I ja sretan samo ga trpajte sebi u svoj go Alispahicu,Krstanovicu,SamireVjecna Robija je napisao/la: Ajde Alispahicu,Krstanovicu,Samire uvalite po jedan.Ja sretan

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja sretan samo ga trpajte sebi u svoj go Alispahicu,Krstanovicu,SamireVjecna Robija je napisao/la: Ajde Alispahicu,Krstanovicu,Samire uvalite po jedan.Ja sretan
Vjecna Robija je napisao/la:hahaha ajde mozda preokrenu ...
P.S CESTITAM !![]()
hahahhahahah placemCitizen-X je napisao/la:
ljubim vam mindze svima oprane neoprane obrijane neobrijane cmok
Hajde Bate 1 pol. 1-1.Pred kraj poluvremena su ih bili stisli samo nek nastave i u drugom...nando je napisao/la:Litex ipak uze jedva a Spanjolke lagano 26 razlike.nando je napisao/la:Evo upravo iz kladionice, parovi nista posebno ali mogu se naci neke sigurice.
Mogren-Liteks 2 1.50
-12.5/KZ/Spanija-Italija 1 1.80
Linfild - Bate B. 2 1.40
-1.0/Maccabi-Borac 1 1.50
Kvota 5.67 Ulog 10 Dobitak 56.70
Mogren-Liteks :vec je sve receno u gornjim postovima.ovo bi trebao biti zicer dana
Spanija-Italija :Kosarka zene EP do 20 g..Spanjolke deru sve redom po 30-40 razlike.Italija je malo jaci protivnik pa je i hendikep samo 12.5.Spanija do sada ima omjer 4-0 a Italija 3-1.Po meni i ovo je sigurica.
Linfild-Bate B.:Ovo je par koji se igra sutra.Linfild vrijedi oko 500.000 Eura a Bate 14.000.000 Eura.Linfild je prosle godine ispao od Rozemborga, a pretprosle ih je Randers unistio.Bate je veoma dobar u evropi.Prosle godine su stigli do grupne faze europa lige koju su prosli a kasnije su ispali od PSG iako nisu izgubili nijedan mec.
Maccabi-Borac:kod Maccabia je otprilike ostala ista ekipa dok je Borac napustio njihov najbolji igrac Darko Maletic.Borac ovdje nema sta da trazi.Samo se nadam da ih nece bas unistiti iako bih volio...
Hvala Rigi sto me obori za jedan golLepinja je napisao/la:Basel - West Ham GG
Partizan - Shkendija 3+
Skonto Riga - Wisla GG
šta mislite za Brazil i Man.UTD ?deno_TM87 je napisao/la: Brazil - Ekvador 1
Skenderbeu - Apoel 2
Šturm Graz - Videoton pik 1
Skonto - Wisla/Gost gol u 1 poluvremenu
Melbourn - Celtic X/2
Falkirk - Leeds 2
New England - Man.UTD 2
Basel - West Ham Oba daju gol
Kvota 90.15 Uplata 0.55
http://www.lutrijabih.ba/potvrda?select ... 6129300013" onclick="window.open(this.href);return false;
Majku im !Vjecna Robija je napisao/la:Paraguay - Venezuela 1
Rosenborg BK - Breidablik 3+
KS Skënderbeu - APOEL FC 2
Linfield - Bate Borisov 2
Partizan Beograd - FK Skendija 3+
Dinamo Zagreb - PFC Neftchi 3+
e moj Hary jesi vidio šta je kladioničarlegenda reala je napisao/la:SINGLE!
FC Zestafoni vs Dacia Chisinau pp1
SINGLE!
18:00 Köln - Sp. Moscow 1
PRELAZ!
18:00 Brondby-Samsunspor X-1
nemogu da vjerujem,mrtvog Linfilda nisu dobili oooooooooooonando je napisao/la:Hajde Bate 1 pol. 1-1.Pred kraj poluvremena su ih bili stisli samo nek nastave i u drugom...nando je napisao/la:Litex ipak uze jedva a Spanjolke lagano 26 razlike.nando je napisao/la:Evo upravo iz kladionice, parovi nista posebno ali mogu se naci neke sigurice.
Mogren-Liteks 2 1.50
-12.5/KZ/Spanija-Italija 1 1.80
Linfild - Bate B. 2 1.40
-1.0/Maccabi-Borac 1 1.50
Kvota 5.67 Ulog 10 Dobitak 56.70
Mogren-Liteks :vec je sve receno u gornjim postovima.ovo bi trebao biti zicer dana
Spanija-Italija :Kosarka zene EP do 20 g..Spanjolke deru sve redom po 30-40 razlike.Italija je malo jaci protivnik pa je i hendikep samo 12.5.Spanija do sada ima omjer 4-0 a Italija 3-1.Po meni i ovo je sigurica.
Linfild-Bate B.:Ovo je par koji se igra sutra.Linfild vrijedi oko 500.000 Eura a Bate 14.000.000 Eura.Linfild je prosle godine ispao od Rozemborga, a pretprosle ih je Randers unistio.Bate je veoma dobar u evropi.Prosle godine su stigli do grupne faze europa lige koju su prosli a kasnije su ispali od PSG iako nisu izgubili nijedan mec.
Maccabi-Borac:kod Maccabia je otprilike ostala ista ekipa dok je Borac napustio njihov najbolji igrac Darko Maletic.Borac ovdje nema sta da trazi.Samo se nadam da ih nece bas unistiti iako bih volio...
ma ja yebeni ajaxfanatic1991 je napisao/la:za danas
Z/SAD - Francuska 1 2.10![]()
Skender.- APOEL 2 1.45![]()
Sturm - Videoton 1 1.65![]()
Skonto - Wisla K 2 1.60![]()
Excelzior- Cl. Brugge 2 1.30![]()
Regensburg- Ajax 2 1.35![]()
Falkirk - Leeds 2 1.85![]()
Maccabi - Borac H1 1.50![]()
kvota 39.15 uplata 10KM
aBd dobitak 391.50
prošloBaboon je napisao/la:Večeras sam dobio neke parice,pa sam kontao sutra eći ulog odradtiti,mislio sam igrati ovo:
Makabi - Borac 1
Bangor - HJK 2
Partizan - Skendija 3+
Rosenborg - Breiðablik 3+
Kvota: 3.37
Šta mislite?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.