FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la SrdjanBL » 13 jul 2011, 23:41

Borac ce se prosetati PL, dolaskom Kajkuta nece nam niko nista moci, ovih 10 min. su za zaborav i to brzi, realno niko nije ocekivao prolaz jos od izvlacenja ali sta je tu je, idemo dalje okrenuti se PL, dovesti jos dva igraca u sredini i prvi mo opet.

REAL, ja sam pogrijesio kod prezimena i to stoji, **** lapsus, ali ti pises da je Petric spreman igrac pa taj covjek se izgubio u vremenu u prostoru kada je usao, da je Markovic imao snage za 90 min. ladno bi bilo 2:1 ili 3:1 garantujem. Ovako ovog smora se necemo nikada rijesiti, i to mi nije jasno zasto se Cvetkovic odrekao Corica a ostavio mrtvog Petrica, eto srece da njega neko oce uzeti.... Da nas pojaca... ;)

Da jos nesto, REAL kaze sta nam rade o kluba ovi iz uprave, pa majstore sjeti se gdje je bio Borac prije ove uprave prije tri godine smo imali neko preduzece FK Borac D.O.O mislim halo, borili se opstanak grcevito, a da te posjetim dolaskom ove uprave prvo smo bili peti, onda smo uzeli KUP BIH i bili treci da bi na kraju prosle godine uzeli titulu BIH, i dosanjali san LS, kakv god da je nastup bio, a ja i dalje tvrdim da je samo rezultat bruka ostalo sam vise nego zadovoljan. Znaci rastemo kao klub, treba vremena i vremena da prodje da se nesto uradi u evropi, do godine ce biti bolje ubjedjen sam u to, polako samo....
Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 13 jul 2011, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2011, 23:43

SrdjanBL je napisao/la:Borac ce se prosetati PL, dolaskom Kajkuta nece nam niko nista moci, ovih 10 min. su za zaborav i to brzi, realno niko nije ocekivao prolaz jos od izvlacenja ali sta je tu je, idemo dalje okrenuti se PL, dovesti jos dva igraca u sredini i prvi mo opet.
Vidim, nas si već otpisao... a to nikada ne valja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 13 jul 2011, 23:44

Gazi je napisao/la:
Lepinja je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Imati 95. godina i biti jednom ispred Želje,to je za svaki respect 8-)
Jbg primati petarde od prvaka mocnog Izrael to je stvarno za respect 8-)
Nemoj ovo dva puta izgovoriti,moze postati istina.
Ja ti fino napisa da moze postati istina a ti neces da slusas :lol:

Dobro ste izgledali ali yeba vas 9 minuta.
Jel li sad mocan prvak Izraela?
Zadnja izmjena: Gazi, dana/u 13 jul 2011, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 13 jul 2011, 23:47

Ma bitno je da mene banuju zbog CD-a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No dobro, sve je to stvar kucnog odgoja ;)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 13 jul 2011, 23:59

Komentator na BH je bio korektan, pohvala za njega. Nije pričao ništa okolo, bio je u utakmici što je još jedan dokaz da je kao i svi mi bio iznenađen borčevom dobrom partijom i aktivnim rezultatom.

Ono što ne bi smjelo ubuduće da se desi jeste da dva dana prije istorijske utakmice ode najboji igrač, izgubimo igrača na sredini u rotaciji što je po meni i presudilo. Kad Grahovac nije mogao, kad je Krunić pomalo posustao, i Mikić mada je izvrsno trčao i borio se, tu je trebalo osvježiti sa jednim kvalitetnim igračem ali mi ćemo pojačanja dobiti tek sad. Nažalost kratka klupa, a njima kad ulaze igrači s klupe igra se pojačava a mi sa rezervistima padamo u tempu.

Bilo je zaista dobro, ohrabrujuće pred prvenstvo i iskustvo za sljedeću Evropu, čekamo 3-4 pojačanja i stadion da se dovrši i super. Ovaj tim je sasvim dobar.

Škripar pozdrav za tebe i hvala za podršku, ti si realan momak i mnogo sreće tvome klubu. Srećno i preostalim timovima i momcima koji realno gledaju na stavri a ne ostrašćeno
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 14 jul 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2011, 00:00

Dejan, BL je napisao/la:Komentator na BH je bio korektan, pohvala za njega. Nije pričao ništa okolo, bio je u utakmici što je još jedan dokaz da je kao i svi mi bio iznenađen borčevom dobrom partijom i aktivnim rezultatom.
Čovjek je navijao za klub iz svoje zemlje. Sasvim normalna pojava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 14 jul 2011, 00:03

Džaba vam dobro odigranih 80 minuta, kad se samo rezultat gleda. A kad neko vidi 5-1, još kad vidi 3 gola u 3 minute, pomislit će da ste se branili čitavu utakmicu, i da ste jedva nekako odolijevali. Žao mi je što se ovako završilo, ali trebate bar u revašu odigrati što bolje, donijeti i sebi i državi još koji bod za UEFA koeficijent.

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 14 jul 2011, 00:10

Barca u srcu je napisao/la:Džaba vam dobro odigranih 80 minuta, kad se samo rezultat gleda. A kad neko vidi 5-1, još kad vidi 3 gola u 3 minute, pomislit će da ste se branili čitavu utakmicu, i da ste jedva nekako odolijevali. Žao mi je što se ovako završilo, ali trebate bar u revašu odigrati što bolje, donijeti i sebi i državi još koji bod za UEFA koeficijent.
Tko je gledao utakmicu zna da je Borac odlično igrao bez obzira na tih nesretnih 9 minuta.

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 14 jul 2011, 00:11

Nema Veze Nema Veze Bilo Je To Bezveze!

Lesinrai ja mislim da niste zasluzili poraz borili ste se do zadnje minute i ostavili ste srce na terenu ali sudbuina je takva!

Ima jos neke male ali bas male sanse zato ako mozete iskoristite je! Sretno vam U Banja Luci svi smo uz vas!
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 jul 2011, 00:14

Barca u srcu je napisao/la:Džaba vam dobro odigranih 80 minuta, kad se samo rezultat gleda. A kad neko vidi 5-1, još kad vidi 3 gola u 3 minute, pomislit će da ste se branili čitavu utakmicu, i da ste jedva nekako odolijevali. Žao mi je što se ovako završilo, ali trebate bar u revašu odigrati što bolje, donijeti i sebi i državi još koji bod za UEFA koeficijent.
Da, rezultat se gleda za godinu ili pet ko se još sjeća igre, u pravu si. Ali sa aspekta borčevog navijača, mi igrom i kondicionom spremom i još nekim stvarima zaista trebamo biti zadovoljni. klupa nam je kratka i zamjene nisu odradile posao ali doćiće pojačanaj tako da se ni za taj segment ne brinem da ćemo padati u ligi kod izmjena

U pravi si i kad kažeš ko nije gledao, rećiće to i to, ali čudi me ovi neki što su gledali da su toliko nerealni, da pričaju da su oni za nas Mančester da naši igrači ne mogu trčati i ostalo, to može reći samo ko nije gledao utakmicu. Pa čak da su malo stali na loptu i zadržali 4:1 mi bi još bili donekle u igri ali to su neke male sitnice koje se stiču kontinuitetom igranja u evropi, boljim koeficijentom, i sa više odigranih utakmica

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 jul 2011, 00:17

The Maniacs '87 je napisao/la:Nema Veze Nema Veze Bilo Je To Bezveze!

Lesinrai ja mislim da niste zasluzili poraz borili ste se do zadnje minute i ostavili ste srce na terenu ali sudbuina je takva!

Ima jos neke male ali bas male sanse zato ako mozete iskoristite je! Sretno vam U Banja Luci svi smo uz vas!
Hvala stari ;)

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 14 jul 2011, 00:21

Danas je pokazano da Maccabi nije nepobjediv,ako bi Borac zabio pogodak do 20 minute svašta može biti.

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 14 jul 2011, 00:23

Škripar 2 je napisao/la:

Danas je pokazano da Maccabi nije nepobjediv,ako bi Borac zabio pogodak do 20 minute svašta može biti.
Opet ce ih dobiti sigurno,ako ovi krenu grlom u jagode bice neko trpanje 8-)
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 14 jul 2011, 00:24

Škripar 2 je napisao/la:

Pa naravno da moze biti mi smo svi uz Borac, samo trebaju napraviti finu odbranbenu formaciju sa finim kontra napadima sa dobrim napadacem na celu i oni ce moci stici makabi! Imaju kako da kazem i malu prednost jer su dali go u gostima ali ipak moraju se veoma potruditi i ostaviti SRCE na terenu da bi dali 4 gola!
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 jul 2011, 00:26

Škripar 2 je napisao/la:

Treba se boriti ali drugačije je kad oni imaju toliku zalihu i akd mogu igrati totalno rasterećeno, ali naši momci trebaju odigrati još jednu dobru utakmicu i ako se ukaže prilika izvući i pobjedu, a za stizanje reza je nažalost kasno zahvaljujući toliko pominjanih crnih 9 minuta ;)

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 14 jul 2011, 00:30

Makabi je za klasu slabiji od Hapoela. Ovakvom igrom se neće plasirati u LŠ i opet natrpaše mitomane. Lijep dan.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 jul 2011, 00:32

banovan je napisao/la:Makabi je za klasu slabiji od Hapoela. Ovakvom igrom se neće plasirati u LŠ i opet natrpaše mitomane. Lijep dan.
Vjerovatno si to izveo na osnovu premise da je Željezničar za dve klase bolji od Borca a Borac se solidno držao veći dio meča sa Makabijem što implicira da je Hapoel za klasu bolji od Makabija.

Kakvih sve likova ima, da je tako igrao bi Hapoel kv. za LŠ. Idi uživaj u tuđoj "patnji" bjedniče jedan

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 14 jul 2011, 00:35

banovan je napisao/la:Makabi je za klasu slabiji od Hapoela. Ovakvom igrom se neće plasirati u LŠ i opet natrpaše mitomane. Lijep dan.
Tjesite se vi i dalje ;) ...

Svaka cast Borcu na prikazanoj borbenosti, neka su ekstra desnicarski klub(ponajvise zbog navijacke skupine) ali bilo mi je pravo drago kad su poveli. Bez veze su primili prvi gol, bas ni iz cega. Drugi kad su **** zabili, onda je pao moral igracima i krenulo je ko na traci. Onaj crnac igra ko lud majke mi. Sve u svemu Cestitam Vam momci, za razliku od nekih barem ste pruzili dostojanstven otpor samo niste imali dovoljno srece. Ovaj rezultat je previse. Nadam se boljoj gol razlici u Banjoj Luci, da makar odigrate nerijeseno !

Sretno Vam bilo ! ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jul 2011, 01:02

Izlazak MArkovica je na kraju bio presudan , dok je on bio odbrana je bila na visokom nivou , zao mi je sto je na kraju ovako ispalo jer MAkabi nije zasluzio pobjedu , Borac je pobjedio sam sebe na kraju .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 14 jul 2011, 01:05

Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.Defenzivna taktika se obila Cvetkoviću od glavu.
Zadnja izmjena: Škripar 2, dana/u 14 jul 2011, 01:11, ukupno mijenjano 3 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.