FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Plivadon
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Plivadon » 13 jul 2011, 20:40

po'marke je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Ha serem se na naš fudbal :shock:
Nasim klubovima treba zabraniti da igraju ove kvalifikacije LŠ!!! Ili im dati jedno 3 gola prednosti da imaju neke sanse... :roll:
jarane nemožemo realno nikad ništa napravit kad naši igrači poslije jedne dobre sezone odoše u Mersine,inter vaki inter naki iz azerbejdžana i slično :S a nece nam niko u ligu(except Smajic,Nyema) i šta očekivati onda?
isto ko da ja dodjem na PES i sa onim debilima castolo ordaz i espimas (u ML oni debili) igram s barcom :S

oj evo 6:1 :S xD hahah

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 jul 2011, 20:41

alan_kardec je napisao/la:Ne znam šta drugo reći osim, neiskustvo. Šteta!
Nije mi jasno što onaj lik izvede Markovića. Nakon njegovog izlaska krenulo je nizbrdo.
Kakvo crno neiskustvo :roll:

Ljudi su popadali nakon 60min, to se zove amaterizam kakav trenutno postoji u svim klubovima u bh

svake godine fudbal sve gori kod nas, a haman u svim manjim zemljama napreduje
nema potpisa

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jul 2011, 20:42

po'marke je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Ha serem se na naš fudbal :shock:
Nasim klubovima treba zabraniti da igraju ove kvalifikacije LŠ!!! Ili im dati jedno 3 gola prednosti da imaju neke sanse... :roll:

+1

Ovako se ne raspadaju ni ekipe iz Luxemburga...Maccabi nije los tim ali primiti 4 komada u jednom poluvremenu je bruka...od toga 3 za 3 minute.Sto je najgore nije Borac ni prvi a kakvo je stanje ni zadnji klub iz nase lige koji se ovako obrukao :oops:
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 13 jul 2011, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 13 jul 2011, 20:42

UPS je napisao/la:Pade bunker kao kruska

AJ BORAC :D

p.s. ali ima i gorih od vas, no sikiriki. neki nisu deceniju dali ni gol u evropi ;)
Ti si dokazani tenkre, samo te tudje stvari interesuju , a nesreca pogotovo . Zbog takvih nema napretka . 8-)
Željezničar za život cijeli !

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 13 jul 2011, 20:43

**** majku ako ispadnu Zeljo i Sarajevo ovo ce biti ubjedljivo najgora godina za nase klubove na europskoj sceni.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 13 jul 2011, 20:43

Nije mi jasno što onaj lik izvede Markovića. Nakon njegovog izlaska krenulo je nizbrdo.
Ma nije toliko ni neiskustvo, koliko fizicka pripremljenost. Igraci Borca su se potrsili i vec su bili gotovi u 60. minuti. Prejak tempo, a ovi Iraelci su nenormalno fizicki spremni...
Stvarno steta, mislim da se ovo moglo proci...
Joint_fc

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 jul 2011, 20:43

FMBosnia Admin je napisao/la:**** majku ako ispadnu Zeljo i Sarajevo ovo ce biti ubjedljivo najgora godina za nase klubove na europskoj sceni.
samo ti pehiraj
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 jul 2011, 20:43

nema tu neke pameti. jedina cinjenica je da se sa prosjecnim evropskim ekipama mozemo nositi nekih 70min, onih slabijih i mozda cijelu tekmu, a protiv onih jacih tesko i poluvrijeme. ovaj rezultat je pokazatelj limita igraca kako fizickom spremom, tako i iskustvom...

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 13 jul 2011, 20:43

dobro rece Barbarez ... Nas narod je svjetski prvak u pravljenju euforije ... i Lesinari i Horde Zla i Manijaci pravimo euforiju govorimo mozemo ovako onako , navijacki gledamo nadamo se a objektivno trebamo bit presretni ako napravimo iznenadjenje i izbacimo nekoga ... nemamo mi realno niakakav kvalitet , kad se bude ulagalo doci ce i rezultati do tada ce nas kantati razni izraelci litexi baseli po 5 0 ... od mene dosta ... sretno mom Zelji sutra iako nakon sto sam vidio kako se Borac brani ko Zepa i moli Boga da ne primi 6 komada a harao je ligom prosle godine ne daje mi nista za pravo da se nadam da ce i moj Zeljo napravit cudo ... poz svima

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 jul 2011, 20:44

Ovo je samo jos jedan dokaz da je FK Sarajevo jedini klub koji dostojno predstavlja ovu jednu nam jedinu u Evropi

PS:Imate sanse u revansu,sta je 4:0 :lol: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 jul 2011, 20:44

Fizicka sprema..Trci,trci i trci
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 13 jul 2011, 20:44

Neiskutvo je kada primis dva gola 2 min. pred kraj utakmice, a ne kada gubis 5:1!!! Ovo je cista razlika u kvalitetu, ljudi su jednostavno jaci, nema se sta tu pricati. Dok god nasi klubovi ne bude zadrzavali igraci i pojacavali se za sledecu sezonu jos boljim igracima nemaju sta da traze u Evropi!!! Covjek se mislio braniti 90. minuta sa 10 igraca, zamisli da se tek otvorio, primili bi 10 komada...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jul 2011, 20:45

Admir_Sa je napisao/la:
Kakvo crno neiskustvo :roll:

Ljudi su popadali nakon 60min, to se zove amaterizam kakav trenutno postoji u svim klubovima u bh

svake godine fudbal sve gori kod nas, a haman u svim manjim zemljama napreduje

E ja ne znam šta je drugo u pitanju. Tri gola u tri minute ne primaju ni juniorske ekipe još plus prvi gol su primili u nadoknadi prvog dijela. Onako dobro stajati na terenu do 70. min. i onda samo tako pasti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 13 jul 2011, 20:45

kako i nece gledaj crnih zivotinja :S a drugo ,gledaj drugi su kontinent a igraju za ligu prvaka :S jbt što ne igra Sarajevo u kvalifikacijama za ligu azije ako je tako :S kad se vec moze s drugog kontinenta

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jul 2011, 20:45

Megamon je napisao/la:Ovo je samo jos jedan dokaz da je FK Sarajevo jedini klub koji dostojno predstavlja ovu jednu nam jedinu u Evropi

kakvih paćenika ima to je nevjerojatno..isti se javljali i kad je Široki ispao..e dabogda sutra popusili 5+ komada..iako sam iskreno da prođete što bolje radi tebe i takvih želim vam sve najgore..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jul 2011, 20:46

E yebiga ovaj trener iz Macabia poceo kao i onaj prosle godine protiv Zelje.Mase im rukom da ohanu,dosta je bilo. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jul 2011, 20:46

Momcima svaka čast na muškoj borbi pogotovo u prvom poluvremenu.
Međutim, očigledno je da naše ekipe, odnosno igrači psihički nisu trenirani. Odmah poslije drugog gola kao da su drugi igrači na terenu, treći ih je definitivno dokusurio. Već su mislima bili kući. Valjda će se i kod nas počet voditi račuan o mentalnoj pripremi igrača počev još dok su u mlađim kategorijama. To je vani standard odavno.
Šteta. Dobro ste stajali na terenu sve do drugog gola. da nisu zabili do 75' već bi ih nervoza spucala, počeli bi igati duge lopte i s puno rizika, jednom kontrom mog'o ih je Borac i preslušat.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 13 jul 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 jul 2011, 20:46

Kevin je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ovo je samo jos jedan dokaz da je FK Sarajevo jedini klub koji dostojno predstavlja ovu jednu nam jedinu u Evropi

kakvih paćenika ima to je nevjerojatno..isti se javljali i kad je Široki ispao..e dabogda sutra popusili 5+ komada..iako sam iskreno da prođete što bolje radi tebe i takvih želim vam sve najgore..
A inace ti si neki faktor :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 jul 2011, 20:46

fakat nemate srece jbtm sta vam bi, sto bi soson rekao raspad sistema

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 13 jul 2011, 20:46

jes cuna odluka trenera
ja ne znam da li ste svi coravi

jednostavno su izraelci mnogo bolji od nasih klubova
sa kakvom samo lakocom prelaze 1 na 1, kakve samo eksplozivne igrace imaju, u milisekundi promjeni smjer

vi ste se nasladjivali petardi prosle godine, mi ove ;)
treba nam jos igraca iz BiH

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.