FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sutra u 18h znaci krecemo prema kosevu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
http://pokit.etf.ba/get/?a580af6aeb13b1 ... 1b2a85.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahahah koji FAIL
zadnja recenica !
Ipak imamo kvalitete da prodjemo ZELJEZNICAR rekao je trener ZELJEZNICARA

hahahahah koji FAIL
Ipak imamo kvalitete da prodjemo ZELJEZNICAR rekao je trener ZELJEZNICARA
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Blago vamaBosnier je napisao/la:Sutra u 18h znaci krecemo prema kosevu ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Sutra u 18h znaci krecemo prema kosevu ?
Jeste, ali treba doci ranije ! Zbog okupljanja
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- The Maniacs '87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
ma nece nestat, jug, istok, sjever nema teorije da nestanerossoner je napisao/la:Nije spam, ozbiljno pitanje. Nisam iz Sa, a sutra bih dosao na tekmu pa me interesuje je li neko siguran da ce sutra oko 12 biti karata za Jug, jer necu moci doci ranije, mozda cak i do 1,2... Neko je rekao da ih je ostalo jos malo.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nadam se da cemo uskoro napraviti akciju i malo preurediti Grbavicu,pocupati travu sa tribina,ofarbati ogradu i stubove za reflektore..za to treba 3-4 hiljade KM,,sto nije puno..ova slika je jako lijepa..Virtu4l je napisao/la:
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Rekli su ako bude velika potraznja da ce odtampati jos karata sto ja vjerujem da ce i uciniti!nick je napisao/la:ma nece nestat, jug, istok, sjever nema teorije da nestanerossoner je napisao/la:Nije spam, ozbiljno pitanje. Nisam iz Sa, a sutra bih dosao na tekmu pa me interesuje je li neko siguran da ce sutra oko 12 biti karata za Jug, jer necu moci doci ranije, mozda cak i do 1,2... Neko je rekao da ih je ostalo jos malo.
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Za TV prenos nije sigurno da ga nece biti, moguce je ako karte budu prodate da se sutra promjeni sto se tice prenosa. Za one koji nisu u mogucnosti da dodju na Hadison biti ce prenos na bhr1 i na sportsport.ba tekstualni prenos.
Ko je u mogucnosti na Hadison da odvedemo naseg Zelju do (nadam se) pobijede.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- The Maniacs '87
- Kontakt:
njoBee je napisao/la:Za TV prenos nije sigurno da ga nece biti, moguce je ako karte budu prodate da se sutra promjeni sto se tice prenosa. Za one koji nisu u mogucnosti da dodju na Hadison biti ce prenos na bhr1 i na sportsport.ba ili **** tekstualni prenos.
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Hadison
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Molim te Bože da pobjedi ljoŽe !!!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Gazi je napisao/la:Molim te Bože da pobjedi ljoŽe !!!
POTPIS!
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Ajd sad kad sam rekao sve o utakmici na našoj temi da vama poželim da odigrate hrabro, i da ostvarite željeni rezultat pred revanš.
Srećno!!!!!
Srećno!!!!!
Hvala brate puno , steta za Borac danas , istinski sam navijao za vas kao i moja porodica , da vidis samo kako sam skocio kad je gol pao , stvarno mi zao :IDejan, BL je napisao/la:Ajd sad kad sam rekao sve o utakmici na našoj temi da vama poželim da odigrate hrabro, i da ostvarite željeni rezultat pred revanš.
Srećno!!!!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Gledam sad na Šehinom zidu , stavio : "- ZELJEZNICAR DO GROBA,ZIVOTA MI MOGA.." pa stvarno !
- The Maniacs '87
- Kontakt:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Gledam sad na Šehinom zidu , stavio : "- ZELJEZNICAR DO GROBA,ZIVOTA MI MOGA.." pa stvarno !
LEGENDA
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
I da je on sada tuThe Maniacs '87 je napisao/la:ragazzidelsud1987 je napisao/la:Gledam sad na Šehinom zidu , stavio : "- ZELJEZNICAR DO GROBA,ZIVOTA MI MOGA.." pa stvarno !
LEGENDA
- plava grbavica
- Kontakt:
Puno bi mi slađa pobjeda Želje bila kad bi vi zijanili bar 3 razlike i prestanite nam se slihtat, ne odustajemo od naseg svetog cilja. Jedan klub=jedan grad=Zeljo.Marseille84 je napisao/la:Manijaci sretno sutra.Treba da budemo zajedno, u dobrim odnosima, vidjet cete, doci ce trenutak kada cemo igrati protiv Partizana, Zvezde ili slicno.Ali to nije tema sad.Nego sutra samo hrabro, poneseni sa tribina razbijte ih !
Orebro - Sarajevo 1-2
Zeljeznicar - Seriff 2-0
DAJ BOZE !
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Da je i Dialiba i Štilić baš bi špica bilaBosnier je napisao/la:I da je on sada tuThe Maniacs '87 je napisao/la:ragazzidelsud1987 je napisao/la:Gledam sad na Šehinom zidu , stavio : "- ZELJEZNICAR DO GROBA,ZIVOTA MI MOGA.." pa stvarno !
LEGENDA
Ljudi, sutra nafile kljanat i dovu ucit'!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], Lokomotifa, RoadRunner85 i 43 gosta.