Ja mislim da je za jug pravo malo ostalo, rece mi covjek do sad' ukupno prodato 6-7 hiljada
Istok se vec uveliko prodaje.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
spielführer_21 je napisao/la:ako je tačno da BHT može zaraditi oko 100 hiljada, onda nema logike da ne ponude klubu čaki i tih 30 000 koliko navodno tražimo.. samo je problem što smo "ciganski"(nije korektna riječ, ali pomaže pri opisu) narod pa svako gleda da uzme što je više moguće.. to se davno trebalo riješiti, a ne ovako zadnji dan kao što je bio slučaj i sa makabi-borac danas.
Znaci nek BHTV ili neko peti deseti klepa lovu preko nasih ledza???? Svaka cast upravi nedaj Zelju za sicu!!!bumerang5 je napisao/la:vazda su klocevi bili u željinoj upravi ... jbt extra mi nesto utakmica , taman sam se stimo da je gledam , a ono glupani nema prijenosa ... pa tu se ne radi o ponudi , tu se radi o velikom broju navijaca kod nas i u inostranstvu koji ne mogu doci na utakmicu,a voljeli bi je pogledati ... kolko znam klubovi bi trebali biti dužni da domace evropske utakmice direktno puste u prijenos![]()
![]()

:mrgreen:u 2 min 2 gola,ustvari u 3 3 golaDylan Dog je napisao/la:Ako u nastavku Maccabi dobro ne napuni Borca,ode u vodu ona prica o tome kako je poraz od Hapoela 5:0 rezultat boljeg fudbala koji se igra u Izraelu,Osime opravdaj se![]()
Salim se,Hapoel je jaci od Maccabia,ali ipak..
Mislim da bi ovo trebao obrisati.Dylan Dog je napisao/la:Ako u nastavku Maccabi dobro ne napuni Borca,ode u vodu ona prica o tome kako je poraz od Hapoela 5:0 rezultat boljeg fudbala koji se igra u Izraelu,Osime opravdaj se![]()
Salim se,Hapoel je jaci od Maccabia,ali ipak..
znaci po tebi dođe ovako:TV treba platiti klubu tih nekih 10 000,sebi ostaviti tih par milja da pokriju troskove i na kraju sta su radili,nista...izmisljali toplu vodu...nema logike drugamertiger je napisao/la:Evo za sve koje zanima oko prenosa koliko bi BHT zaradio. Pa racunajte
Posto naglasavaju da Liga prvaka samim tim i Kup Uefa imaju posebne cjenovnike koji su vjerovatno jos skuplji ja sam se odlucio da koristim ovu tarifu Sport 1.
Evo redom, Blok pred, 1sec kosta 100KM, zamislite sad cetiri reklame ( a ima i vise 100%) od nekih 7 secundi. To je 7*4 = 28 * 100 KM = 2 800 KM
Poluvrijeme, ajmo reci 5 reklama po 7 sec (a ima i vise rekala a i duze traju), to je 5*7=35 * 100 =3 500 KM
Insertacija, bude sigurno za vrijeme svake tekme bar jedno 3 (bude i vise opet) to je znaci 3*600 = 1 800 KM
Reminderi, ovo nekad zna svako malo iskakati neka reklama, neki tekstovi, ali ajmo reci da tih remindera bude 5 po tekmi, to je 5 * 400 = 2 000 KM
I imamo jos ovaj pred pocetak tekme, to je 15 sec max. znaci 15 * 200 = 3 000 KM
Sve skupa to izadje nekih 13 100 KM, znaci po ovoj racunici koja je sigurno ono minimalna.
Znaci BHT moze komotno ponuditi 10 000 KM za utakmicu u evropi, i da pokrije sve troskove i da bude opet u plusu nekoliko hiljada + sto ce im skociti gledanost, a i na osnovu toga se dobijaju neki novci.
Sutra svi na Hadison i do zadnjeg daha bodriti plavo-bijelu masinu
invincible je napisao/la:majica vise nema jer je sve "puklo" za 20 minuta...nista nije ostalo....
Tako da znate da sutra nece biti majica;)
Jos samo,malo....
vjeruj mi da samo na poluvremenu uzmu preko 30.000amertiger je napisao/la:Evo za sve koje zanima oko prenosa koliko bi BHT zaradio. Pa racunajte
Posto naglasavaju da Liga prvaka samim tim i Kup Uefa imaju posebne cjenovnike koji su vjerovatno jos skuplji ja sam se odlucio da koristim ovu tarifu Sport 1.
Evo redom, Blok pred, 1sec kosta 100KM, zamislite sad cetiri reklame ( a ima i vise 100%) od nekih 7 secundi. To je 7*4 = 28 * 100 KM = 2 800 KM
Poluvrijeme, ajmo reci 5 reklama po 7 sec (a ima i vise rekala a i duze traju), to je 5*7=35 * 100 =3 500 KM
Insertacija, bude sigurno za vrijeme svake tekme bar jedno 3 (bude i vise opet) to je znaci 3*600 = 1 800 KM
Reminderi, ovo nekad zna svako malo iskakati neka reklama, neki tekstovi, ali ajmo reci da tih remindera bude 5 po tekmi, to je 5 * 400 = 2 000 KM
I imamo jos ovaj pred pocetak tekme, to je 15 sec max. znaci 15 * 200 = 3 000 KM
Sve skupa to izadje nekih 13 100 KM, znaci po ovoj racunici koja je sigurno ono minimalna.
Znaci BHT moze komotno ponuditi 10 000 KM za utakmicu u evropi, i da pokrije sve troskove i da bude opet u plusu nekoliko hiljada + sto ce im skociti gledanost, a i na osnovu toga se dobijaju neki novci.
Sutra svi na Hadison i do zadnjeg daha bodriti plavo-bijelu masinu
Ne ne, ovo je minimalna racunica, gdje si vidio na TV-u reklame u poluvremnu od 35 sec kao sto sam aj prestavio??? Ovo je bilo bukvalno ono najmizernije sto su mogli uzeti.padobranac1978 je napisao/la:
znaci po tebi dođe ovako:TV treba platiti klubu tih nekih 10 000,sebi ostaviti tih par milja da pokriju troskove i na kraju sta su radili,nista...izmisljali toplu vodu...nema logike drug
Ima...Faruk_Edin Džeko je napisao/la:zna li neko da li ima jos karti za jug???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.