Ti si legenda, čitam dvaput tvoje postove, na sa-x pa onda ovdje dodjem kada isti post

Samo je razlika što ti je tamo drugi nick

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To nije do bht , do Moldavaca je jer nisu pristaliZELJO MOJA je napisao/la:sto se tice prenosa u pravu su pogledajte koliko je minuta reklame na bht i sve ce vam biti jasno zbog cega nije dat prenos utakmice oni misle da je jos 95 pa da ponude crkavicu a da ovi jedva docekaju
Ma nema to veze, doci ce ko je htio i ovako i onako.ZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
Bujrum na Jug,ako ne bude na tvsarajlija89 je napisao/la:Ma nema to veze, doci ce ko je htio i ovako i onako.ZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
Prenos je malo siri marketing u smislu da npr. mozes u eventualnom narednom kolu privuci vise raje. Koliko njih bi se eventualno odlucilo da dodje nakon sto pogleda ovo utakmicu, kad osjete atmosferu i sl.
A i generalno, steta je da raja koja voli fudbal ne pogleda mec.Jbg, ja bih prvi volio pogledati utakmicu, ali ako ne bude sta ces...
Tišu, to je bio tajni plan...miky_hz je napisao/la:A sta mislite da je se ovo oko prenosa nece promjeniti do sutra? mislim sto da ne,kazes nemas prenosa,kad prodas sve karte sto trebas prodati,onda se kao predomislis,malo ovim jos vise navuces cjenu i to je to...pa eto i Borac se kao nije trebalo prenositi pa eto promjeni se misljenje,mene iskreno nebi zacudilo da sutra nekad do poslijepodne dodje do promjene i kazu da su pristali na prenos
Ah da je sreće, prenosile bi se evropske utakmice svih naših klubova. Imamo tri operatera, odnosno kanala u JTS-u. Pa čak i da neke počinju i isto vrijeme ne bi bio problem, jedan operater jednu, drugi drugu.TM87visnjik je napisao/la:Moje misljenje da treba prijenos..ima navijaca Zelje koji zive sirom Bosne,a nisu u mogucnosti da dodju
Bilo bi mi neugodno.TM87visnjik je napisao/la:Bujrum na Jug,ako ne bude na tvsarajlija89 je napisao/la:Ma nema to veze, doci ce ko je htio i ovako i onako.ZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
Prenos je malo siri marketing u smislu da npr. mozes u eventualnom narednom kolu privuci vise raje. Koliko njih bi se eventualno odlucilo da dodje nakon sto pogleda ovo utakmicu, kad osjete atmosferu i sl.
A i generalno, steta je da raja koja voli fudbal ne pogleda mec.Jbg, ja bih prvi volio pogledati utakmicu, ali ako ne bude sta ces...
Uzmes broj do dva veci ili ko Amar hodastm87gigo je napisao/la:A sta ce mo za dresovi mi koji smo malo krupniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znas sta je brate najcrenje, veceg broja za mene nema, ja nosim xxxxl jbgGrbavica moj zivot je napisao/la:Uzmes broj do dva veci ili ko Amar hodastm87gigo je napisao/la:A sta ce mo za dresovi mi koji smo malo krupniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dres po meni je strašan,naravno o ukusima se ne raspravlja..Svako ima pravo na svoje mišljenje1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Bing [Bot], drzgemboadislic, Hrasno15, Levin, Pact1921, Paromlinac, WeekendOffender i 52 gosta.