio:
"Nisam se dvoumio kada sam dobio poziv iz Željezničara. Radi se o velikom klubu i doista sam presretan što sam dio istog. Neke igrače poznajem iz mladih reprezentacija, a u Želju sam došao da bih osvajao trofeje
Ovo je najbitnija stvar po meni, igraci i to ovi sa malo boljom reputacijom zele doci kod nas!
"Nisam se dvoumio kada sam dobio poziv iz Željezničara. Radi se o velikom klubu i doista sam presretan što sam dio istog. Neke igrače poznajem iz mladih reprezentacija, a u Želju sam došao da bih osvajao trofeje
Ovo je najbitnija stvar po meni, igraci i to ovi sa malo boljom reputacijom zele doci kod nas!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
izgledaGrbavica moj zivot je napisao/la:Sta ovo na presu niko aparat nije ponio ?
G R B A V I C A 2
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Odmah je počeo odgovarati na pitanja novinara, a prvo je bilo koliko njegovoj ekipi mogu pomoći igrači koji su došli u ljetnom prelaznom roku kao pojačanja:
„Puno će nam pomoći ovi što su došli, Drakul, Selimović, Kvesić koji još nema pravo nastupa.... počeo je Osim presicu u svm stilu.
koji je ovo kralj
„Puno će nam pomoći ovi što su došli, Drakul, Selimović, Kvesić koji još nema pravo nastupa.... počeo je Osim presicu u svm stilu.
koji je ovo kralj
Za zivot cijeli!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Imali slika sa preskonferencije ? 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.