FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Pritisni peticu i započni igricu
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
@kevin dabogda ti Cutuk poslovodja bio.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
Naravno da mi je drago kad izgubi konkurent.Sta sad treba da se suosjecam sa lesinarima.Jok ba,jos kad se petica primi onda se ima vise motiva
Zahebajite i vi ako budete imali razloga za to.HA ya malo sportsko prcanje nikome ne smeta

Zahebajite i vi ako budete imali razloga za to.HA ya malo sportsko prcanje nikome ne smeta

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zapoceo Zeljo nastavio Borac ko je slijedeci???KB-TM87 je napisao/la:Pritisni peticu i započni igricu
Celik!3,2,2.
Ma daj cim je onaj mrtvi Petric usao sve se raspalo momak ne zna gdje je... Znao sam cim on udje da smo pukli, ali ovo je previse 3:1 ostalo je glupost, momcima svaka cast na igri do 70tog min. ****, treba se stisnuti i pobjediti kuci... Sve u sve svrmu ne mogu biti zadovoljan, ali sta bi ja sada, vracamo se u realnost ona je PL do godine nova prilika u Evropi 

odlicni ste...mislili su vama 6 komada uvaliti e pa nece moci niste se dali ha ya.
Semper Fidelis
Solidno.
Sem rezultata, Marković je novajlija i nije imao snage nije odradio pripreme, morao je izaći a Petra dok se uklopio i malo rasterao tremu... Kaku su i obećali borili su se pošteno, malo mentalitet naš su iskoristili da poslije golova padnemo u dubiozu i jbg. Da je neko znao malo leći i sačekati minut dva i da je ostalo 3-1 bilo bi fantastično.
I ovako ja sam poprilično zadovoljan i čestitam momcima, i sparina i svašta nešto ali vrlo dobro odigran meč.
Čestitke u svakom slučaju, ponosan sam na njih

Sem rezultata, Marković je novajlija i nije imao snage nije odradio pripreme, morao je izaći a Petra dok se uklopio i malo rasterao tremu... Kaku su i obećali borili su se pošteno, malo mentalitet naš su iskoristili da poslije golova padnemo u dubiozu i jbg. Da je neko znao malo leći i sačekati minut dva i da je ostalo 3-1 bilo bi fantastično.
I ovako ja sam poprilično zadovoljan i čestitam momcima, i sparina i svašta nešto ali vrlo dobro odigran meč.
Čestitke u svakom slučaju, ponosan sam na njih

Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 13 jul 2011, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Najjace dosad !KB-TM87 je napisao/la:Pritisni peticu i započni igricu

FKŽ !
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma i ovi Izraleci su prodavali najbolje igrace na kraju sezone, ali to nije razlog. Jednostavno bolje su fizicki pripremljeni od nogometasa iz Borca. Da bi se igrao presing i jaka odbrana 90. minuta, moras imati ili afrikance u momcadi ili nogometase koji svaki dan imaju jake kondicione treninge. Oba ova tipa igraca su igrali u momcadi Macabia i poslije 60. minute kada su protivnici izgubili dah, onda su krenuli da zavrse posao. I prije postizanja onog pogotka, imali su sjajne prilike za gol, ali su napadaci fulali zicere...Bosnier je napisao/la:pa normalno , kad svaki igrac sto nesto valja ode odmah poslje jedne sezone...
Nema sta, mora se momcad bolje pripremiti za izlazak na europsku scenu. Ovo ovako ne valja...
Joint_fc
-
- Kontakt:
Pa kako nikad kod nas da se makar jedna ekipa fizicki spremi pa da puca od snage, ovi Izraelci ih uzese na snagu. Fudbal nam je blago receno kura.c jedan veliki, kad vidim i Sirokog kako Slovenci razvalise dodje mi da se isjecem bog te neje.bo. Ovo ne ulijeva nadu za sutra, mislim da ce i Zeljo i Sarajevo isto proci. Sarajevo je ostvarivalo uspjehe u Europi ali mislim da su najlosije pripremljeni fizicki od svih nasih ekipa u Europi. Sto se tice Zelje jeste da stimaju utakmice ali mislim da su se ekstra pojacali jer su Adilovic, Smajic npr.ekstra pojacanja za nase uslove.
barem nisam bil.de da navijam za sindikalni klubrusina_jr je napisao/la:
Ti si dokazani tenkre, samo te tudje stvari interesuju , a nesreca pogotovo . Zbog takvih nema napretka .

AJ BORAC, sta da se radi

- alan_kardec
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:A inace ti si neki faktorKevin je napisao/la:kakvih paćenika ima to je nevjerojatno..isti se javljali i kad je Široki ispao..e dabogda sutra popusili 5+ komada..iako sam iskreno da prođete što bolje radi tebe i takvih želim vam sve najgore..Megamon je napisao/la:Ovo je samo jos jedan dokaz da je FK Sarajevo jedini klub koji dostojno predstavlja ovu jednu nam jedinu u Evropi
PS:Imate sanse u revansu,sta je 4:0![]()
E neka si se ti javio da seruckaš. Nijedan bh klub nikad kući nije primio petardu osim vas naravno. Toliko o dostojnom predstavljanju bh klubova.
Zbog ovakvih paćenika ova zemlja je tu gdje jeste.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Treba bit realan ljudi nisu mogli i sta je tu je,ne treba ih sad zadirkivat pogotovo ovi strumfici sad se nasladjuju tudjoj nesreci koja je i njih prosle god pogodila,a prije pocetka utakmice svim im srecu pozeliste kako sam dobro vidio.
TeaM87 je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Pritisni peticu i započni igricu
Najjace dosad !![]()
![]()
AllGunsBlazing je napisao/la:Zapoceo Zeljo nastavio Borac ko je slijedeci???KB-TM87 je napisao/la:Pritisni peticu i započni igricu

-
- Kontakt:
tebi je ovo friskoTeaM87 je napisao/la:Najjace dosad !KB-TM87 je napisao/la:Pritisni peticu i započni igricu![]()
![]()

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Megamon
- Kontakt:
A likova nikako da shvate,ne znaju da je fudbalska draz zahebavati konkurente kad prime petardu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sutra na vasu temu prelazimo..padobranac1978 je napisao/la:tebi je ovo friskoTeaM87 je napisao/la:Najjace dosad !KB-TM87 je napisao/la:Pritisni peticu i započni igricu![]()
![]()

FKŽ !
-
- Kontakt:
Steta,rezultat je bio aktivan do 70 minute..tesko se branit protiv ekipa koje su realno jace od svake nase ekipe..iskreno manje sam golova ocekivao u golu borca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.