FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
kad bi sastavio ekipu premier lige BiH al da su ostali i Šeha i Maletić opet bi se jedva nabili s ovim **** :S
A i Borac mi nije jasan sekunde.Umjesto ako nista zadrze igrace koji su im donijeli titulu i makar dovedu neko normalno pojacanje.Oni i ono teke kvalitetnih igraca daju bud zasto.
Ronhil i kompanija mogu uloziti onolike pare za propast zvana igokea a Borca ko yebe,yebi ga....
Ronhil i kompanija mogu uloziti onolike pare za propast zvana igokea a Borca ko yebe,yebi ga....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
JEL VIDITE OVO? 2:2 s lyonom 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- KB-TM87
- Kontakt:
De ba Dudelanž nemaš pravo da se javljaš
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
sta si se ponadao ba, vidis da se mora primati 5-6 golovaaguero88_ je napisao/la:ahahaha sad manijaci sutebravo Borac, nek vide manijaci da se ne mora primat po 5-6 golova
realno svi bh klubovi su dozivjeli neku blamazu..a svi se jedni drugima rugaju.. 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Principatus
- Kontakt:
Imam licno svoje razloge zasto ne simpatisem inace Borac i okolinu etc., da se ne lazemo.
Ali isto da se ne lazemo: Jednostavno mi ovo kao Bosancu i Hercegovcu nemoze biti drago. I hebo Izraelce. Da sam navijac nekog BiH kluba ovdje bi mi zastao dah, ali sigurno ne iz radosti. Jer je ovo ponovo indikator za kvalitet, mentalitet, psihicku/fizicku spremnost i uspjeh sveukupne lige. Prvo Siroki, sad Borac.
Jednostavno receno:
Upravo je prvak BiH dobio zesce batine, i tu bas nema razloga za radovanje.
Ali isto da se ne lazemo: Jednostavno mi ovo kao Bosancu i Hercegovcu nemoze biti drago. I hebo Izraelce. Da sam navijac nekog BiH kluba ovdje bi mi zastao dah, ali sigurno ne iz radosti. Jer je ovo ponovo indikator za kvalitet, mentalitet, psihicku/fizicku spremnost i uspjeh sveukupne lige. Prvo Siroki, sad Borac.
Jednostavno receno:
Upravo je prvak BiH dobio zesce batine, i tu bas nema razloga za radovanje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Nazalost ali Borac je izgubio.jbg sad nemate nikakve sanse
P.S Kako je smjesno vidjeti ovo ..
pitari spominju hapoel i litex
lesinari besiktas i litex
manijaci dudelanz,besiktas

P.S Kako je smjesno vidjeti ovo ..
pitari spominju hapoel i litex
lesinari besiktas i litex
manijaci dudelanz,besiktas

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
- spielführer_21
- Kontakt:
tako je i bilo bi fino da prestanemo to raditi.. ako neko još ima dječije bolesti evo mu fine igrice, nek se mane foruma: http://www.gamepuma.com/shooting-games/Battle-City.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kevin je napisao/la:realno svi bh klubovi su dozivjeli neku blamazu..a svi se jedni drugima rugaju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Jbgda izvinte ! Ali niste bili losi vise srece u banjaluci!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
- Kontakt:
ako nista makar sam digao 40km na kladionici da ce Borac dati go...sa cvajom..AJ SAD SVI NA REVANS..AJ BORAC
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise
-
- Kontakt:
Opet je doslo do izrazaja kako su igraci iz nase lige katastrofalno fizicki pripremljeni..na nivou njemacke kantonalne lige..sto manje snage imas,brze ti koncentracija opada i primas golove sto je slucaj bio sa borcem,u 10 min 4 gola
..zalosno 

- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Steta, bili ste relativno blizu dobrog rezza ali ocigledno da ekipa Borca nije pripremljena ni psihicki ni fizicki da se do kraja nosi sa jednim solidnim evropskim klubom, a uz sve to protivnik je igracki mnogo kvalitetniji i iskusniji tako da je poraz bio skoro pa neminovnost. Ipak ovako visok niste zasluzili, drzali ste se dobrim dijelom tekme odlicno i takticki i fizicki, za nase uslove, ali jbg ni bunker se ne moze igrati cijeli mec tako da se desilo ono najgore. Nista, zelim vam u uzvratu sto bolji rezz iako bas i nisam optimista nakon svega, ali ajd mozda vam proradi bosanski inat pa im se bar donekle osvetite za ovaj teski poraz..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
navijao sam za borac,al primrti 3 gola u 3min.,pa to se ni san marinu ne moze desiti..
odmah govorimo,takva nam liga...pa kako to onda sarajevo moze odigrat dobro..ak nam je liga losa..bili na korak do grupne faze LP,izbacili tada jakog genka...u dva navrata samo jedan gol ih dijelio od grupne faze europa league;protiv rapida,i cluja koji je pobijedio romu..uglavnom nisu deklasirani..casno odigrani mecevi,srcem..
ili recimo siroki brijeg,koji je odlicno odigrao protiv sturma,ili austrije iz beča,..a pritom nabrojani protivnici nisu nista slabiji od macabija..
tak da nemojte kriviti PLBiH..
ak nista ovo ce biti dobro iskustvo za borac,kao i zelju prosle godine...
odmah govorimo,takva nam liga...pa kako to onda sarajevo moze odigrat dobro..ak nam je liga losa..bili na korak do grupne faze LP,izbacili tada jakog genka...u dva navrata samo jedan gol ih dijelio od grupne faze europa league;protiv rapida,i cluja koji je pobijedio romu..uglavnom nisu deklasirani..casno odigrani mecevi,srcem..
ili recimo siroki brijeg,koji je odlicno odigrao protiv sturma,ili austrije iz beča,..a pritom nabrojani protivnici nisu nista slabiji od macabija..
tak da nemojte kriviti PLBiH..
ak nista ovo ce biti dobro iskustvo za borac,kao i zelju prosle godine...
-
- Kontakt:
šteta... bh realnost... nejač... smanjit ligu pod hitno, više kola + uža i bolja konkurencija ce uslovit da igraci budu fizicki spremniji
je li ravno ovo? je li ravno?
steta za rez.. dobro ste stajali do 60 min,kad ste realno fizicki pali..al sta je tu je ..makar je Borac poveo
dok je Zeljo prosle žvako FIVE bez ispaljenog metka
FKR Tuzla

dok je Zeljo prosle žvako FIVE bez ispaljenog metka

FKR Tuzla

- SarajlijaTM
Zaista steta,prijatno sam bio iznenadjen kad ste poveli,da bar nije bio onaj go pred kraj prvog...
ali glavu gore,borac se odlicno drzao,mislim da ovdje pobjedjujete 100%
tipicno za kondiciju nase lige,nije makabi nista bolji bio tehnicki,ali su rastrcaniji 10x od bilo kojeg kluba nase lige
surova realnost
pozz
ali glavu gore,borac se odlicno drzao,mislim da ovdje pobjedjujete 100%
tipicno za kondiciju nase lige,nije makabi nista bolji bio tehnicki,ali su rastrcaniji 10x od bilo kojeg kluba nase lige
surova realnost
pozz
Ključni trenutak meča, izlazak igrača sa brojem 5, u redovima Borca... ne znam kako se lik zove, ali kad je on izašao... odmah ste gol primili...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
još da je vama kako odigrati barem jednu utakmicu u evropi pa da vidite kakav je taj osjećaj,ovako vam ostaje samo da se naslađujete našim porazima.FKR_1987 je napisao/la:steta za rez.. dobro ste stajali do 60 min,kad ste realno fizicki pali..al sta je tu je ..makar je Borac poveo![]()
![]()
dok je Zeljo prosle žvako FIVE bez ispaljenog metka![]()
![]()
FKR Tuzla

ali nema para,sve se rastalilo....
Izraelci daleko bolja i ozbiljnija ekipa , niste imali srece sa zdrijebom.
Borac igrao 60-ak minuta iznad svojih trkackih mogucnosti i onda pali jednostavno.
Borac igrao 60-ak minuta iznad svojih trkackih mogucnosti i onda pali jednostavno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.