FK Vojvodina

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Sezona za Vojvodinu je bila...

Uspesna
8
35%
Neuspesna
6
26%
Nemam misljenje
9
39%

Ukupno glasova: 23

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Vojvodina

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 17:31

Не ' ја $ - % " ¥,& $ ? $ провјерено ? " прве ? ?. " " за % ?. $ 95% - " Тресора '. А $ је % у " не " ' $ & је - " ¥,он је $,а ",$ у " " се ' " " $ " ? ? $ & " ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

kompeti
Kontakt:

Post Postao/la kompeti » 06 jul 2011, 15:26

": ''" је право ¥''

$ је $ & у " ' у &, а тренер " ' $ је " његовог " ' $ $ " $. ? ? " " & % $ ¥ у ".

" су ? са 2:1, ? " " оцењује ? " " " у ".

''Пре $ ? " ? ' $ ? ? & је ? $ " у ?. $ је & ?, ? " $ " о ? ". & ' $ " % ? ?'', % ".

Тренер Новосађана " је $ $ & $ ? ¥ ' ", ? га " " & & & ?.

''" је '' "', " ' га у ? " на ' " ' га $ " '. & се " ", ? у ' & % & " ? '. & $ $ право ¥, & је " /. & ? ' & ' ", а & " $ ? - " ? ", & су ' % $ " " његовог ?'', " је ".

kompeti
Kontakt:

Post Postao/la kompeti » 07 jul 2011, 12:07

" ПОНОС НОВОГ $!

edit: na ovom forumu ne postavljamo klipove navijanja.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 14:12

Informacije o prelasku Mojsova u moskovski Dinamo po svemu sudeći nisu tačne iako je makedonski reprezentativac bio u Moskvi, dogovora dva kluba oko transfera nema.
Daniel Mojsov, prvotimac Vojvodine i dalje je standardni član novosadskog kluba iako je bilo reči da je završeno sve oko prelaska u Dinamo. Izvori bliski klubu naveli su da je Mojsov bio u Moskvi i da Makedonac uskoro počinje sa treninzima u novom klubu.

Dok jedni kažu da je cena dobra, drugi da je to malo za tako dobrog igača, treći se ljute što se ekipa osipa uoči početka evropske kampanje. Iz kluba komentarišu da ponude nije ni bilo i da ne znaju odakle je došla ta informacija.

„Najradije ne bih da se upuštam u to. Ne znam kako se pojavila ta informacija, niti je bilo ko do sada zvanično kontaktirao Vojvodinu u vezi sa Mojsovim. To je sve što mogu da kažem.“, rekao je Miodrag Pantelić.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 07 jul 2011, 16:19

" $ 3 ?? :roll: :)

- $ $ - $ & ? " " %,јер за " " $ праву $.

north+freaks
Kontakt:

Post Postao/la north+freaks » 09 jul 2011, 18:56

Fudbaleri Vojvodine su odigrali i treću pripremnu utakmicu ove sezone i ostvarili treću pobjedu.Vojvodina je sa 5-0 dobila drugoligaša Proleter iz Novog Sada.
Mladi fudbaler Vojvodine Miroslav Stevanović bio je odličan u duelu svoje ekipe protiv Proletera u generalnoj probi pred start u Evropi. Kaže da je atmosfera u ekipi sve bolja i očekuje pobedu protiv slabašnog Vaduca.
Novosađani su imali generalnu probu pred duel sa Vaducom. Ubedljivo su savladali Proleter sa Slane Bare sa 5:0.

Trener Ristovski imao je puno razloga da bude zadovoljan, jer je mladi tim Vojvodine odigrao veoma požrtvovano.

Odličan utisak ostavio je mladi Miroslav Stevanović.

''Mislim da možemo da budemo zadovoljni našom igrom, iako je bilo i propusta na kojima moramo da radimo do prve utakmice s Vaducom. Zadovoljan sam svojim nastupom, iako trener insistira da popravim neke stvari, pre svega centaršut pred gol rivala'', kaže Stevanović koji uskoro puni 21 godinu.

Vojvodina je apsolutni favorit u duelu protiv ekipe iz Lihtenštajna.

''Mnogi smatraju da smo favoriti, ali ne treba se zavaravati, jer Vaduc igra u drugoj švajcarskoj ligi i to svedoči o tome da nije naivna ekipa. Atmosfera kod nas je sve bolja, mislim da se sve bolje razumemo u igri i to nam daje razlog da budemo optimisti. Naravno, uz maksimalno ozbiljan i odgovoran pristup zadacima koje dobijemo od našeg trenera'', kaže popularni Boske.
SAMO VOJVODINA!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jul 2011, 18:58

Heh gledao sam Proleter kada je igrao u 4 ligi a gle dokle je sada dogurao :o inace stadion im nekih 30-tak metara od moje kuce . Prije 2-3 godina malo im je falilo da udju u 1 ligu .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 09 jul 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

north+freaks
Kontakt:

Post Postao/la north+freaks » 09 jul 2011, 19:00

juznjak> je napisao/la:Heh gledao sam Proleter kada je igrao u 4 ligi a gle dokle je sada dogurao :o inace stadion im nekih 30-tak metara od moje kuce .
Ti novosadjanin? :)
Proleter je opasno organizovan klub,doduše nemaju neku tradiciju,a i jbg neke "veće sredine" se sad pitaju o eliti.
SAMO VOJVODINA!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 09 jul 2011, 19:28

Ako Vojvodina bude imala problema sa Vaduzom onda ne treba ni da igra evro utakmice.
Apsolutni su favoriti i mislim ako ne ostvarite obe pobjede da će to čak biti i minus.E onda će vam naravno trebat i sreće u žrebu za treće kolo. ;)
LARISSA RIQUELME!

kompeti
Kontakt:

Post Postao/la kompeti » 11 jul 2011, 19:27

Trener Vojvodine Ljubomir Ristovski pred prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Vaduca kaže da ne beži od uloge favorita, ali ne želi da potceni protivnika. Vezista Medojević se nada trijumfu.
Fudbalere Vojvodine u četvrtak 14. jula očekuje gostovanje u Lihtenštajnu i prvi meč druge runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Vaduca.

Šef stručnog štaba ''lala'', Ljubomir Ristovski, ne želi da potceni rivala.

''Mi ne bežimo od toga da smo favoriti, nećemo nikoga da potcenimo. Hoćemo da se spremimo maksimalno i odgovorno, nećemo ništa da prepuštamo slučaju, tako da se nadam sigurnom prolasku'', rekao je Ristovski.

Optimista je i igrač sredine terena, Slobodan Medojević.

''Ne bežimo od uloge favorita. Ekipa nije za potcenjivanje. Mislim da nije adekvatno predstavljena medijima, oni se takmiče u drugoj švajcarskoj ligi, čak su i pre dve godine igrali i u Prvoj ligi. Nadam se da ćemo iz tog dvomeča izaći kao pobednici'', kaže Medojević.
8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 jul 2011, 21:58

Nije naivan taj Vaduz ,mislim da su prije par godina igrali sa Zrinskim ,ako se dobro sjecam Mostarci su prosli bez vecih problema . Ocekujem da i Vosa to isto uradi . Takodjer opomena treba biti i Lussane koja je bila u drugoj ligi svice a znamo kako su dobro igrali Evropu .
north+freaks@ jesam brate 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2011, 18:25

slika

Vaduz-Vojvodina
RheinPark Stadion,14.jul 20:00
Prenos:moguce RTS 2.

Doslo je vreme da se malo okrenemo i ovome mecu. :) U cetvrtak ce i Vojvodini da krene nova sezona.Na RheinParku ce odmeriti snage sa "Svicarskim" Vaduzom.Dobro je poznato da je Vaduz iz Lihtenstajna ali se takmici u Sviracskoj drugoj ligi zbog tragicne konkurencije u domacem sampionatu.Nisam nesta narocito upoznat sa njima,retko kada sam ih gledao prosle sezone(mozda jednom) i tek sam se vise informisao o njima kada su izvukli Vojvodinu.U sastavu ima nekoliko poznatih imena,redom Patrick Jehle nekada golman Grashoppera i Boaviste,zatim Roland Schwegler,vec "isksuni" odbrambreni igrac,nekada dugogidsnji clan Grashoppera,mozda je prejaka rec legenda tog kluba ali svakako sa dubokim tragom u ovom Svicarskom prvoligasu,tu je i Luca Denicola,pogadjate opet bivsi igrac Grashoppera u dva ili tri navrata.Zatim je tu mozda i njihov najpoznati igrac Retto Zanni dugogodisnji igrac Basela.Tu je onda i Florian Sturm nekada igrac Rapida iz Beca solidan veznjak,a drustvo mu pravi sunarodnjak Mario Kienzel ljubiteljima fudbala poznat po nastupanju za Sturm iz Graza od pocetka svoje karijere.I na kraju u napadu veoma poznati Moreno Merenda,vec "iskusni" napadac,koji je u karijeri igrao za skoro sve prvoligaske klubove u Svicarskoj. :lol:
To kada se sklopi u jednu celinu dobije se jedna kvalitetna,mozda cak i prekvalitetna ekipa za drugi rang Svicarskog fudbala ali sta je tu je.Smem reci Vaduz nikada jaci,i Vosa ce morati da se ozbiljno potrudi.
Vaduz je do sada u istoriji obicno zavrsavao takmicenje u drugoj rundi,za nadati se da ce i ove,jedino su prosle godine uspeli da izbace Falkirka,i ako se ne varam u trecem pretkolu su bili izbaceni od Libereca.Sastajali su se i ranije oni sa klubovima iz nase regije.Secam se jos sezone 01/02 ili bese 02/03 :? kada su igrali protiv Varteksa strasni mecevi 3:3 kuci ali onda u gostima ispuse 6:1,a igrali su i protiv Zrinjskog u sezoni 08/09(to sam siguran :lol: )u dva meca 1:5.

Sa druge strane imamo Vojvodinu.Vojvodinu koja nije pretrpela neku narocito osilaciju u kvalitetu u odnosu na proslu godinu.Otisao je Brkic golman sto je i najveci gubitak,a na njegovo mesto je dosao Nemanja Supic.Otisao je Katai u Oly,te Tumbasovic u Daciu,a u klub su jos pristigli Covic iz Parme,te Brankovic iz Sheriffa.Dakle problema sa neuigranosti ne bi smelo i ne bi trebalo da bude,a verujem i da nece.
Ristevski kaze da je zadovoljan dosadasnjim radom i treba mu verovati,ne mogu da ocenjujem ja nesta jer nisam odgledao niti jednu prijateljsku Vojvodine ali Ristevski je iskusan strucnjak koji svakako zna da proceni situaciju.Sta reci o mogucem sastavu,tesko mi je proceniti.Na golu bi trebao biti Supic,u odbrani Brankovic,Mojsov,Vulicevic,Trajkovic,u vezi Medojevic,Merebashvili,Lazetic,Mitosevic i u napadu Ilic,Oumarou.Naravno ovo je samo moje misljenje za najbolju formaciju ali videcemo sta Ristevski ima u planu.

PRvi susret na RheinParku je izuzetno vazan,ako Vosa ostvari povoljan rezultat ona je prosla gotovo sigurno,a ne vidim zasto ne bi.Svakako da je Vaduz jedna kvalitetna ekipa,vidi se to iz uvodnog dela posta,ali Vosa je kvalitetnija i bilo bi iznenadjenje da ne prodje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 12 jul 2011, 21:49

Сретно $ " $,$ се $ - - у првој " " % " " " ? " ове $ & & $ " у " него $.

" ' ' " ? преноса $ ове ",% се % " ? " РТС " РТВ?

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 13 jul 2011, 18:04

Pozdrav svim clanovima ovog foruma!!!

Sto se tice sutrasnje utakmice,naravno da ocekujem laganu pobedu i konacno da uradimo nesto vise u Evropi.

Божановски
Kontakt:

Post Postao/la Божановски » 13 jul 2011, 18:46

Сретно " сутра,$ се ? " " $,$ се $ - " ¥ " " " " ? за ?. ;)
& је "!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 jul 2011, 19:25

' " $ ' $ $ је $ $ ",$ " " $ $ $ ? за % ? " " ". :roll:

- ? " % " ¥?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 13 jul 2011, 19:28

Pantelic je najavio dovodjenje jos jednog napadaca,mada je na toj poziciji najveca guzva.

Imamo kvantitet ali nemamo kvalitet.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 jul 2011, 19:34

Frantisek Planicka je napisao/la:Pantelic je najavio dovodjenje jos jednog napadaca,mada je na toj poziciji najveca guzva.

Imamo kvantitet ali nemamo kvalitet.
" $ ;)
Но " ' је ? странац у "? $ је ? то $ ? ¥ Тресор '?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 13 jul 2011, 19:44

Hvala na dobodoslici.

Sto se tice Tresora Mputua,prvo sam mislio da je spominjanje Afrikanca obicna patka,da bi kasnije cuo da je njegov menadzer bio u Novom Sadu.

Kako god ne verujem u njegovo dovodjenje, rejting mu je daleko iznad nase lige,jedina povoljna okolnost moze da bude to sto je pod suspenzijom FIFE zbog napada na sudiju,pa samim tim i cena mu je manja.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 jul 2011, 19:47

Aха.

& % " & тренутно $ " $,$ по " " ? него ? $,$ " је ",за & " се " - паре ? за $ $,? % је ту је. ;)
Но % ? % " " о &,? се " " ? $ " ? " јужна " $ " $?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.