Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Bane Madridista
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Hoće li više biti kakav bombastičan transfer 
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
99,9% posle Copa Americe . 
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
pritomo dodaj da Neymar ne zeli da ide iz Santosa prije zime,a Juventus je izgleda sve vec sredio sa Rossijem onda se logicki namece da cemo mi uzeti Aguera 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
pa onda bi na kraju bilo najbolje da dovedemo kakvu letvu od 2 metra pa da bude pravi centarfor tipa Crouch ili da vratimo Adebayora.Cosmo Kramer je napisao/la:Koji, inace, nije klasicni napadac.
pazi nesto,ja nemam nista ni protiv Adebayora 
evo nekoliko slika sa treninga u Los Angelesu

Gonzalo Higuain: "Messi ne mora ništa da dokazuje. On jest najbolji igrač na svijetu."
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Edin Džeko, napadač Manchester Cityja, još uvijek je želja madridskog Reala, a Jose Mourinho je spreman poslati ponudu za našeg reprezentativca, pišu engleski mediji.
Džeko je u januaru prešao u Manchester City iz Wolfsburga za 27 miliona funti, potpisavši ugovor na četiri i pol godine. Tada, bio je i želja Reala, a Mourinho se razočarao zbog transfera na Eastlands, pišu engleski mediji.
Ipak, potrugalski stručnjak spreman je ponuditi dosta manju svotu novca, nego što su Građani platili Vukovima. Mourinho se nada da će uvjeriti čelnike sa Eastlandsa da prodaju Dijamanta za 20 miliona funti.

Džeko je u januaru prešao u Manchester City iz Wolfsburga za 27 miliona funti, potpisavši ugovor na četiri i pol godine. Tada, bio je i želja Reala, a Mourinho se razočarao zbog transfera na Eastlands, pišu engleski mediji.
Ipak, potrugalski stručnjak spreman je ponuditi dosta manju svotu novca, nego što su Građani platili Vukovima. Mourinho se nada da će uvjeriti čelnike sa Eastlandsa da prodaju Dijamanta za 20 miliona funti.
HZ87
Kun: "Ne vracam se u Atletico, to je sigurno" - a ja to citam kao: "Florentino, dovedi me"
Juve poodavno otpao, City ima previse napadaca, sto znaci samo jedno... 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Tješi sePortillo je napisao/la:Kun: "Ne vracam se u Atletico, to je sigurno" - a ja to citam kao: "Florentino, dovedi me"Juve poodavno otpao, City ima previse napadaca, sto znaci samo jedno...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Eto ja cu se plakat i zalit ako Kun ne dodje u Real. Oooj, sta cemo ako ne dodje.messilla je napisao/la:Tješi sePortillo je napisao/la:Kun: "Ne vracam se u Atletico, to je sigurno" - a ja to citam kao: "Florentino, dovedi me"Juve poodavno otpao, City ima previse napadaca, sto znaci samo jedno...

Bićemo jači ako ne dođePortillo je napisao/la:Eto ja cu se plakat i zalit ako Kun ne dodje u Real. Oooj, sta cemo ako ne dodje.messilla je napisao/la:Tješi sePortillo je napisao/la:Kun: "Ne vracam se u Atletico, to je sigurno" - a ja to citam kao: "Florentino, dovedi me"Juve poodavno otpao, City ima previse napadaca, sto znaci samo jedno...
![]()

Jedan je Pipita
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vidjet ćemo jeste li ti i Cosmo Kramer upravu.LBJ MVP je napisao/la:Bićemo jači ako ne dođe
Jedan je Pipita
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Real se kao i uvijek u prelaznom roku orijentiše na napadači dio tima dok u odbrani igraju klocevi i onda se čude kako prime petardu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Rece lik koji navija za Bayern u kojem bi Semjon Milosevic bio prvi izbor na stoperskom mjestu.Saurman je napisao/la:Real se kao i uvijek u prelaznom roku orijentiše na napadači dio tima dok u odbrani igraju klocevi i onda se čude kako prime petardu.
Reče lik koji navija za Real a koji je redovno primao od Bayerna.L_blancos je napisao/la:Rece lik koji navija za Bayern u kojem bi Semjon Milosevic bio prvi izbor na stoperskom mjestu.Saurman je napisao/la:Real se kao i uvijek u prelaznom roku orijentiše na napadači dio tima dok u odbrani igraju klocevi i onda se čude kako prime petardu.
I uprkos tome primi 20 golova manje od Bayerna u svim natjecanjima u 10 utakmica vise.Saurman je napisao/la:Real se kao i uvijek u prelaznom roku orijentiše na napadači dio tima dok u odbrani igraju klocevi i onda se čude kako prime petardu.
Ja stvarno ne znam kako mozes biti toliko glup da nesto takvo izjavis? Real u ovom momentu uz Manchester ima vjerovatno najjacu obranu u Europi sa Carvalhom i Pepeom i na desnom beku sa Ramosom (najboljim bekom svijeta), na drugoj strani Marcelo je jedan od najboljih, ako ne i najbolji. Dalje, vunaru, pogledaj pojacanja ove sezone i zakljuci jel' ijedno pojacanje Reala ove sezone bio napadac. Coentrao - bek koji je popisao tvoj Bayern da bi mogao u Madrid, Altintop - sve vezne pozicije, Sahin - zadnji vezni, Callejon - krilo, Varane - stoper, imal' ijedan napadac tu? Iduci put, prije nego sto napises jednu takvu glupost se malo informisi, sad razligu.
Sogan dolma- morate vi sad izborit se da dodjete do prilike da igrate sa Realom..
Gdje onaj sto kaze da Ozil ne bi imao sanse u bayernu, i da su ofanzivno najjaci na svijetu

Gdje onaj sto kaze da Ozil ne bi imao sanse u bayernu, i da su ofanzivno najjaci na svijetu
Marcelo i Ramos igrači koji su bili učesnici Pinjate u Madridu 2:6 sipalo je na sve strane , pa se onda Ramosu i Marcelu pridružili Carvalho i Pepe u šaradi koju su doživili na Camp Nou 5:0...i sad ti ove kloceve porediš sa Ferdinandom,Vidićem , šta je ovo skrivena kameraPortillo je napisao/la:I uprkos tome primi 20 golova manje od Bayerna u svim natjecanjima u 10 utakmica vise.Saurman je napisao/la:Real se kao i uvijek u prelaznom roku orijentiše na napadači dio tima dok u odbrani igraju klocevi i onda se čude kako prime petardu.
Ja stvarno ne znam kako mozes biti toliko glup da nesto takvo izjavis? Real u ovom momentu uz Manchester ima vjerovatno najjacu obranu u Europi sa Carvalhom i Pepeom i na desnom beku sa Ramosom (najboljim bekom svijeta), na drugoj strani Marcelo je jedan od najboljih, ako ne i najbolji. Dalje, vunaru, pogledaj pojacanja ove sezone i zakljuci jel' ijedno pojacanje Reala ove sezone bio napadac. Coentrao - bek koji je popisao tvoj Bayern da bi mogao u Madrid, Altintop - sve vezne pozicije, Sahin - zadnji vezni, Callejon - krilo, Varane - stoper, imal' ijedan napadac tu? Iduci put, prije nego sto napises jednu takvu glupost se malo informisi, sad razligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.