Od maloprije

I par katastrofalnih centaršuteva...Monolog je napisao/la:Mislio sam da će ovo biti dosta teže po Dinamu. U prvom poluvremenu je Dinamo bio rezervisan, no u drugom su naprosto poludili i apsolutno nadigrali Nefči.
Vezni red odličan (Samir najslabiji mora se priznati), Leko je sjajno pojačanje, Badelj igra standardno dobro, a Alispahić će sigurno biti pojačanje za Dinamo.
Što se tiče Krstanovića, dobro je odradio svoj posao (zabio 2x), te je sada i razumljivo zašto je doveden.
Jackyjev ljubimac, Ibanez, danas dobar. Nema mu se šta prigovoriti, osim ovog posljednjeg slobodnjaka kojeg je zapuc'o nebu pod oblake.
Ja bi jos dodao i da Dinamo sjajno radi sa mladjim kategorijama,i zaista mi nije jasno zasto toliko napada na Mamica od strane navijaca,pa nek pogledaju malo kako je stanje u drugim timovima iz regijeNeka mi netko kaže što još mogu napraviti? Obnovili smo stadion iz vlastitih sredstava, izgradili najmodernije pomoćne terene, financijski stabilizirali klub i stvorili momčad koja je daleko najjača u Hrvatskoj. Šesti put zaredom osvojili smo hrvatsko prvenstvo i na tu momčad doveli smo još četiri značajna pojačanja. Recite mi, što još mogu napraviti?
Da odes iz DinamaNeka mi netko kaže što još mogu napraviti? Obnovili smo stadion iz vlastitih sredstava, izgradili najmodernije pomoćne terene, financijski stabilizirali klub i stvorili momčad koja je daleko najjača u Hrvatskoj. Šesti put zaredom osvojili smo hrvatsko prvenstvo i na tu momčad doveli smo još četiri značajna pojačanja. Recite mi, što još mogu napraviti?
Ima i 4. pretkolo, ali i tamo smo nositelji. Tamo bi mogli dobiti ekipe kao što su Sturm, Wisla, Partizan, APOEL, Rosenborg..CoDe je napisao/la:Jel ako prodzete 3 pretkolo idete dalje u grupnu fazu ili ono sad ima i 4 ?
ma ko si ti da pricas kakav je stadion,vi u zvorniku nemate gdje da se presvucete i ti ces rec da je ono rupetina,pa kako te nije stid covece,ja da tako nes napisem nebi mogao da spavam mjesecima kad pogledam svoju kucu,ma kakvu kucu to kod vas je kokosinjacdrinin vuk je napisao/la:Онај " стварно $ ¥,$ јест % " " $ ? " ?.
Но $ сте $ " " је " " $.
" $ ",? " је $ ? ",% она ? трава "," ' " $ се $ о % у $ ? ",? $,зато је " " у џеп " " $,$ је остао ?.
% се " ",јесу ? ? &? Просто " $ $ $ & " $ ? ' "," се " ?,$ " & $ " са " '
.? $ $ је у - ? " -.
jacky09 je napisao/la:Majstore BBB bojkotiraju. Maksimir možda nije Nou Camp ali je duplo ljepši od JNA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.