a od koliko sutra pocinje prodaja na kosevu posto mi je to puno blize od grbavice...damirfile je napisao/la:Ima...Faruk_Edin Džeko je napisao/la:zna li neko da li ima jos karti za jug???
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
a da naucis pisati pa bi te neko mozda i poslusao , sve nekakvi pametnjakovici na ovom forumu , koji pokusavaju sloziti kakav dubokouman post , a nisu u stanju ni prostu recenicu napisatiKeenan.- je napisao/la:Gledajte Feshn Geru-a ove sedmice i ispratite taj dio emisije jer ce se tu sigurno naci nasi dresovi.
- KB-TM87
- Kontakt:
Ma na onim punktovima će ti bit prije utakmice, trebaš ić na Grbavicu, ja išao na Skenderiju oko 5, nije bilo...Faruk_Edin Džeko je napisao/la:a od koliko sutra pocinje prodaja na kosevu posto mi je to puno blize od grbavice...damirfile je napisao/la:Ima...Faruk_Edin Džeko je napisao/la:zna li neko da li ima jos karti za jug???
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
E to ne znam,dodji prije 2 h utakmice bice sig ako ne bude imaju i ostale tribine :ugeek:Faruk_Edin Džeko je napisao/la:a od koliko sutra pocinje prodaja na kosevu posto mi je to puno blize od grbavice...damirfile je napisao/la:Ima...Faruk_Edin Džeko je napisao/la:zna li neko da li ima jos karti za jug???
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... 80&bih=887
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 10713080#7
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 10713080#7
Rodjen sam 1981 godine, prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav moja prva ljubav bio je Željo
za ove što traže link za live stream utakmice, i za ove što ih lažu i povećavaju posjećenost svog site-a:
valjda ste do sada naučili da nema prijenosa na netu ako neka tv ne proizvodi signal (ne radi prijenos)
dakle nadajte se da će se ko i uvijek do sada u posljednji tren nešto dogovorit, prošle godine je hayat prenosio uzvrat protiv hapoela za koji nije ni približno ovolika zainteresovanost bila, sigurno će neka tv kuća prepoznat svoj interes u ovom meču
valjda ste do sada naučili da nema prijenosa na netu ako neka tv ne proizvodi signal (ne radi prijenos)
dakle nadajte se da će se ko i uvijek do sada u posljednji tren nešto dogovorit, prošle godine je hayat prenosio uzvrat protiv hapoela za koji nije ni približno ovolika zainteresovanost bila, sigurno će neka tv kuća prepoznat svoj interes u ovom meču
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Treba ih tužitBuu je napisao/la:Sto se real fura na nas
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Lijepi ovaj internet ljudi ti kartu za utakmicu donesu na noge, ne moras se gurati i sikirati da li ce ih biti dovoljno u prodaji, samo jedno znam sutra svi na sveti Jug i da zajedno 90 minuta bodrimo naseg Želju i da mu pomognemo u pisanju jos jedne historijske stranice evropskih takmicenja.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Samo ljudi ako niste culi NEMOJTE NOSITI BAKLJE PETARDE I OSTALU PIROTEHNIKU JER CE KLUBU DOC VELIKA KAZNA!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
pa vi igrate na gostujucem stadionuThe Maniacs '87 je napisao/la:Samo ljudi ako niste culi NEMOJTE NOSITI BAKLJE PETARDE I OSTALU PIROTEHNIKU JER CE KLUBU DOC VELIKA KAZNA!
ha boli vas ha rac.ku ha za
kaznu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Ako cemo vec o pisanju recenice...koliko ja znam recenica se zapocinje velikim stampanim slovom(sto kod tebe nije slucaj),dalje imamo upotrebu zareza sto ti takodjer nije jaca stranalottdogg je napisao/la:a da naucis pisati pa bi te neko mozda i poslusao , sve nekakvi pametnjakovici na ovom forumu , koji pokusavaju sloziti kakav dubokouman post , a nisu u stanju ni prostu recenicu napisatiKeenan.- je napisao/la:Gledajte Feshn Geru-a ove sedmice i ispratite taj dio emisije jer ce se tu sigurno naci nasi dresovi.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
tareizo je napisao/la:pa vi igrate na gostujucem stadionuThe Maniacs '87 je napisao/la:Samo ljudi ako niste culi NEMOJTE NOSITI BAKLJE PETARDE I OSTALU PIROTEHNIKU JER CE KLUBU DOC VELIKA KAZNA!
kaznu
Kakav gostujuci to je samo nas rezervni stadion
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
tareizo je napisao/la:pa vi igrate na gostujucem stadionuThe Maniacs '87 je napisao/la:Samo ljudi ako niste culi NEMOJTE NOSITI BAKLJE PETARDE I OSTALU PIROTEHNIKU JER CE KLUBU DOC VELIKA KAZNA!
kaznu
To nije gostujuci to je gradski stadion
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
uopste nisam mislio na pismenost nego na sadrzaje tvojih postova , drzi se ti " Feshn Geru-a " ocat"Keenan.- je napisao/la:Ako cemo vec o pisanju recenice...koliko ja znam recenica se zapocinje velikim stampanim slovom(sto kod tebe nije slucaj),dalje imamo upotrebu zareza sto ti takodjer nije jaca stranalottdogg je napisao/la:a da naucis pisati pa bi te neko mozda i poslusao , sve nekakvi pametnjakovici na ovom forumu , koji pokusavaju sloziti kakav dubokouman post , a nisu u stanju ni prostu recenicu napisatiKeenan.- je napisao/la:Gledajte Feshn Geru-a ove sedmice i ispratite taj dio emisije jer ce se tu sigurno naci nasi dresovi.
...Ne vuci me za jezik ocat'.
da ne bude offtopic : dresovi su meni odlicni . sutra cvrsto do kvalitetne pobjede od jedan razlike bez primljenog gola i onda lagano po prolaz u revansu
sta ovo Adiloviću i Kvesiću prezime sa ć, a Smajiću piše Smajic ... jel on englez mozda ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Boli vas **** vi cete na stadion pojedini pitaju gdje ima karta kupit jebote saban a ja vamo poludi sto nemogu ni na **** Tv da gledam.I mo smo Zeljo.Sta je snama.Ko neda prenosa dabogda picke nevidio vise.
Sutra bježim sa posla, kartu imam ,danas išao do sedam braće za svaki slučaj.
Ima li Kvešić pravo igrati
Ima li Kvešić pravo igrati
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.